עבור לתוכן

קולות של אמבולנס ממחשב (מצורף הקלטה)

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי מחליט פעם בכמה זמן להשתגע לחשוב שהוא אמבולנס..  :screwy:

פתאם ללא כל סיבה הוא מתחיל להשמיע קולות מספיקר הפנימי של מחשב.

אין לי מושג מזה בדקתי טמפ' הכל תקין אחרי כיבוי או בזמן הכיבוי הקולות מפסיקים,

יש למישהו רעיונות?  :nixweiss:

מצורף קובץ שהקלטתי עם רשמקול (אולי מישהו יזהה)

סוף שבוע טוב וחג שמח,

טל

עריכה:

מצרף log של  hijackthis

עריכה נוספת:

הוסר ה log כי הבנתי שכאן מתעסקים רק עם חומרה וחבל על עומס בהודעה כמו כן הוא נבדק ונמצא נקי ע"י ברק דהן בפורום תוכנה

אם יהיה צורך אני אעלה מחדש

[attachment deleted by admin]

פורסם

באיזה שלב זה קורה? באיתחול?

יש לך במקרה מודם אמלוגי מחובר למחשב ולטלפון?

פורסם
  • מחבר

לא , אף פעם לא באתחול רק אחרי הרבה זמן יחסית שמחשב פועל לפעמים שעה ולפעמים אפילו אחרי יום שלם.

לגבי המודם - אין מודם אנלוגי .

לא יודע אם קשור אבל גם צרפתי לוג של HijackThis

וגם מצאתי קובץ שהנורטון מצא אותו כ adware אבל אני לא מצליח להוריד אותו וגם אין קובץ כזה בספריה שנורטון זיהה. (מצורף תמונה)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשרות נוספת זה שזאת התרעת טמפרטורה במחשב

מה הטמפרטורה שלו כשזה קורה?

פורסם
  • מחבר

בדקתי טמפ' זה לא חריג לעומת מצבים אחרים אצלי system 46 cpu 51,

אציין שאין אוברקלוק ולא היה אף פעם , אני יודע שטמפ' יחסית גבוהה הוספתי מאוורר נוסף לפני שנה בגלל זה.

בכללי אני חושב שהגיע הזמן לשים משחה טרמית למעבד הוא כבר עברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי, וזה בטח עבר התייבש.

(אבל אני כמעט בטוח זה לא קשור כי הייתי במצבים שהיו טמפ' גבוהות יותר ולא היו צפצופים)

פורסם

לא רשמת באיזה מעבד מדובר, אבל לי נראה שהטמפרטורה של הלוח יותר מדיי גבוהה ואולי היא הגורמת לבעיות ולא הטמפרטורה של המעבד (שוב, תלוי איזה מעבד זה).

פורסם

אם יש לך תוכנה שבודקת טמפ' של מעבד, תבדוק שלא כיוונת את המקסימום של המעלות על נמוך מ50... ותבדוק אותו דבר בביוס גם, אם המקסימום הוא פחות מ50 או טמפ' שהמספר שלה קטן מהמעלות שאתה מקבל מהמעבד או מהלוח אם

פורסם
  • מחבר

smalul

מדובר במעבד intel p4 2.4GHZ 512KB עם לוח abit BD7II (אני יודע שיש קצת עודף חום)

MeTaLhAmMeR

בתוכנה של טמפ' ( winbond hardware doctor v2.7 שבאה בדיסק של הלוח) מוגדר 60 להתראה של טמפ' מערכת ו70 למעבד

לטעמי אפילו זה מוגדר גבוה ממה שצריך.

בביוס בדקתי פעם וזה היה בסדר אני יבדוק שוב... שלא ישתנה (עדכון בקרוב)

עריכה: בדקתי את ביוס הטמפ' המכוונת להתראה הייתה 60 אומנם לא הגעתי לטמפ' כזאת אבל עשיתי ניסוי

הורדתי את התראה ל טמפ' של 50 והפעלתי מחדש קיבלתי מיד את קולות של אמבונלס ממקודם...

זאת אמרת שזאת כנראה כן הבעיה (כמובן שחזרתי ל 60 עכשיו)

עכשיו אני צריך לדעת כמה זה טמפ' נורמלית למעבד שלי במצב רגיל ובמאמץ (אין אוברקלוק) ועל כמה לשים את התראה בביוס?

בכמה משחה טרמית או קפסלת סילקון תוריד את הטמפ' ? (וכמה דחוף זה לעשות את זה עכשיו?)

דבר נוסף שמטריד אותי זה שבביוס יש כ- 3 מעלות הפרש למעלה לעומת התוכנה שלי (מוזר בזמן שמ"ה עובד צריך להיות יותר גבוהה לא?)

בינתיים תודה לכל העוזרים

****עריכה : הקטע הבא לא רלוונטי (תקראו רק להנאה)****

זה יכול להיות קשור לזיכרון? הוספתי עוד 512MB לפני כ 3 חודשים ועכשיו יש לי 768MB

אבל נדמה לי שגם לפני זה את הבעיה פשוט הייתה תדירות קטנה יותר.

הקטע שאני לא יודע מתי זה קורה אני יכול להעמיס עכשיו על מחשב ולא יקרה כלום,

יכול להיות אני עכשיו יעבוד שבועיים בלי שום צפצוף ואח"כ פעם כן יהיה ככה שזה קשה לי לזהות ממה זה.

הייתי מסיר את אחד הזיכרונות ובודק אבל כמה זמן לחכות הרי יכול להיות שלא יהיו בעיות גם אני לא אסיר,

בגלל זה לא תדיר, יהיה לי בעיה לעשות בדיקה ע"י אלימינציה.

בכל מקרה בנתיים בוקר טוב לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים