עבור לתוכן

הלו!! תתעוררו! אתם ישנים!! רוקבוקס הוציאו תמיכה ל OGG ו MP3 באתר שלהם!!!!

Featured Replies

פורסם

ממש בקצרה, כי נכנסתי לפורום כדי לקרוא על הבשורות הטובות וללמוד עליהם ולא לשבת שעה ולהבין איך אני מקמפל את הקוד שלהם לגירסה ברת עידכון...

אפשר להתקין רוקבוקס ולנגן שירים!!! יייששישיישש!! זה אומר שאפשר:

לקרוא עברית כמו בני אדם

לעשות פלייליסטים על המכשיר

למחוק קבצים, לשנות שמות קבצים, אולי גם ID3 (לא בדקתי עד היום ועכשיו כבר שווה לבדוק)

ואולי אחד מהכי מגניבים:

אפשר לשחק משחקי גיים בוי על האיריבר!!!!!@#$!@#

אההההה... אני באקסטזה. עכשיו רק חבל שיש לי עוד יומיים עד שאני אגיע למחשב בבית  :-\

עריכה: כמובן שאני מדבר קצת בעיניים עצומות עדיין לא התעמקתי בכל מה שאין ולא מיושם.. עוד יכול להיות שאגלה שאפשר לנגן MP3 שיש בהם רק ליין תופים :silly:

פורסם

אתה מוכן, עם כל ההתלהבות שאתה נמצא בה, להפסיק בבקשה לבלבל את השכל ?

בוא נתחיל בזה שאף אחד לא ישן........

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124375.msg1046783#msg1046783

ונמשיך בזה שזה לא משנה כלום.

יופי, אז אפשר לשמוע קבצי MP3\OGG ב-iRiver. זה עדיין לא הופך את העסק ליציב\מוכן\מושלם\whatever.

בתור אחד שמשתמש ובודק את זה כל הזמן - הגירסה הנוכחית עדיין קורסת הרבה מאוד פעמים, עדיין חסרים המון דברים שנמצאים בתהליכי המרה, והכי חשוב - זה עדיין יכול להשבית לחלוטין את הנגן שלכם אם אין לכם מושג מה אתם עושים או אם פשוט עשיתם upgrade לגירסת firmware לא נכונה.

דרך אגב, בגירסה הנוכחית העברית בכלל לא עובדת, כי צריך לעדכן את הפונטים.

בקיצור, תצנן קצת את ההתלהבות...

אז אפשר לשחק סופר מריו (ואפילו שיחקתי.. Super Mario Land 2).. :) אז מה?

תצנן קצת את ההתלהבות כי שום דבר לא השתנה מאז הת'רד האחרון בנושא... ואל תדאג, אף אחד לא "נרדם" (שמת לב שדיווחתי על זה בדיוק ביום העדכון, נכון?)..

פורסם

מה זה רוקבוקס ועל איזה דגם אתם מדרים של איריבר?

פורסם

ג'יזס.

search.gif

בעצם עזוב את החיפוש, אתה לא רואה את הקישור בהודעה שלי, ממש כמה סנטימטרים מעל ההודעה שלך ?

פורסם
  • מחבר

האמת שדקה לפני או אחרי ששלחתי את הפוסט ראיתי את ההודעה שלך. אם אתה אומר שהתוכנה נופלת הרבה אזי יש בעיה.

אבל לגבי לעבוד קצת (ונכון) כדי לעדכן נכון, להתקין את הבוט לודר (ואגב לזכור להתקין עם פונטים עבריים גם בפירמוור המקורי...) בהחלט צריך לעשות הכל נכון. ואכן אימת ההשבתה קיימת כמו ב-2 מקרים אחרים שעברו עליי (אולי 3?) עם הנגן שלי, שעדכון פירמוור פשוט עם קבצים מקוריים של איריבר גרם לו להתרסק. :kopfpatsch:

אני לא לוקח את HWZONE כאתר לכל משתמש מחשב... אלא אתר לחנונים אמיתיים. כאלו שכותבים כתבות תחקיר על תרבות האוזניות בארץ. בתור כאלה גם לקחת את כל הסיכונים והסיבוכים בשביל PLAYLIST (ואתה חייב להודות שגם אתה משתגע מזה) - שווה הכל.

ורק לפני שאני מתקין... למישהו בארץ יש ממשק בי די אם במקרה..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים