פורסם 2005 ביוני 1020 שנים הקירור של הכרטיס מסך שלי הרוס ניקיתי אותו כבר כמה פעמים וכלום לא עוזר אז ניראה לי שאני יקנה לו קירור חדש השאלה אם בשביל כרטיס ג'יפה 4 128 מגה שווה להשקיע בקירור כבד יחסית כמו זה או שאני יקנה כזה דבר פשוט הקטע שאני יודע שמצד אחד לא שווה להשקיע הרבה על הכרטיס הזה כי הרבה לא יצא ממנו... אבל מצד שני אני פוחד לקנות תפשוט ולהיות מאוכזב או שהוא לא יעשה תעבודה ואני יצטרך לקנות עוד משהו ואז כבר יבזבז סתם.. אז תעזרו לי לבחור ליפני שהכרטיס נשרף (אני שם תיד על המאוורר וזה חם אני לא יכול להשאיר אותה הרבה עליו מרוב החום)
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים קח את השני, חבל על הכסף. ואם בכלל עמדת לקנות את הראשון שהוא עולה בערך 100+ אני הייתי כבר חוסף עוד קצת וקונה כבר כרטיס חדש
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים תעשה מה שאני עשיתי, תאלתר ותחסוך כסף על קירורים כאלו או אחרים. הכרטיס מסך הוא 5200 ( : ) ועליו יש את הקירור Stock שלו עם מאורר.
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים הערה לזה שמעליי:אם תמצא ברגים ארוכים מאוד תוכל גם לחבר עוד מאורר ולפותח התארד:אם התחלנו עם אילתורים א פשוט תיקח שני מאוררים תדביק אותם או תשתמש במלחם או בדבק חם או בכל צורה שהיא ותחבר אותם ושוב תשתמש בכל דרך שתרצה ותחבר את זה למכסה של היציאה
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים אני הצלחתי לקמבל גוף קירור של פנטיום שלוש.תנסה לקמבן מאוורר שמחובר לגוף קירור עצמו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.