עבור לתוכן

חיפוש אחר תוכנת פלא שתציל את אוסף הדיסקים הישן שלי (מדובר במוסיקה)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון התחלתי לימצוא יותר ויותר דיסקים עם מוסיקה ישנה וטובה, אבל שמתי לב שהמערכת לא קוראת את כל השירים כמו שצריך

יש מעין תעיקות כאלו~

אז חשבתי לעצמי, הממ.. בטח יש איזו תוכנת פלא שיכולה לקרוא את הפורמט של השירים בדיסקים של מערכת הסטריאו שלי, שהם בפורמט WAV (תקנו אותי אם אני טועה)

ואז להפוך אותם לשירים בפורמט MP3 כך שאוכל לגבות אותם גם על הHD שלי וגם על דיסקים חדשים (ובכמות רבה יותר)

ובכן, אם ישנה תוכנת פלא שכזו אשמח לדעת.

תודה מראש :)

פורסם

ההצעה שלי - EAC ( Exact Audio Copy ) עם אפשרות הRIP הכי אמינה וencoder של LAME כדי להפוך ל MP3.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה רבה על תגובתך.

אני שמח לדעת שאכן קיימת תוכנה שכזו, אני מקווה שהיא תיהיה זאת שתושיעה אותי ;D

יש לי משהו כמו 100 דיסקים שצריך לגבות.. אוסף מאד "עדין" :hat:

אשמח לקצת יותר מידע בקשר לתוכנה, האם היא מזהה את הדיסק של המערכת שלי כשאני מכניס אותו למחשב באופן אוטומטי? יש דברים חשובים שעלי לדעת בקשר לתוכנה ליפני שאני מתחיל להתעסק איתה?

אשמח גם ללינק.

תודה רבה :)

פורסם

אני באופן אישי משתמש ב Audiograbber, אבל מפני שEAC עושה עבודה טובה בכל מה שקשור לדיסקים קצת פגומים, המלצתי עליה.

היא קלה לשימוש, אפשר להוריד אותה (חינם) מ: http://www.exactaudiocopy.de/

התוכנה הזאת עושה RIP של הדיסק למחשב ויוצרת קובץ WAV. כן, היא מזהה את הדיסק באופן אוטומטי ומציגה את הטראקים שנמצאים עליו. אתה בוחר איזה אתה רוצה והיא עושה את העבודה...

אם אתה רוצה שהיא גם תכין קובץ MP3 אתה צריך להוריד מקודד MP3. ההמלצה שלי היא על LAME, שנחשב להכי טוב שקיים כרגע, וגם הוא חינמי. תחפש בגוגל LAME Download. תוריד את הגרסא האחרונה שתמצא, ותגדיר את EAC כדי שישתמש בו (הוראות יש באתר של EAC).

חשוב שתגדיר את התוכנה שתעשה RIP כמה שיותר איכותי כאשר מדובר בדיסקים שרוטים/פגומים (נדמה לי שהיא עושה זאת כברירת-מחדל, אבל זה שווה בדיקה). זה יכול לקחת כמה שעות לדיסק, אבל התוצאות אמורות להיות טובות מאוד. לדיסקים שאין איתם בעיות מיוחדות מספיק לעשות RIP מהיר...

פורסם

ההצעה שלי - EAC ( Exact Audio Copy ) עם אפשרות הRIP הכי אמינה וencoder של LAME כדי להפוך ל MP3.

מה שהוא אמר. או במילים אחרות: אם אתה פרפקטציוניסט, EAC בשבילך (וגם בשבילי - כבר כמה שנים טובות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים