פורסם 2005 ביוני 820 שנים היי,היום כשגלשתי קצת באינטרנט מיזערתי ת'חלון של האקספלורר ושמתי לב שכל האייקונים שלי התבלגנו,אני רגיל לפתוח דברים לפי האייקון ועכשיו אני בקושי מוצא משהו, מישהו יכול לומר לי איך להחזיר את זה למצב הקודם?הנה תמונה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אחי לא הבנתי בדיוק מה ניסית לומר...מה התבלגן לך ואיפה? ב"התחל" או ב"שולחן עבודה"?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים במידה ואתחול של המחשב לא עוזר, אז תנסה לתקן את ה-Windows Icon Cache באמצעות התוכנה שצירפתי.Axialis IconWorkshop מאפשר גם לעשות את אותה הפעולה, אבל הוא לא חינמי.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביוני 820 שנים תוריד את התוכנה הזאת http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe זה TWEAK UI לאחר שאתה מתקין את התוכנה, תפעיל אותה, לך לערך האחרון REPAIR, תבחר REBUILD ICONS, תלחץ על REPAIR NOW, ותבדוק אולי זה יתקן לך את הבעייה, מקווה שכן .
פורסם 2005 ביוני 820 שנים ריסטארט לא עזר, ומה שיותר גרוע, זה שזה מתחלף כל שעה!!!!!!!!חוזר כל שעה?????ניסית לעשות בדיקת וירוסים?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר לא מצא ספייוור ולא וירוסים (יש לי אנטיוירוס nod32) אבל עכשיו הם חזרו למצב הרגיל שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.