פורסם 2005 ביוני 720 שנים אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מומלץ לנסות לאפס את הביוס או דרך הוצאת הבטריה כשהמחשב לא מחובר לחשמל או דרך ג'מפר שיש בדרך כלל ליד הבטריה שנועד לאפס את הביוס. כמו כן תבדוק שהזיכרון תקין ותנתק כל מה שאתה יכול מהמחשבדבר נוסף שכדאי מאד לבדוק הוא ספק הכוח, תנסה לקחת מחבר ולבדוק מה קורה כשהוא מחובר
פורסם 2005 ביוני 820 שנים תנתק הכל מהלוח חוץ מהמעבדתאפס את הלוח בעזרת הג'מפר! (לא להוציא בטריה)תדליק את המערכת יש צפצוף אחד ?אם כן אז תכבה ותחבר את הזיכרונות ואת הכרטיס מסךתדליק שוב ותנסה להגיע לביוס
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר עשיתי גם את זה אין ציפצוף אין כלום המחשב עושה ריסט אחרי ריסט בלי שום סיבה שאני יכול לחשוב עליה
פורסם 2005 ביוני 820 שנים אם המחשב ממשיך לרסט את עצמו גם כאשר רק הלוח אם והמעבד מחוברים אז מובן שהבעיה באחד מהםאם אתה יכול להשיג לוח אם או מעבד חילופיים ולבדוק מה טוב אם לא אז תממש את האחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.