עבור לתוכן

.

Featured Replies

פורסם

אממ, ניראה לי שהמורה שלך צדקה שאפשר לרשום גם ככה וגם ככה, סתכלו בעצמכם:

s3454kh.jpg

בבילון זאת תוכנה מאוד מהימנה, אני מניח שניתן לרשום זאת גם כך.

:lol:

...say cheese! you are Idiot

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

.

פורסם

מתוך מילון ספיר:

ש??ר?יט?ה (כתיב מקראי) ראה: סריטה

ס?ר?יט?ה [תמ] [ש"ע; נ'; סריט?ת-, סריטות, סריטות-, סריט?תו (שם הפעולה של סור?ט)] <סרט> פ?ציעה ש?טחית ב??עור או פ?גיעה ב??ש?כבה החיצונית ש?ל ש?ט?ח ב?ד?ב?ר ח?ד, כ?גון ציפ?ורנ?י?ים, ח?ת?ך לא ע?מוק.

אני מציע שתלך להתנצל.

פורסם

.

פורסם

אני אידיוט? הודעה שלך ממקודם:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

שאלתי אם היא טעתה, אני לא ידעתי זאת לפני כן.

לא הבנת אותי, התכוונתי שיצאת אידיוט עם המורה, באמת חשבתי שרושמים את זה רק עם ש' ... אי אפשר לספור את מספר האנשים שתקנתי עם "השריטה" ו-"הסריטה", אם הם יראו את הת'רד הזה אני מניח שהם יכנסו בי חזק ! :smile1:

פורסם

אני גם מציע שתלך למורה ותגיד לה שבדקת איך אומרים את זה וראית שרושמים גם ככה. היא תעלה לך את הציון שהיא הורידה לך על החוצפה.

פורסם

.

פורסם

אז היא רק תעלה לך את הציון...

פורסם

איזה חוצפה?

היא לא מורה כזאת..

היא מורה טובה, היא לא תוריד לי ציון על הערה,

אם היא הייתה מחשיבה את זה כחוצפה, מבחינתי היא לא מורה רצינית.

הערה =~ חוצפה ??? ??? ???

מטעויות לומדים וזה לא בושה, בושה היא לא לנסות בשביל לא לטעות.

פורסם

מכירים את הביטוי "חמור קופץ בראש"..?

להלן הציטוט המלא מתוך מילון אבן שושן (עם השמטת הניקוד):

סריטה - שריטה, חתך בלתי עמוק: "הסורט סריטה אחת על גבי שני נסרים כאחת" (תוספתא שבת יא ו).

"ומתחת לעינו כעין התכלת, וסריטה וגרידה בבשרו שם" (מגדלי מי"ס, סג).

סריטת החתול בציפרניו. - [סריטת-, סריטות]

owned49.jpg

פורסם

.

פורסם
פורסם

באמת אפשר לרשום בשתי הצורות , וההסבר שמישהו נתן כאן על זה שלפי ההגיון (של מישהו שלא יעבור בגרות בלשון כנראה) נסרטה זה צורה שקשורה למילה סרט.. אז תחשוב בעזרת ההגיון שלך איך בדיוק משהו יכול להיות נסרט או איך סרט יכול להיות נסרט ואז תחזור אלינו....  :cool2:  אם כבר , אז נושא שהוסרט..

מצחיק לקרוא את כל העמוד הראשון עם כל העצבנות והחוצפה שיצאה מהפה של האנשים שהגיבו - כשכל הדאווין הזה זה על משהו שהם טועים בו.. (וזה מחזיר אותי לתרד על החוק להגבלת מספר הנוסעים לנהגים צעירים ולעובדה שכולם כלכך בטוחים בעצמם שם...). טוב, מעניין מה תהיה התגובה שלהם חוץ מלקבור את הראש באדמה ,או שאולי במקום הזלזול במורים ופיטורי המורים שהצעתם בהתחלה , בעקבות טעותכם תציעו זלזול בעצמכם ותבקשו שיעורי תגבור בלשון ....  8)

וסתם הערה לפותח התרד , למרות שכבר אמרתי את זה בתרד השני -  תקן מהר את שגיאת הכתיב באתר שבנית וקישור אליו נתת כאן... ("אם" ולא "עם" ) זה די מפדח כשאתה פותח תרד כזה ....  ;)

פורסם

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים