עבור לתוכן

המחשב הפסיק לעבוד באמצע הלילה - אין תצוגה בהפעלה, וגם צפצופים.

Featured Replies

פורסם

היי,

כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות.

הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק.

מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים.

הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור.

ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא.

המחשב פשוט משותק.

מצפה לתגובות, תודה מראש.

פורסם

המחשב דולק, כל המאווררים מסתובבים אבל אין פוסט?

מצטער, אבל רוב הסיכויים שהלוח מת.

פורסם

תפרק את הכרטיס מסך ותדליק

יש צפצופים?

אם כן אז כנראה המסך הלך

פורסם

כנראה שאיזה קפיצה בחשמל הרסה משהו.. לפחות ככה זה נשמע

פורסם
  • מחבר

מה הקשר למסך? גם אני חושב שזה הלוח.. אבל למה כשמוציאים את הזכרונות יש צפצופים וכשמכניסים אין תגובה ומסך שחור?

לא הייתה קפיצה בחשמל... כשיש קפיצה, השעון הדיגיטלי שלי בחדר מאבד את הכיוון.. והפעם לא היה שום סימן להפסקת חשמל..

פורסם

מה הקשר למסך?

אתה אומר המחשב עובד אבל מסך שחור...

אז מה הקשר?

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא לזה שאין פוסט, ואפילו לא מגיע למסך של הביוס, לא לזה שהמסך נשרף

פורסם

היי,

לדעתי אם אתה מספקי מנוסה תוציא את כל חלקי המחשב ותחבר שוב,תבדוק זכרונות וז הדיסקים הכשיחים וכמובן את הכרטיס מסך..

יודע מה לדעתי אפילו תנסה להחליף כרטיס מסך ולראות אם זה עובד!

מנסיון אני אומר לך שיכול מאוד להיות שאיזה חלק קטן לא מחובר!

תבדוק את הזכרונות שוב!

בהצלחה. :smile1:

פורסם

מה הקשר למסך? גם אני חושב שזה הלוח.. אבל למה כשמוציאים את הזכרונות יש צפצופים וכשמכניסים אין תגובה ומסך שחור?

לא הייתה קפיצה בחשמל... כשיש קפיצה, השעון הדיגיטלי שלי בחדר מאבד את הכיוון.. והפעם לא היה שום סימן להפסקת חשמל..

לוח תמיד יצפצף בפוסט בלי זכרונות, וגם בלי מעבד או כרטיס-מסך. כנראה זה סוג של התרעה.

אבל אם החלקים מחוברים היטב ואין פוסט (ואני מאוד ממליץ לבדוק את כל הרכיבים על מחשב אחר) כנראה שהלוח נשרף.

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא הלוח וגם לא מעבד... שמתי את ה9800 פרו שלי במחשב אחר, והוא לא פועל.. שמתי ג'יפה 4 במחשב שלי, והוא פועל.

איזה סרט, יש לי עליו סיילנסר והפינים של הקירור המקורי מצ'וקמקים, אין סיכוי שיממשו לי אחריות עליו... :-|

אני מבין שאין סיכוי לתקן כרטיס מסך לבד אה?

יש למישהו איזה פתרון בשבילי? :nixweiss:

אני חייל ואין לי כסף לזרוק על כרטיס מסך חדש...

פורסם

תנסה להשיג קירור 9800P מקורי מחבר או בטריידזון.

פורסם
  • מחבר

שמתי מודעה בטריידזון כבר לפני 4 חודשים, אף אחד לא הגיב...

טוב קימבנתי משהו עם הפינים של הג'יפה 4.. ההבדל היחיד הוא שהם לבנים לעומת אלו של ה 9800 שהיו שחורים..

אני מקווה שאף אחד לא ישים לב...

ד"א, שמתי גם סינקים לזכרונות של הכרטיס.. כדאי להוריד אותם או שזה לא מבטל את האחריות?

פורסם

אם אתה יכול תוריד, אבל אם הרכבת הסינקים לא הייתה כרוכה בפירוק הקירור המקורי (מה שמסיר את האחריות) אז אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

לא, לא היה צריך להוריד את הסינק המקורי בשביל לשים קירור לזכרונות...

פורסם

רגע, היו לך סינקים על הזכרונות גם לפני הנוכחיים?

אם כך אז כדאי מאוד שתחזיר אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים