פורסם 2005 ביוני 820 שנים אוקיי, אז תראו מה קיבלתי היום (MCC 03): בהתחלה אני הולך לגבות (NEC3520AW, FW: Dee's 1.0UF) משחקים שיש לי, המשחקים הם למחשב בלבד, לא לשום קונסולה. חלק אני הולך לצרוב כ- ISO על הדיסק, וחלק אני הולך לעשות כ- Autorun. ניקח לדוגמה את הגיבוי של רידיק - אני הולך לצרוב אותו כ- Autorun ישר מהדיסק. המטרה שלי: ללכת על בטוח, ומקסימום תאימות. האם להשתמש ב- DVD-R או DVD+R @ DVD-ROM? לפי האתר של החברות שיצרו את הכוננים שלי (3520A ו- ASUS 16x, הצורבים תומכים בצורה מושלמת בשני הפורמטים, אז לא תהיה בעיה). עוד משהו שאני צריך לדעת? (אגב, איפה אני מאשר את הביטסטינג?) תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 820 שנים ביטסטינג מבצעים רק למדיות בפורמט הפלוס שיש להם בעיות תאימות עם נגני סלון,ממש לא משנה איך אתה מגבה משחקים,כונן DVD יקרא גם יקרא.אתה לא יכול לבצע ביטסטינג אם יש לך את הקושחה הרשמית (תקנו אותי אם אני טועה,כבר ניסיתי כל כך הרבה קושחות),הכי פשוט זה להוריד cdspeed2000 ולבדוק אם אתה יכול לשנות (כמו בתמונה).[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר - יש לי את הקושחה המהוללת, הכי חדשה (אני חושב) של Liggy ו- Dee.- תודה על התשובה.- שמעתי על בעיות במדיות המינוס האחרונות של וורבטים. יש אישוש לחששותי?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים גם לי יש של ליגי ודי אבל ל 3500,בקשר לוורבטים אני ממש לא יודע,אם כבר קנית,נסה אחד ותראה....אני משתמש ב RITEKG04 ו 05,כבר גמרתי איזה 150 דיסקים,כל אחד נקרא כמו בובה....היחס בין המחיר לאיכות הדיסק שווה מאוד.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר תודה לך. אז לפני שהתחלתי את הגיבוי של רידיק, נרו נתן לי האזהרה הזו: You are about to create a multisession write once DVD disc. Session no.2 and above will not be readable with some DVD-ROM drives and operating systems prior to WindowsXP. הוא נתן לי את האפשרויות הבאות: Burn Multisession Anyway Burn Without Multisession Cancel ברצוני לציין שהאפשרות ל- multisession הייתה מסומנת כ- default (ציטוט: Allow Files To Be Added Later [Multisession Disc]). ** עוד דבר - בתור ניסיון ראשון אני הולך לצרוב על 4x למרות שהוורבטים הם 8x certified. עצות? תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים גם לי יש של ליגי ודי אבל ל 3500,בקשר לוורבטים אני ממש לא יודע,אם כבר קנית,נסה אחד ותראה....אני משתמש ב RITEKG04 ו 05,כבר גמרתי איזה 150 דיסקים,כל אחד נקרא כמו בובה....היחס בין המחיר לאיכות הדיסק שווה מאוד.איזה חברות של דיסקים יש לסוג הזה?או שריטק זה ממש שם של חברה כמו TDK? (או שזה שם של היצרנית?)תודה.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים Ritek זה שם של חברה מאוד גדולה,שמיצרת עבור חברות אחרות כמו TDK,אך גם מוציא דיסקים תחת המותג שלה.אתה יכול להשיג Ritek G04,שאלה דיסקים מסוג DVD-R במהירות X4 ברשת "קוסמוס".G05 הם דיסקים המהירות X8 ויש לחפש אותם בחנויות המחשבים השונות.נתקלתי בחנות בשתי חנויות שיש בהן גם דיסקים רגילים לצריבה של Ritek במחיר טוב-99 ש"ח ל-100 יחידות.צריך פשוט לחפש בכל מיני חנויות עד שמוצאים,או לסירוגין להתקשר לחברת בנדא מגנטיק היבואנית:www.benda.co.il
פורסם 2005 ביוני 920 שנים איזה חברות של דיסקים יש לסוג הזה?או שריטק זה ממש שם של חברה כמו TDK? (או שזה שם של היצרנית?)תודה.ה G04 הם של סילברליין והG05 הם RiDATA
פורסם 2005 ביוני 920 שנים אני השתמשתי ב DVD+R ו"נצרבתי" אני ממליץ בחום על DVD-R אין שום קשר לעובדה שזה +R. זה יכול להיות קשור לצורב שלך, ל FW שלו או למדיות עצמן. אני השתמשתי בכאלה ואלה והבדל אינני רואה. היום אני משתמש בעיקר ב +R בכמויות ובעיות (טפו טפו טפו) אין
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים גם לי יש של ליגי ודי אבל ל 3500,בקשר לוורבטים אני ממש לא יודע,אם כבר קנית,נסה אחד ותראה....אני משתמש ב RITEKG04 ו 05,כבר גמרתי איזה 150 דיסקים,כל אחד נקרא כמו בובה....היחס בין המחיר לאיכות הדיסק שווה מאוד.בכמה אתה קומה G04 וG05 היום ?ראיתי RITEK 8X אבל ב75 לחבילה של 25.... קצת יקר ... מעניין בכמה מוכרים בקוסמוס ..
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים אפשר להעזר ב- http://www.videohelp.com/dvdmedia בשביל בקורות על מדיות ספצפיות.
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר דבר ראשון - תודה לכולם על התגובות.דבר שני - אני לא מצליח לסדר Bitsetting, ואני מדבר על בוקטייפ לכל הפלוסים למיניהם!ניסיתי דרך CD/DVD Speed 4.0 - כותב לי - Setting Booktype failed.ניסיתי דרך ה- flasher של Liggy ו- Dee (אני מדבר על 1.0G), הוא אמר שהוא יאשר עם הבוט הבא אבל שום דבר לא קרה.עצות? (בנתיים ניסיתי על DVD+RW 4X של Philips).
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים ראיתי RITEK 8X אבל ב75 לחבילה של 25.... קצת יקר ... מעניין בכמה מוכרים בקוסמוס ..זה המחיר שאני קונה,לא יקר.
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים וואלה ?אם המחיר של מדיה זולה "וטובה" בימינו זה 3 שקל לדיסק המצב עגום. כבר במבצע של הוורבטים זה עולה רק קצת יותר. בדור הקודם של הדיסקים ההפרש בין הריטק של סילברליין ל וורבטים היה בערך פי 2 , ציפיתי שגם היום יהיה הפרש שהוא יותר בכיוון הזה, חבל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.