עבור לתוכן

המחש שלי נופל בזמן שאני משחק ב gta sa בגלל בעיות חומרה (צרפתי תמונה)

Featured Replies

פורסם

אני משחק וזה קורה כל הזמן בלי התראות קודמות בהתחלה חשבתי שזה בגלל הover clock אבל ביטלתי אותו לגמרה עשיתי load fail safe או משהו כזה ועדיין זה נופל לי ואני על מהריות סטוק וגם התיזמוני זיכרונות וגם המתחים ..

תודה רבה :yelclap:

[attachment deleted by admin]

פורסם

כשאתה חוזר לWIN אחרי איתחול, יש הודעת שגיעה?

תנסה להפעיל את המשחק על הגדרות מינימליות ממש (ממש תוריד כל מה שאפשר למינימום), אולי המשחק יוצר יותר מדי עומס (בגלל באג לא גרפיקה) על הכרטיס מסך והוא פשוט קורס בגל חום או אי יציבות.

פורסם
  • מחבר

כשאתה חוזר לWIN אחרי איתחול, יש הודעת שגיעה?

לא הכל עובד חלק הוינדאוז יש עולה ..

וגם אין את הבדיקה הזו של ההרדיסק

פורסם

באיזה גרסה של דרייברים של ה-nforce אתה משתמש? ניסית לבטל את הסאונד, אולי להשתמש בכרטיס קול חיצוני?

פורסם
  • מחבר

באיזה גרסה של דרייברים של ה-nforce אתה משתמש? ניסית לבטל את הסאונד, אולי להשתמש בכרטיס קול חיצוני?

nforce 5.10

וכן ניסתי לבטל אבל אז המשחק אומר שאי אפשר לשחק בלי כרטיס קול :\

פורסם

יש דרייבר יותר עדכני לסאונד מזה שמסופק עם ה-5.10, אפשר להוריד אותו מכאן

נסה לראות אם זה פותר את הבעיה

פורסם

בעייה כזאת בדיוק יכולה להתרחש מהרבה מאוד סיבות.

הסיבה השכיחה ביותר נראה לי הם הדרייברים. אבל למשל לי הייתה את הבעיה הזאת עד לפני חודש, עד שהבנתי שזה נובע מהזיכרון, אז בדקתי איזה משני הזיכרונות שלי יוצר את הבעיה ומצאתי, עכשיו אני עם סטיק(הסטיק ללא התקלה) אחד ואין לי את הנפילות האלה. זה היה תמיד קורה בזמן משחק, או הפעלת תוכנה. עכשיו אין בעיות...

תנסה לבדוק עם התוכנה memtest שנמצאת באתר את הזיכרונות.

פורסם

Lots of crash/bluescreen/startup failure, and nothing happens after you run the game info:

Check the other sections, especially sound section. Some stop errors and crashes were fixed by following the tips in the sound section, especially if you have an nforce mobo.

One guy had the game do nothing after he ran it. He found out that he had some screwed up savegames in his folder. When he deleted those, game started again.

Also try win98 compatability mode if you are having crashes (especially on startup) too. One guy said win98 mode worked for him. Another guy who had issues starting tried win 2000 compatability mode and it successfully started the game. Right click on the .exe file. Two people said it didn't work for them. Worth a shot anyway.

Another guy confirmed for a crash on startup (it went black like it was loading then crashed to desktop) that windowsblinds program was causing it. He disabled that and the game worked fine.

Another suggestion for crashes, dunno if it works:

mastacrash wrote:

in stream.ini main directory

change memory to 256000

and devkit_memory to 256000

it work for me...

Another idea to help crashes and other things from some unknown guy:

"You need to disable Windows XP SP2 Data Execution Prevention. To do this, right-click on My Computer > Properties (or just hit Winkey+Break) > Advanced > under the last section Startup and Recovery, click Settings > click Edit > the last option in the last line should read "NoExecute=OptIn". Change this to NoExecute=AlwaysOff > Reboot system > Problem solved. "

פורסם
  • מחבר

יש דרייבר יותר עדכני לסאונד מזה שמסופק עם ה-5.10, אפשר להוריד אותו מכאן

נסה לראות אם זה פותר את הבעיה

תודה אחי זה עבד המשחק רץ חלק שיחקתי רצוף עד עכשיו

בעייה כזאת בדיוק יכולה להתרחש מהרבה מאוד סיבות.

הסיבה השכיחה ביותר נראה לי הם הדרייברים. אבל למשל לי הייתה את הבעיה הזאת עד לפני חודש, עד שהבנתי שזה נובע מהזיכרון, אז בדקתי איזה משני הזיכרונות שלי יוצר את הבעיה ומצאתי, עכשיו אני עם סטיק(הסטיק ללא התקלה) אחד ואין לי את הנפילות האלה. זה היה תמיד קורה בזמן משחק, או הפעלת תוכנה. עכשיו אין בעיות...

תנסה לבדוק עם התוכנה memtest שנמצאת באתר את הזיכרונות.

עשיתי בדיקה של ממטסט ושל s&m כשקיבלתי את המחשב תודה בכל זאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים