פורסם 2005 ביוני 820 שנים 1. השאלה היא אם אתה משיג את הדברים ב 17% פחות מהמחיר הכי זול בארץכי לפי מה שאני ראיתי זה רחוק מזה, לרוב יותר יקר משאר הארץ2. למה לא לקנות במקום זול עם מע"מ ולהגיש חשבונית ולהזדכות על המע"מ?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים 2. למה לא לקנות במקום זול עם מע"מ ולהגיש חשבונית ולהזדכות על המע"מ?בן-אדם פרטי לא יכול להזדכות על מע"מ...רק חברות יכולות....ואם יש לאבא שלך איזה חברה...אז החברה יכול לקנות מחשב...ואז ה17% מע"מ יורד לה בניקוי השנתי...
פורסם 2005 ביוני 820 שנים בשביל מה לקנות מחשב באילת? מה תעשה כישהרס לך חלק תיסע עד לשם כדי להחליף? כשאתה קונה מחשב מחנות אתה צריך לשים לב לכמה דברים בקשר לחנות:1. אמינות2. שירות3. קירבה4. מחירעדיף לשלם 5 אחוז יותר כדי לקבל את הדברים שמעל המחיר כי בסופו של שמשהו יקרה למחשב אתה צריך חנות שלא תיפשוט רגל אחרי שבוע ושתטפל בך במסירות אחרת כול הקטע של המחיר לא משנה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים לפי מה שאני יודע...רק תושבי אילת יכולים לקנות מוצרים מעל סכום מסויים באילת..אז אתה צריך איזה קרוב או מישהו מאילת..אני זוכר שפעם אבא שלי נסע לאילת לקנות מחשב (לפני הרבה שנים) ויש איזה מישהו אחוק מהמשפחה שלי שגר באילת אז הוא הביא לו את הכרטיס תושב של אילת..
פורסם 2005 ביוני 920 שנים בן-אדם פרטי לא יכול להזדכות על מע"מ...רק חברות יכולות....ואם יש לאבא שלך איזה חברה...אז החברה יכול לקנות מחשב...ואז ה17% מע"מ יורד לה בניקוי השנתי...טעוווווותחברה שקונה מחשב מזדכה על כל הסכום של המחשב במשך 3 שניםכל שנה 33% מערך המחשב
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אוי אתה גורם לזה להישמע כלכך טוב.. במקום "לשלם מס הכנסה, אבל קצת פחות", גרמת לזה להיראות כאילו המחשב ניתן בחינם.. מגניב..
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תשמע אם אתה מצהיר מספיק גבוהה אז אתה מקבל זיכוי בערך המחשב במסתקרא לזה מצידי גם "חינם באשראי"
פורסם 2005 ביוני 920 שנים לא הבנת את הנקודה... הנקודה היא שהם לא "מחזירים לך את הכסף", אלא פשוט "גונבים ממך פחות במס הכנסה"... תכלס ברור זה אותו דבר, אבל העיקרון שונה...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אתה משלם ככה או ככה מס הכנסה בגובה מסוים אז פשוט מורידים לך את זה משם אם אתה תחיה כל הזמן בהרגשה שגונבים ממך אז אתה תהיה בסוף פרנואיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.