עבור לתוכן

בזק בינלאומי התחייבה לשדרג חינם ל-750K את כל לקוחותיה.

Featured Replies

פורסם

עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו

ל-750.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html

אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).

פורסם

תקראו את התגובה הראשונה שם. כמה שהוא צודק..

פורסם

גם נכון...UPLOAD עלוב זה חרא....לדעתי המינימום צריך להיות 250 לפחות....זה נקרא מהירות הורדה...

פורסם

תקראו את התגובה הראשונה שם. כמה שהוא צודק..

פורסם

לפחות משהו... חבל שזה לא בכל הספקיות.

פורסם

סתם כדי לסבר את האוזן, שידרוגי חבילות כך סתם בחינם הם עיניין שבשיגרה בארה"ב. לקוחות מקבלים מייל יום אחד בהיר שהחבילה שלהם משודרגת מ-3Mbps ל-5Mbps ללא תוספת כסף...

אךךך, החיים הטובים בגולה. :-*

פורסם

אני בטוח שחלק מנושא השידרוג הוא לא רק במחשבה על הלקוחות, אלא בעקבות שידרוג ציוד קצה או יישור קו טכני שיקל על החברה.

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שחלק מנושא השידרוג הוא לא רק במחשבה על הלקוחות, אלא בעקבות שידרוג ציוד קצה או יישור קו טכני שיקל על החברה.

תהיה בטוח שכל עניין השידרוג הוא לא במחשבה על הלקוחות, בזק בינלאומי הם לא כאלה פילנטרופים כמו שהם רוצים שנחשוב(ולאו דווקא היא, כל חברה מסחרית, וזה שאתה חושב שאפילו אחוז זה מתוך מחשבה על הלקוחות זה תמימות... :bigglasses: ).

פורסם

אף אחד לא חושב פה בדרך הנכונה

תחשבו על בזק .

הרי כל הלקוחות צריכים לשדרג את החבילה(יותר כסף לבזק)

ההבדל בין החבילות הוא 10 שקל

עכשיו נגיד שיש 1000 לקוחות

עוד 10000 שקל לבזק בחודש

עכשיו פה טמון הכלב

בטח שאתה תתקשר לבזק הם יתחילו עם המבצעים שלהם, הבני אדם ימשכו ויש מצב שישדרגו לחבילה יותר גדולה

מסקנה: כל הצצדים מרווחים, הצרכן נדפק.

פורסם

YOU FORGOT THE CABLES COMPANIES. THEY WILL GET MORE MONEY FROM THIS TOO AND NOT JUST BEZEQ.

פורסם

הם עשו את השיקולים שלהם...

כנראה יש להם יותר אנשים שבבזק או יכול להיות שזה רק לאנשים שיש להם ADSL.

בשביל בזק 10000 זה לא הרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים