עבור לתוכן

המחשב לא מזהה פונטים מסוימים...

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

לאחר בעיות עם המחשב כפי שרשמתי קודם לכן, החלטתי לפרמט אותו. הפירמוט עבר בשלום, התקנתי XP ועדכנתי אותו מהאתר של מיקרוסופט.

הורדתי את התוכנה וינראר בגרסתה העברית והפלא ופלא במקום עברית אני רואה עיגולים עם נקודות (ג'יבריש). התקנתי בשפות עברית וכתיבה מימין לשמאל, ובחרתי בכל מקום שהיה עברית אך זה לא עזר.

הורדתי 2500 פונטים נוספים עבריים בתקווה שזה יעזור והתקנתי אותם אך עדיין יש לי עיגולים ונקודות. יש לי עוד תקיות שכתובות בעברית ברורה ודווקא התוכנה הזו וכל מה שקשור אליה בג'יבריש.

בבקשה עצה דרושה... :s05:

פורסם

בהתחלה זה נשמע כמו בעיה של השפות במערכת ההפעלה, אבל אמרת שסימנת הכל בעברית, לכן בואי נבדוק זאת.

בקונטרול פאנל (לוח בקרה) תכנסי לאיקון של כדור הארץ (של הגדרת השפות) ותפתחי אותו.

בלשונית הראשונה צריך להיות לך למעלה בבחירה HEBREW ולמטה ISRAEL.

בלשונית האמצעית צריך להיות לך מסומן ה-V הראשון שאומר להתקין שפות מימין לשמאל.

אחר כך, באותה לשונית, מעל איפה שמסמנים ב-V יש לך כפתור "details", שאליו את לוחצת

ושם מופיעים השפות של ה"מקלדות" שלך, הכוונה היא לשפות שבהן את רוצה להשתמש לכתיבה מהמקלדת.

שם צריך להיות לך EN וHE.

אם אין לך HE (עברית), אז תעשי ADD ותצרפי עברית (תבחרי בשני הבחירות עברית).

לאחר מכן לכי ללשונית האחרונה ותבדקי שגם באפשרות שם מסומן לך HEBREW.

אחרי כל זה, זה אמור לעבוד לך.

אני מניח שאם את רושמת עכשיו בעברית בפורום זה באמת הכל מותקן לך והכל מסודר, אז אולי הבעיה היא בתוכנה.

אז למה שלא תורידי וינראר באנגלית?! (מי משתמש בעברית? בעעע..)

פורסם
  • מחבר

הלוואי והבעיה הייתה רק של וינראר או תוכנות בעיברית.....

את וינראר הבאתי כדוגמא כי הוא הכי זעק לי :)

גם באיסיקיו אני לא רואה כשמישהו כותב לי בעברית.... וגם בעוד תוכנות :nixweiss:

שיניתי את כל מה שאמרת לי והבעיה לא נפתרה.... אולי יש לך עוד פתרונות? או לפחות זיהוי הבעיה....?

פורסם

בעיקרון אין לי הרבה מה לחדש חוץ ממה שנאמר,אבל בלשונית האחרונה וידאת שה V מסומן אצלך גם על האופציה של 10005 MAC HEBREW?

צירפתי כמה תמונות,תוודאי שהכל אצלך מסומן כמו בתמונות.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים