פורסם 2005 ביוני 920 שנים שלום,ברשותי הכלים ( תוכנות ) הבאים:- פורום מבוסס PHP של SMF גרסה 1.0.4- php-5.0.4-installer- MyODBC-3.51.11- התקנה של שרת MySQL 4.0.24כיצד משלבים את כל החבר'ה האלו לפורום פעיל ועובד ע"ג המחשב שלי ?ניסיתי ולא הצלחתי עד כה.תודה לכל העונים.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים יש לך את כל מה שאתה צריך..פשוט תעלה את המערכת לשרת, תריץ את ההתקנה install.php ותכניס את הפרטים של המסד נתונים mySQL.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר אם זה היה עובד לי לא הייתי פותח דיון יש לי כמה הודעות שגיאה: Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. או אם כבר הצלחתי לפתוח את ה Instell.php ואני ממלא את הפרטים של MySQL אני מקבל הודעת שגיעה שאין לשם מחשב שלי גישה למסד נתונים.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אז מן הסתם תבדוק:א. ששרת ה-MySQL עובדב. שבחרת את ההגדרות הנכונות שלו (שרת [localhost], פורט[תשאיר את ה-default..], שם וסיסמה..)
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר אין טוב ממראה עיניים אז: הרצת השרות ובדיקת פעילותו: WinMySQLAdmin: נניח ששם המחשב שלי הוא "Computer" ושהיוזר והסיסמה הוא "Test" ניסיון ההתקנה של הפורום: השגיאה: האם הסיסמה שאני נותן ל WinMySQLAdmin היא הסיסמה למסד הנתונים ( נראה לי שלא ) ? במידה ולא היכן אני מוצא את הסיסמה של מסד הנתונים ?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים קיים בכלל database בשם smf ?למה אתה לא מגדיר את השרת sql כ-localhost ? הוא הרי (אני מניח) יושב על אותו מחשב כמו ה-IIS..
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר אז זהו... חשבתי שהוא יוצר לבד את מסד הנתונים. איך אני יוצר מסד נתונים חדש ( התוכנה בתולה ביום התקנתה ) אשמח אם תרשום כמה שלבים להגדרה מאפס. תודה.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אתה נכנס לאנטרפרייז מנגר, ושם יש לך כמה + לפתוח. אחר כך אתה מגיע לLOCAL ואז לDATABASE. שם יש לך אפשרות ליצור אחד חדש.אני לא יודע בידיוק איך הם מקשרים את האתר לDATABASE שלך, ויתכן שתצטרך ליצור DNS(בלוח הבקרה).
פורסם 2005 ביוני 920 שנים לא מכיר את הפאנל הזה לווינדוז (מי מפעיל שרתי IIS בימינו? ), אבל אני יכול רק להניח שזה איפשהו תחת "Databases" (השני מימין)..... עם קשר, ובלי קשר, phpMyAdmin יכול לעזור לך בשליטה מבוססת web... http://www.phpmyadmin.net
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.