פורסם 2005 ביוני 720 שנים שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים יש בביוס אפשרויות להדלקה של המחשב על ידי תנועת עכבר, לחיצה במקלדת, דרך הרשת...אתה צריך פשוט לחסום את זהאיזה לוח אם יש לך?אצלי בGIGABYTE זה נמצא בביוס בסעיף Power Management Setup
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר תודה למשיבים, לשאלתך,המחשב לא עושה ריסט,אלה פשוט,לאחר זמן מה שהוא כבוי לחלוטין,הוא מפעיל את עצמו, הלוח שיש לי :WINFAST ,והמחשב רק הגיעה מהחנות,תודה
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אם אני לא טועה WINFAST זו סידרה של כרטיסי מסך וכרטיסי לכידת וידיוובכל מקרה בדקת בביוס שהאופציות האלה מנותקות?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר עכשיו אני אבדוק בביוס,רציתי להוסיף, שזה קורה רק כאשר אני מחבר את כבל הרשת מהמחשב הראשי,לכרטיס הרשת של מחשב זה. תודה
פורסם 2005 ביוני 720 שנים יש בביוס אפשרויות להדלקה של המחשב על ידי תנועת עכבר, לחיצה במקלדת, דרך הרשת...אתה צריך פשוט לחסום את זהאיזה לוח אם יש לך?אצלי בGIGABYTE זה נמצא בביוס בסעיףPower Management Setupגמו שהוא אמר , כנראה יש לך אופציה של wake on lan שצריך לכבות בביוס של המחשב הזה וזה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר חברים,אני חושב שפתרתי את הבעייה,באופציה:POWER MANAGEMOT SETUP בסעיף:HOT KEY FUNCTION AS היה:POWER OFF ושיניתי ל:DISABLE ובינתיים המחשב נשאר כבוי לאחר כיבוי מסודר. אולי מישהו מהמומחים,יכול להסביר לי מההמשמעות שעשיתי ? תודה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים פתרת את הבעיה? חחח פשוט ביטלת את האפשרות בביוס שקבעה שהמחשב יידלק בתנאי המסויים שכתוב שם (הזזת עכבר, לחיצה על כפתור מסויים במקלדת,הפעלת המחשב השני ברשת..). חחח פעם היה לי בלוח P4P800-Deluxe את האפשרות להפעיל את המחשב בכל פעם שיש איזה חיבור או משהו לאינטרנט ומכיון שהאינטרנט והקו טלפון שלנו היו על אותו קו המחשב נדלק בכל פעם שהטלפון צלצל.. חחח ואני ככה באמצע הלילה כל פעם התעוררתי ונאלצתי לכבות אותו עד שמצאתי את הפתרון לבעיה.. :lol:
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר תגובה מענינת אך לא רצינית, חבל,מסתבר שהבעייה לא נפתרה,בכול זאת אם למישהו יש פתרון לבעייה זו ? תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים נו תחפש בלוח בPower Options אפשרות כלשהי שמתחילה במילים Wake up on... ותדאג לבטל אותה.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים האופציה שדיברת עליה (POWER MANAGEMOT SETUP) היא בביוס?אם כן אז תבדוק אם יש סעיף WAKE UP LANאם הוא קים תוודא שהוא על DISABLE
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים מחבר אכן בדקתי לגבי ההגדרה בSETUP וסעיף זה היה מופסק,נישאלת פה שאלה האם יכול להיות שטמפרטורת מעבד,(54-55) מעלות,משפיעה על הפעלת המחשב מעצמו ?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר חג שמח,חברים יקרים,אני שמח לבשר לכם שפתרתי את בעיית ההפעלה מעצמו של המחשב,בעייה כזו פשוטה,(כמובן אחרי שהיא כבר נפתרה) אך גם למען כולם שידעו, במאפייני החיוג של המחשב לאינטרנט,יש אפשרות להגדיר שהחיבור לאינטרנט יופעל בכול פעםאם הקוו נותנתק,יש לבטל את -ה-ווי מאפשרות זו,תודה לכולם ושנשכיל להבא,
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים כתבת שזה קורה לך רק כאשר אתה מחבר את כבל הרשת שלך נכון?תכנס לביוס ותחת כותרת power on ... יש תת כותרת שנקראת wake on lan תשנה אותה ל-disableוזה יפתור לך את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.