פורסם 2005 ביוני 1120 שנים שלום לכולם עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום השוואה על שני הגרסאות של האנטיוירוס של kaspersky משום מה ראיתי פה באתר שאתם ממליצים על personalולא על personal Pro לא הבנתי למה ואני מבקש אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בנהם??תודה מראש !!!
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים בגירסאת הפרו קיימים פיצ'רים שמשתמש בייתי לא זקוק להם (הגנה סופר מתקדמות נגד מאקרו ) בנוסף , הוא כבד מגירסאת הפרסונל .לא קיימת בו אפשרות ל-update עם בסיס נתונים רחב , רק עם הרגיל , ודווקא זה חיסרון , כי במורחב קיימת הגנה נגד חתימות של טרוייאנים , spywar ועוד ..
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים גם אני אמליץ לך על הNOD32 גם לי יש אותו אחרי שמחקתי את הKASPERSKY שהיה לי.הנוד לא תופס הרבה זיכרון לעומת הקספרסקי שלוקח יותר זיכרון ממנו.לדעתי נוד נוח מאוד וקל מאוד לא כמו הקספרסקי!!!לך על הנוד הכי טוב! קספרסקי יעשה לך בעיות מתי שהוו.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים לך על הנוד הכי טוב! קספרסקי יעשה לך בעיות מתי שהוו.1.תבסס את דברייך 2.אם קספרסקי עושה לך בעיות , כנראה אתה לא יודע להתקין תוכנות .הנה השוואה , המראה שקספרקי משאיר ל-nod32 אבק : http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report05.pdfבקיצור , אל תגיד דברים לא נכונים , שכן לבסוף אתה גורם לאנשים לעשות טעויות חמורות .
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים דבר ראשון - הדף לא מעודכן זה מסתכל על גרסאות ישנות!!!דבר שני - בגרסאות החדשות של נוד יש פיצ'רים חדשים - שיפורים נוספו (לא ניכנס לפרטים)!!!דבר שלישי - עדיין קספרסקי לא הביאה גרסא חדשה כבר זמן רב!!!מה שאומר שנוד יותר טובה מקספרסקי!!! בקיצור , אל תגיד דברים לא נכונים , שכן לבסוף אתה גורם לאנשים לעשות טעויות חמורות .מי שעושה פה טעויות זה אתה!!!
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים אי אפשר לקרוא לזה גירסאות ... אלו תיקוני באגים לתוכנה , אין הבדלים במנוע הסריקה .גם east לא הוציאו גירסא חדשה , רק מספרים שאחרי הנקודה , כמו קספרסקי , תיקוני באגים והוספת פיצ'רים .nod פחות טובה מקספרסקי אני מפנה אותך לפורומי שיתוף הקבצים ושאר הבורדים ברשת , הם המתאימים לך מבחינת רמה .
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר חברה יש לי בתוכנה סריקה כזו למטה אוטמתית שמאיטה לי את המחשב איך עושים שזה לא יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.