פורסם 2005 ביוני 1020 שנים קניתי מחשב בספטמבר 2003, לא שיניתי שום רכיב מאז,אתמול גיליתי שאחד ה - DIMM-ים של הזכרון לא פועל טוב ( עשה לי בעיות, מסכים כחולים וכו', בקיצר אני בטוח שזה הוא ), בכל מקרה, ה-DIMM הוא : ELIXIR 256MB DDR 400MHZ PC3200U,רציתי לדעת כמה אחריות מקבלים עליהם ( כי בחנות לא אמרו לי ) וכמה בערך צריך לעלות אחד...תודה.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים 1. תבדוק עם memtest איזה מודול זיכרון הוא הגורם לבעיה (כדי שלא תחליף את הלא נכון).2. יש לי זיכרון של Elixir, וקיבלתי איתו (בדצמבר 2002) אחריות של שנה בלבד.3. אם אתה קונה זיכרון חדש, תשתדל לקנות אחד שנותן אחריות יותר גדולה (אני למשל קניתי לפני מספר חודשים זיכרון של Hynix והתברר שיש עליו אחריות לכל החיים, אבל גם אם תקנה זיכרון עם 3 שנים אחריות זה יהיה בסדר).
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר בדקתי, אני יודע איזה מודול הוא הבעייתי.אתה בטוח לגבי האחריות ? כי ב - buycenter.co.il מביאים על הזכרון הזה 3 שנים אחריות.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים תראה, אני רק אומר לך מה היה במקרה שלי - אני קניתי מחנות מקומית מחשב בסוף 2002 וזה הזיכרון שנתנו לי, ואמרו לי שעליו יש רק שנה אחריות (למזלי גיליתי בו בעיה ממש בחודש האחרון לאחריות והוא הוחלף מגירסת ה DDR266 לגירסת ה DDR400).תנסה למצוא מי היבואן/תכתוב ליצרן ותבדוק איתו כמה שנים אחריות יש על הזיכרון (לא תמיד מה שאומרים בחנות הוא נכון). כמו כן תנסה לדבר עם החנות שממנה קנית את הזיכרון, אולי הם טעו והוא עדיין באחריות (לא צריכה להיות בעיה עם זה, כל עוד יש עליו את המדבקה המקורית שמציינת את תאריך הקנייה).
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים נסה לממש אחריות בחנות בה קנית מקסימום תקנה זכרון חדש,למשל ADATA 512MB ב240 או 256MB ב130 או 125 לא ממש זוכר. בKSP.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר החנות אומרת שהאחריות היא לשנה על כל המחשב.כך שהם אומרים שהיא הסתיימה.אני רוצה לדעת אם מקבלים אחריות ל - 3 שנים ונותנים לי רק שנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.