עבור לתוכן

אני שונא ADSL! עוברים לכבלים!

Featured Replies

פורסם

צודק... הורדה 80 מהארץ זה באמת די מביש ביחס לאדסל 1.5 שעולה אותו דבר.. אבל אם זה האפשרות היחידה שלו (כמו אצלי), שיהנה.

ממתי ADSL 1.5 עולה בדיוק כמו כבלים 0.75 !?!?!? מה פתאום....!!!!! ??? ??? ??? :AR15: :AR15: :AR15:

הכבלים ב 0.75 פשוט מצויין הורדה על 85-90 משרתים מהירים עובדת כמו שעון.....

הבעייה היחידה של הכבלים היא המודם ה - RCA הזה שעושה כל כמה ימים בעיות ורצוי להוציא אותו מהחשמל ולחבר שוב...

ובגלל שזה עוד שירות בתחילת דרכו אז יש יחסית די הרבה נפילות ושידרוגים כל הזמן... אבל הם נעשים בשעות הקטנות מאוד של הלילה

בין 4 ל 6 בבוקר בדרך כלל....

פורסם

שמעו הבנאדם חיכה יותר מ3 שבועות ואמרו לו שאי אפשר..זה קצת זנותי

רק בשביל הדווקא שיעבור לכבלים

חוצמזה שתזכרו שאף אחד לא מקבל את מה שבאמת הוא הזמין,כולם נדפקים

וכפי שאני מכיר את תבל,המצב אצלהם רק ישתפר,אני ממש אוהב את השירות שלהם.

מזמינים אותם היום,מחר בבוקר הם מגיעים.

ד"א אני םג הזמנתי כבלים,פשוט אותו מחיר בשביל חבילה טובה יותר אז למה לא?

ופלוס הכי גדול : לא צריך לשלם לנזק!

פורסם

הבעיה מכבלים (גודמא ממדינות אחרות) זה שבהתחלה זה מעולה, כי יחסית אין ברבה משתמשים אבל אחרי כמה זמן

כאשר השירות נעשה נפוץ יותר ויותר אנשים מתחברים באותו אזור והמהירות נופלת פלאים כם לחו"ל וגם לארץ!

פורסם

אני לא על כבלים אבל קיבלתי 144 ms

מה זה ms?

פורסם

miliseconds

פורסם

לכבלים יש פינגים נמוכים יותר לארץ מאיי די אס אל רק בכמה מילשניות , לא רציני, איי די אס אל לחו"ל מקבל פינגים הרבה הרבה יותר נמוכים ויציבים מהכבלים , זה בדוק.

רק בארץ יש לכבלים יתרון של בין 5-10 מילישניות , זה הכל.

;)

פורסם
  • מחבר

בקשר לחיבור הלא מקורי של מתב: יתנו לי לעשות. זה עניין של תשלום. זה עולה 135ש"ח במצב רגיל ואם השקע לא מתאים זה עולה 210ש"ח.

פשוט בשלב הזה לא ממש מעניין אותי מפינגים ולא מכלום. לא רוצה ADSL לא רוצה בשום מחיר. עלו מים עד נפש שילכו לחפש אנשים לעשוק.

דברתי עם נציגה של תבל היום והיא הייתה סופר נחמדה, שממש ממש ממש לא היה בשירות של wow של שסק. היא אמרה לי שהיא קובעת איתי ליום חמישי, אבל כשההזמנה תגיע היא בטוח תקדים את זה אפילו למחר מחרותיים. לזה אני קורא שירות.

ד"א: אנשים, אתם לא מתעסקים בקטנות? כיאלו יש הפירשים ממש קטנים בין זה לזה. למה אתם מנתחים את זה? הריי אי אפשר לקבל תוצאות חד משמעיות כי זה תלוי לכל משתמש. חוץ מיזה רציתי להגיד שזה בכלל לא יקר, אלא עולה בדיוק כמו ADSL 0.5, רק שההתקנה יותר יקרה (135ש"ח במקום 99ש"ח). בכל השאר זה חופף. (כשהספק הוא 012)

פורסם

לכבלים יש פינגים נמוכים יותר לארץ מאיי די אס אל רק בכמה מילשניות , לא רציני, איי די אס אל לחו"ל מקבל פינגים הרבה הרבה יותר נמוכים ויציבים מהכבלים , זה בדוק.

רק בארץ יש לכבלים יתרון של בין 5-10 מילישניות , זה הכל.

;)

כן בדוק ?!

איך זה בדיוק בדוק מר. מומחה גדול שמדבר הרבה אבל מבין מאט.

אני מתערב איתך שעם הכבלים שלי אני מקבל פינג יותר נמוך ממך לג'ולט יש לי כבלים 0.75 ו012 כספק.

הנה תוצאות:

C:\>ping www.jolt.co.uk -t

:Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 bytes of data

Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=245

Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=77ms TTL=245

נו מה אתה אומר?

ולשני המנהלים שהגיבו פה לנושא הזה, אז מה אתה מתנשאים לי פה "לא עובר שבוע לא עובר חודש..." בלה בלה בלה

נו אז אם לך יש בעיות אז זהו אפשר להסיק מכך שהאינטרנט בכבלים זה גרוע, לי מה אתה שתחליט עבור כולם?!

אתה מישהו מוסך, אז זהו שלא! וכשהיה לבזק בעיות עם השרתים שלהם ולמלא אנשים בארץ היו בעיות של התחברות וכולם קיללו את בזק, את זה כבר לא רוצים לזכור?!

פורסם

ובנוגע לחוכמולוג אחד שבא לפה ואומר דבר חכמה שכבלים זה טוב עד שיתחברו הרבה אנשים (כי זו העובדה היחידה שהוא יודע על כבלים כי הוא בטח כמו עוד מלא אנשים פה קרא שכבלים זה חיבור משותף והוא בא לפה להפגין את הידע הרב שלו) אז אתה לא מבין הרבה.

תשמור את ההצהרות האלה לעצמך.

למה אתה חושב שהחיבור "הפרטי" שלך של הADSL זה לא משהו שקשור במשתמשים אחרים?!

זה ועוד איך קשור, עם בזק לא היו מרחיבים את הוחב פס שלהם כל כמה זמן (בגלל הלקוחות החדשים שהם חיבור)

הקו הפרטי שלך (שבזק כל כך מתגאה בו, שזה בעצם סתם שטיות) היה שווה לתחת.

פורסם

התשתית של נזק לא מושפעת ממס' הלקוחות כמו אצל הכבלים נקודה.

(מדובר בתשתית הקיימת בין משתמש הקצה למרכזת עצמה)..

הספקיות הן אלה שלא עומדות בעומס ואני חושב שטחנו את הנושא הזה מספיק פעמים.

פורסם

כן אבל אין עומס על הקווים? מכל הטלפונים וה56K למיניהם.

פורסם

כן אבל אין עומס על הקווים? מכל הטלפונים וה56K למיניהם.

לא...

ב ADSL, הקו מתחלק לשני תחומי תדרים כשבאחד מהם, עוד שני תתי-תחומים... טווחי תדרים לאפסטרים ולדאונסטרים.

תחומי התדרים הנמוכים מוענקים להעברת המידע בטכנולוגיית ה ADSL הא-סימטרית. כלומר, טווח התדרים המוקצה לקצב היורד רחב יותר מאשר לקצב העולה (עד 8 מגהביט לדאונסטרים ו1 מגהביט לאפסטרים).

טווחי התדרים הגבוהים יותר משמשים לשיחות טלפוניה רגילות/שליחת פקסים וכו'... שלא מעמיסים כלל וכלל על הקו עצמו.

ה ADSL לא "מעמיס" על קו הטלפון... אלא משתמש בתדרים שהם כביכול "לא חיוניים" לפעולות היומיומיות שאנו מבצעים עם קו הטלפון (שיחות, שליחת פקסים, גלישה באינטרנט באמצעות המודם האנלוגי וכו'...), לשם העברת מידע.

ציוד ה DSLAM וה ATM המותקן במרכזיות נזק ובמרכזי ה ATM הארציים של נזק הוא איכותי ביותר ומסוגל לעמוד בתעבורות מידע גדולות במיוחד.

הבעיה היא הספקיות אשר לא מסוגלות להתמודד עם העומס הקיים וצוואר הבקבוק רק הולך ומתהצר...

הספקיות מתקמצנות לרכוש רוחב פס, מתעצלות בכיוונון הציוד לחלוקה נכונה והוגנת בין הלקוחות ולכן אנו חווים קריסות, איטיות בשעות העומס וכו'...

פורסם

התרד הזה מיצה את עצמו

אתם החוליה החלשה

שלום ! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים