פורסם 2005 ביוני 820 שנים שלוםהאם מעבדים כפולי ליבה ידרשו כדרישות מומלצות להפעלת משחקים נגיד בעוד שנתיים?כלומר האם כפולי ליבה בכלל משפיעים על איכות של משחקי מחשב או רק מועילים להפעלה של כמה יישומים בו זמנית?הם די יקרים ואם הם לא משפיעים על ביצועים של משחקים, אז לי אין צורך בהם והם סתם מגדילים את מחיר המחשב באיזה אלפיים שקל.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אי אפשר לדעת מה יהיה עוד שנתיים...נכון להיום אין בשוק מנועים למשחקים אשר דורשים כפולי ליבה ופיתוח של מנוע למשחקים הוא לא עניין של יום יוםלוקח שנים לפתח כזהאז סביר להניח שלא תצטרך אבל שוב שנתיים זה המון זמן בעולם המיחשוב
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אז סביר להניח שלא תצטרך אבל שוב שנתיים זה המון זמן בעולם המיחשובלהיפך , שנתיים זה ממש לא המון זמן בעולם המחשוב ,שהוא כל הזמן משתנה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים להיפך , שנתיים זה ממש לא המון זמן בעולם המחשוב ,שהוא כל הזמן משתנה. טעות הייתי צריך לכתוב בעולם המשחקים המחשבים כל הזמן מתקדמים אבל תראה כמה שנים לקח לפתח את המנועים דום 3 ואנרייל 3
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר אבל עדיין. לא נראה לי שיש סיבה בכלל לפתח משחקים שיפעלו על כפולי ליבה. נראה המאפיין הראשי של כפולי ליבה זה בעיקר להפעיל שני יישומים ביחד, ולא נראה שהם משפיעים כל כך על ביצועים של משחקים. כמו שאין הבדל אם תריץ משחק בAMD 3000 או בAMD 3200.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים כרגע הם לא משפיעים במשחקים אבל השאלה שלך הייתה בקשר לעוד שנתיים...על זה אף אחד לא יכול לענותואני אמרתי את ההשערה שלי
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר נכון. תודה. אבל זה מעצבן עם עוד שנתיים שוב אצטרך לקנות מערכת חדשה לגמריי בגלל מעבד כפול ליבה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים נכון. תודה. אבל זה מעצבן עם עוד שנתיים שוב אצטרך לקנות מערכת חדשה לגמריי בגלל מעבד כפול ליבה.אם אתה רוצה שיהיה לך מחשב עדכני (חזק) , אז אתה צריך לשדרג (כל איזה תקופת זמן , שאתה תחליט מתי)אבל אין לזה קשר לליבה כפולה , או 64BITבכל מקרה עוד שנה שנתיים יהיה מחשב יותר חזק מהיום , גם אם תקנה מעבד ליבה כפולה היום !
פורסם 2005 ביוני 820 שנים כל יום יוצא משוו חדשאתה קונה היום כרטיס מסך חזק ב2000 שקלמחר יצא כרטיס מסך יותר טוב במחיר של זה והכרטיס שקנית ירד ל1500תעשה חושבים לבד
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אני לא מאמין שכפולי ליבה ידרשו למשחקים בעוד שנתיים מכמה סיבות (חלקן כבר נאמרו אבל בכל זאת)1. לפתח מנוע גרפי שידרוש כפול ליבה זה לא עניין של יום ויומיים, זה המון שעות עבודה והמון כסף2. אם אם כן לרוב מוחץ של הגיימרים יהיה כפול ליבה בעוד שנתייםחברה לא תרצה לדרוש כפול ליבה, כי זה מראש מגביל את קהל היעד שלהכלומר אם ל 50% מהגיימרים יהיה כפולי ליבה בזמן מסויםוחברה X מוציאה משחק שחצי מהגיימרים יקנואבל רק לחצי יש כפול ליבה, וחצי מהם יקנו את המשחקזה מראש מגביל את החברה ל 25%~ מהשוק (כמובן שיכול להיות גבוה יותר או נמוך יותר)העיקרון הוא שלא מגבילים את קהל היעד מראש
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אני לא מאמין שכפולי ליבה ידרשו למשחקים בעוד שנתיים מכמה סיבות (חלקן כבר נאמרו אבל בכל זאת)1. לפתח מנוע גרפי שידרוש כפול ליבה זה לא עניין של יום ויומיים, זה המון שעות עבודה והמון כסף2. אם אם כן לרוב מוחץ של הגיימרים יהיה כפול ליבה בעוד שנתייםחברה לא תרצה לדרוש כפול ליבה, כי זה מראש מגביל את קהל היעד שלהכלומר אם ל 50% מהגיימרים יהיה כפולי ליבה בזמן מסויםוחברה X מוציאה משחק שחצי מהגיימרים יקנואבל רק לחצי יש כפול ליבה, וחצי מהם יקנו את המשחקזה מראש מגביל את החברה ל 25%~ מהשוק (כמובן שיכול להיות גבוה יותר או נמוך יותר)העיקרון הוא שלא מגבילים את קהל היעד מראשזה נכון שיצרניות המשחקים לא מוציאות משחקים לשוק ה-HI END , בגלל שהוא מאוד קטןלמעט משחקים שממומנים ע"י ATI ו-NVIDIA , כדי להצדיק את קיומם של כרטיסי מסך ה-HI END שלהםולדחוף אותנו הצרכנים לשדרג את כרטיסי המסך שברשותנובכל מקרה , המשחקים הרבה יותר תלויים במעבד שעל הכרטיס מסך מאשר על המעבד על הלוח-אם !
פורסם 2005 ביוני 820 שנים זה נכון שיצרניות המשחקים לא מוציאות משחקים לשוק ה-HI END , בגלל שהוא מאוד קטןלמעט משחקים שממומנים ע"י ATI ו-NVIDIA , כדי להצדיק את קיומם של כרטיסי מסך ה-HI END שלהםולדחוף אותנו הצרכנים לשדרג את כרטיסי המסך שברשותנובכל מקרה , המשחקים הרבה יותר תלויים במעבד שעל הכרטיס מסך מאשר על המעבד על הלוח-אם !זה לא נכון,HL2 ממומן ע"י ATI והוא היה רץ באיכות בינונית על ה9200PRO הישן שהיה לי.ותתפלא,מעבדים יכולים ליצור בקלות צוואר בקבוק למערכת.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים זה לא נכון,HL2 ממומן ע"י ATI והוא היה רץ באיכות בינונית על ה9200PRO הישן שהיה לי.ותתפלא,מעבדים יכולים ליצור בקלות צוואר בקבוק למערכת.זה לא סותר את מה שאמרתי
פורסם 2005 ביוני 820 שנים lipaאתה צודק חלקיתהמשחקים שממומנים חלקית ע"י ATi ו nVidia מוגדרים ככה שהכרטיסי High-End שלהם ינצלו אותו בצורה המיטביתואם אפשר אז שהכרטיס של המתחרה ידשדש אבל עדיין יהיה טובאבל עדיין המשחקים האלה רצים יופי על כרטיסים ישניםפשוט עם FPS נמוך עד Pause ומדי פעם תמונה
פורסם 2005 ביוני 820 שנים lipaאתה צודק חלקיתהמשחקים שממומנים חלקית ע"י ATi ו nVidia מוגדרים ככה שהכרטיסי High-End שלהם ינצלו אותו בצורה המיטביתואם אפשר אז שהכרטיס של המתחרה ידשדש אבל עדיין יהיה טובאבל עדיין המשחקים האלה רצים יופי על כרטיסים ישניםפשוט עם FPS נמוך עד Pause ומדי פעם תמונהשוב זה לא סותר את מה שאמרתי האם אמרתי שהם לא ירוצו על כרטיסי LOW END ?זה בדיוק מה שאמרתי "כדי להצדיק את קיומם של כרטיסי מסך ה-HI END שלהם"הם מנסים להצדיק אך ללא הצלחה , ברור לכולם שאפשר לשחק עם פחות מ-HI ENDאבל אנחנו גולשים לדיון על כרטיסי מסך ושוב מה שאמרתי"בכל מקרה , המשחקים הרבה יותר תלויים במעבד שעל הכרטיס מסך מאשר על המעבד על הלוח-אם !"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.