עבור לתוכן

מעונין לעבור מרשת אחת לאחרת...

Featured Replies

פורסם

כיום אני ברשת פרטנר..ולא סובל אותם.

אני מעונין לעבור לרשת פלאפון.

יש להם איזה מכשיר שאני יכול לקנות ללא התחייבות במזומן,ושהוא עולה פחות מ1200 ש"ח?

תודה מראש.

פורסם

.

פורסם
  • מחבר

SK Slider Colore

עליי כבר שנתיים וחצי, ולא התקלקל אף פעם! (איזה 200 נפילות והוא חי).

שאלה קצת מוזרה....ברשת פלאפון אין כרטיסי SIM.

אם אני רוצה לרכוש מכשיר משומש...איך אני עושה את זה???? אין לי קו כרגע ברשת פלא'...יש לי רק בפרטנר. ואני מתכוון לעזוב אותם.

פורסם

אני בטוח שאם תשב עם נציג המכירות של פלאפון תוכל לקבל הצעות אטרקטיביות ונחמדות.

מגוון מסלולים, הנחות, מבצעים.

(מצד שני אני מניח שתקבל מפרטנר הצעות ודילים שינסו לשמור אותך אצלהם, אבל אם כבר החלטת זה לא יעזור

ופלאפון ישמחו להציע לך מבצעים שימשכו אותך אליהם).

אל תבוא ישר ברצון לעבור. תנסה להראות התלבטות, אולי זה יתן לך הטבות כלשהן.

בכל מקרה, זה פרטים שוליים.

אם אתה רוכש מכשיר משומש, נכון בפלאפון אין SIM, מה שמקנה יתרון לפי דעתי שפחות גונבים פלאפונים כאלה,

כי אין להם שימוש לגנבים, אין כרטיס SIM שאפשר להחליף והפלאפון לפי ההגדרות שלך.

לכן ההגדרות של הפלאפון הם משנים לך, ע"י תפרטי טכנאי שחסומים ע"י קודים של המכשירים.

רן. ;)

פורסם

גם כן "יתרון".... :P

זה רק מצמצם לך משמעותית את אפשרויות הבחירה מבחינת מכשירים, וגרוע מזה - מחייב אותך לקנות אותם מפלאפון, במחירים ההזויים שלהם (לא שסלקום ואורנג' יותר טובים, אבל במקרה שלהם אפשר לקנות מכשירים מאיפה שבא לך.. יד שניה, חו"ל, חברות "פרטיות"...)...

פורסם

חכה שבועיים שיצא ה SK 7200, זה המכשיר היחידי שאולי איכשהו שווה קניה ברשת הזוועתית הזאת.

פורסם
  • מחבר

חכה שבועיים שיצא ה SK 7200, זה המכשיר היחידי שאולי איכשהו שווה קניה ברשת הזוועתית הזאת.

למה זוועתית???? (בלי קשר למכשירים..זה לא מענין אותי)

ולמה לחכות לו? הרי הוא יעלה הון!

פורסם
  • מחבר

גם כן "יתרון"....  :P

זה רק מצמצם לך משמעותית את אפשרויות הבחירה מבחינת מכשירים, וגרוע מזה - מחייב אותך לקנות אותם מפלאפון, במחירים ההזויים שלהם (לא שסלקום ואורנג' יותר טובים, אבל במקרה שלהם אפשר לקנות מכשירים מאיפה שבא לך.. יד שניה, חו"ל, חברות "פרטיות"...)...

זאת הסיבה שעד היום לא חשבתי לעבור לרשת הזאת.....אבל מסיבות מאוד קריטיות..אני נאלץ לעבור אליה...בעל כורחי (בערך)

פורסם

אם אתה רוכש מכשיר משומש, נכון בפלאפון אין SIM, מה שמקנה יתרון לפי דעתי שפחות גונבים פלאפונים כאלה,

כי אין להם שימוש לגנבים, אין כרטיס SIM שאפשר להחליף והפלאפון לפי ההגדרות שלך.

לכן ההגדרות של הפלאפון הם משנים לך, ע"י תפרטי טכנאי שחסומים ע"י קודים של המכשירים.

רן. ;)

סתם חרטא..

אוליי עדיף לגנב לגנוב סלולארי עם כרטיס סים אבל זה לא כל כך בעיה להשתמש בפלאפון גנוב...

היום כל הקודים לכל המכשירים ידועים כבר ובלי בעיה אפשר לצרוב על הפלאפון הגנוב מחברת פלאפון מספר של מכשיר במסלול איזי(יענו כמו טוקמן) ולהשמתש בו רגיל....

אבל הייתרון שיש בפלאפון זה שיש להם מערכת כזו שהים יכולים לדעת מתיי ואיפה אתה נמצא כל זמן שהמכשיר דלוק...

זה יכול להוית יתרון ויכול להיות חיסרון (עם יותר נטיה ליתרון)...

אבל יש לפלאפון את החסרונות שלהם...

הם ממש מוגבלים מהרבה בחינות...

אתה מחוייב להוריד דברים רק מהאתר שלהם ואתה ל איכול להשתמש באתרים שמציעים דברים בחינם...

ואין להם הרבה מכישירים טובים ...

פורסם

כן כן.. לכל חברה יש את החסרונות..

אני נמצא בפלאפון ואני דיי מרוצה אבל לא עד הגג..

המחירי שיחות דיי סבירים וזה בעיקרון מה שאני צריך ומה שחשוב אבל..

אין להם מסלול אינטרנט חופשי חודשי והאינטרנט יקר בטירוף (בערך 10 אג' לקילובייט)

אפשר לגלוש רק לאתר שלהם.. (פעם א חת התקשרתי לשאול למה והנציג שירות טכני אמר שהוא לא יודע על הבעיה והוא ניסה באותו זמן להיכנס דרך המכשיר שלו

והוא ראה שזה באמת בלתי אפשרי.. הוא אמר שהוא יעביר את זה הלאה ואני אקבל תשובה אבל עד היום אני מחכה)

כל השאר הם אחלה.. יש להם הרבה מבצעים וגם דברים נחמדים כמו *69 שמעוות לך את הקול או את האפקטים בשיחה...

לי הם גם הביאו אחלה מספר בגלל שהצתרפתי אליהם ישר  מתי שהתחילה שיטת המספר החדשה..

טעות שעשיתי זה שהתחייבתי לאותו מכשיר 3 שנים (Samaung 540)... עוד שבועיים בערך נגמרת שנה ונשאר לי עוד שנתיים (!!)

בקשר למכשיר מומלץ אצלהם..

ה SAMSUG 540 שלי דיי נחמד.. הוא פשוט ואין פה הרבה אפשרויות.. לצערי הרבה הדגם עם המצלמה יצא שבוע אחרי שאני קניתי את שלי ולא ידעתי מזה אפילו..

לחבר שלי יש את הדגם עם המצלמה.. זה מוסיף קצת אבל גם מוסיף למחיר הרבה.. (יש גם אפקט נחמד לדגם עם המצלמה שכשמטעינים אז המונה מחליפה צבעים ;) )

באתר של פלאפון כתוב מחירים אבל בטח אם תלך אליהם יעשו לך מחיר יותר נמוך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים