עבור לתוכן

למבינים באמת-תקלות בככוננים של WD.האם לעבור ל MAXTOR?

Featured Replies

פורסם

תקח בחשבון שהוא יצטרך גם לקנות בקר Scsi, שיעלה לו לא מעט בנוסף לדיסקים.

פורסם

תקח בחשבון שהוא יצטרך גם לקנות בקר Scsi, שיעלה לו לא מעט בנוסף לדיסקים.

בגלל זה אמרתי אם יש לו כסף .

אין ספק שמדובר פה בהשקעה כספית רבה אבל אולי זה יתן לו את הפיתרון.

פורסם

תראה אי אפשר לומר שלWD כל כונן ידפק לך ,אבל לי נדפק כונן WD 80GB לאחר שנה בלבד(מי שמכיר את זה שמולקס מכבה ומדליק את ההארדיסק אז אני יכול לבשר לכם חגיגית כי ניתקלתי בהרבה אנשים שקרה להם את אותו הדבר בידיוק עם אותם תסמינים (חלק גם חברים בפורום) ולכולם כולל אותי היה WD ) אני בכל אופן כבר שנה עם המאקסטור 160GB שלי (שקניתי ד"א בחצי מחיר!) כבר שנה בראש שקט....... ;)

תשמע יש לי 40GB של WD, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המולקס הוא לא תמיד נותן חשמל לHD, למשל היום פירקתי את הHD ממש הייתי צריך להלחם כדי שהוא יעבוד, ז"א יקבל חשמל. אבל למשל אתמול הלכתי לחבר שלי כדי לקחת כמה קבצים והמולקס של הספק שלו ישר נתן חשמל וממש שהכנסי הרגשתי שהמולקס "מתהדק" בחיבור. בגלל זה אני יותר חושד בספק כוח.

לזה אתה מתכוון?

פורסם

אתה משתמש במקרה עם מגירות לכוננים?

ידוע שאם אתה מוציא ומכניס כל הזמן אז הכונן יכול להיפגע פיזית, וזה דבר מאוד לא רצוי, כמובן כאשר אתה עורך סרט כבר כמה זמן

מנסיון  :-\

דבר שני, איזה אורך סרטים אתה עורך? 120 ג'יגה?!

אני מתאר לעצמי שאלו קטעי וידאו של חצי שעה ויותר לא?

פורסם

תשמע יש לי 40GB של WD, בזמן האחרון יש לי בעיה עם המולקס הוא לא תמיד נותן חשמל לHD, למשל היום פירקתי את הHD ממש הייתי צריך להלחם כדי שהוא יעבוד, ז"א יקבל חשמל. אבל למשל אתמול הלכתי לחבר שלי כדי לקחת כמה קבצים והמולקס של הספק שלו ישר נתן חשמל וממש שהכנסי הרגשתי שהמולקס "מתהדק" בחיבור. בגלל זה אני יותר חושד בספק כוח.

לזה אתה מתכוון?

אתה שומע כשהוא עובד שהוא נכבה ונדלק ועושה זימזומים ............ממש לא קשור בספק כוח,מנסיון.............. :P

פורסם

בדר"כ לא אבל היו לי בעיות שכאילו הHD נדלק ומתכבה, אבל כמו שאמרתי נראה לי שזה יותר בעיה במולקס כי אצל חבר שלי זה פעל בלי בעיה למרות שזה מאוד מוזר מה כבר יכול לגרום למולקס להיות דפוק הסתכלתי עליו והוא נראה בסדר.

פורסם
  • מחבר

תשובות לכולם:

1. אתה משתמש במקרה עם מגירות לכוננים?

ידוע שאם אתה מוציא ומכניס כל הזמן אז הכונן יכול להיפגע פיזית, וזה דבר מאוד לא רצוי, כמובן כאשר אתה עורך סרט כבר כמה זמן

מנסיון :-\

2. דבר שני, איזה אורך סרטים אתה עורך? 120 ג'יגה?!

אני מתאר לעצמי שאלו קטעי וידאו של חצי שעה ויותר לא?

1. הכוננים יושבים אצלי ב"שידה" מיוחדת בתוך המארז,עם קומות ועם 2 מאווריים עליהם (אחד 120, ואחד 80). אני לא נוגע בהם בכלל ולא מוציא.

2. סרטי DV בפורמט AVI לא דחוס, אורך משתנה, בד"כ 3 שעות ויותר.

בגלל זה אמרתי אם יש לו כסף .

אין ספק שמדובר פה בהשקעה כספית רבה אבל אולי זה יתן לו את הפיתרון.

כסף יש , אבל ביקשתי מהתחלה- אל תמליצו לי על סקזי או דגמים יקרים יותר- פשוט זה לא משתלם לי.

מהירות לא מעניינת אותי כי בעריכה (מסוג שמו שלי), זה פרמטר לא משפיע כלל, ככה שאני מחפש מקום והרבה.

הדיסק עם היחס נפח / שקל, הכי משתלם כרגע הוא ה 200.

אני יעדיף לקנות 2 של 200, במחיר של 1 של 250 זה שכתבת לי...

הטמפ סבירה, והמארז פתוח מידי פעם.

החשב נשאר דולק בד"כ יום שלם (עובד), או יומיים.

פורסם

לא הגבת למה שכתבתי.

אני ממליץ שתנסה סיגייט אחד, סדרה 7.

אם גם הוא ידפק לך, חפש את הבעיה במקום אחר.

פורסם

לא הייתי פה מספר ימים אבל רציתי להגיב :

1. אני יודע שאתה לא מעוניין ב 40 גיגה אבל רציתי להביא לך דוגמאות שאין דבר כזה חברה מעולה בכל הנפחים יש מצב שב 20 גיגה  ( WD )

הם היו על הפנים וב 40 גיגה השתפרו עד לכדי אמינות מאד גבוהה

2.אף אחד פה לא יכול לתת לך המלצות של 250 גיגה כי גם מי שקנה 250 גיגה לא היה לו מספיק ניסיון לבדוק אותו

3.בקשר למקסטור 120 גיגה אני לא מדבר רק על ההרדיסק שלי אני עובד בחברה שרב ההרדסקים שלה הם מקסטור 120 גיגה

שקונים מחברת C.R.G במגדל העמק וזה פשוט קטסטרופה ההרדיסק רב הזמן עובד אבל יש לו המון בעיות של מחיקת פרטישינים

ופתאום הלוח לא מזהה ופתאום זה מסתדר ופתאום יש תקתוקים

.[glow=red,2,300]במקרה שלך נראה לי שהבעיה בספק [/glow]

פורסם

בעית המולקס הייתץה לי גם ב80 ג'יגהבייט

החלפתי ספק וזה נפתר

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הזמנתי אחד של 250 GB של WD דגם SATA.

נראה מה יהיה איתו...

אגב המחיר שלהם ירד ככה שכרגע הוא עומד בטבלת ה "3 שקל לג'יגה".

הספק שלי הוא 600W שיושב במערכת עריכה רצינית וכבדה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים