פורסם 2005 ביוני 920 שנים כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאביםמה לעשות?
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים למה להקפיץ???תקרא את חוקי הפורום!!תן קצת פרטים על המחשב שלך.. והתוכנה הזאת ידועה כשואבת משאבים
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים איזה מחשב יש לך?....ורק שתדע אזרוס היא תוכנה שזוללת משאבים..גם אצלי זה ככה...כשאני מפעיל אותה המחשב לא פועל רגיל הוא נתקע תקיעות קטנות כאלה ומעצבנות....
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר זה לא תקיעות קטנות זה הוא לוקח 100 אחוז מהמשאבים והוא לא מפסיק ניסיתי לתת לו זמן הוא לא מפסיקהמחשב שלי הוא:512 זיכרון DDRמעבד בארטון 2500הרדיסק 80 ג'יגהעוד משהו?
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים לי זה עושה תקיעות קטנות ולך זה לוקח מאה אחוז מהמשאבים. כנראה בגלל הבדליי המחשבים בינינו...בכל זאת כשהייתי עם אזרוס אז שיניתי את ה priority ב task managerל LOW ואז הפסיקו לי התקיעות...אבל בכל זאת נמאס לי מהאזרוס ועברתי ל ABC
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים BitTornado לפי דעתי הביטורנט הכי טוב, מוריד לי ממש מהר ולא נתקע או מעמיס על המחשב
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים לפי דעתי הבעייה היא לא בביטורנט כי אמרת שגם הביטורנט של ליונטוורק קורס ואני ראיתי אותו עובד בלי בעיות על מחשב פנטיום 2 (בלי שהוא קרס בכלל)
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר גם לפי דעתי הבעיה היא לא בביטורנט אז במה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?הרצתי כבר סריקה לווירוסים, לספייוור, וזה עדיין ממשיך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.