עבור לתוכן

בעייה של הפעלה לבד, של המחשב.?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.

פורסם

המחשב עשה ריסטרט אחרי שכיבית אותו ????????? :o

פורסם

יש בביוס אפשרויות להדלקה של המחשב על ידי תנועת עכבר, לחיצה במקלדת, דרך הרשת...

אתה צריך פשוט לחסום את זה

איזה לוח אם יש לך?

אצלי בGIGABYTE זה נמצא בביוס בסעיף

Power Management Setup

פורסם
  • מחבר

תודה למשיבים, לשאלתך,המחשב לא עושה ריסט,אלה פשוט,לאחר זמן מה שהוא כבוי לחלוטין,הוא מפעיל את עצמו,

הלוח שיש לי :WINFAST ,והמחשב רק הגיעה מהחנות,תודה

פורסם

אם אני לא טועה WINFAST זו סידרה של כרטיסי מסך וכרטיסי לכידת וידיוו

בכל מקרה בדקת בביוס שהאופציות האלה מנותקות?

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני אבדוק בביוס,רציתי להוסיף, שזה קורה רק כאשר אני מחבר את כבל הרשת מהמחשב הראשי,לכרטיס הרשת של מחשב זה. תודה

פורסם
יש בביוס אפשרויות להדלקה של המחשב על ידי תנועת עכבר, לחיצה במקלדת, דרך הרשת...

אתה צריך פשוט לחסום את זה

איזה לוח אם יש לך?

אצלי בGIGABYTE זה נמצא בביוס בסעיף

Power Management Setup

גמו שהוא אמר , כנראה יש לך אופציה של wake on lan שצריך לכבות בביוס של המחשב הזה וזה יפתור לך את הבעיה.

פורסם
  • מחבר
:jump:חברים,אני חושב שפתרתי את הבעייה,באופציה:POWER MANAGEMOT SETUP בסעיף:HOT KEY FUNCTION AS היה:POWER OFF ושיניתי ל:DISABLE ובינתיים המחשב נשאר כבוי לאחר כיבוי מסודר. אולי מישהו מהמומחים,יכול להסביר לי מההמשמעות שעשיתי ? תודה.
פורסם

פתרת את הבעיה? ;)

חחח פשוט ביטלת את האפשרות בביוס שקבעה שהמחשב יידלק בתנאי המסויים שכתוב שם (הזזת עכבר, לחיצה על כפתור מסויים במקלדת,הפעלת המחשב השני ברשת..).

חחח פעם היה לי בלוח P4P800-Deluxe את האפשרות להפעיל את המחשב בכל פעם שיש איזה חיבור או משהו לאינטרנט ומכיון שהאינטרנט והקו טלפון שלנו היו על אותו קו המחשב נדלק בכל פעם שהטלפון צלצל.. חחח ואני ככה באמצע הלילה כל פעם התעוררתי ונאלצתי לכבות אותו עד שמצאתי את הפתרון לבעיה.. :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

תגובה מענינת אך לא רצינית, חבל,מסתבר שהבעייה לא נפתרה,בכול זאת אם למישהו יש פתרון לבעייה זו ? תודה מראש.

פורסם

נו תחפש בלוח בPower Options אפשרות כלשהי שמתחילה במילים Wake up on... ותדאג לבטל אותה.

פורסם

האופציה שדיברת עליה (POWER MANAGEMOT SETUP) היא בביוס?

אם כן אז תבדוק אם יש סעיף WAKE UP LAN

אם הוא קים תוודא שהוא על DISABLE

פורסם
  • מחבר

אכן בדקתי לגבי ההגדרה בSETUP וסעיף זה היה מופסק,נישאלת פה שאלה האם יכול להיות שטמפרטורת מעבד,(54-55) מעלות,משפיעה על הפעלת המחשב מעצמו ?

פורסם
  • מחבר
:yelclap: חג שמח,חברים יקרים,אני שמח לבשר לכם שפתרתי את בעיית ההפעלה מעצמו של המחשב,בעייה כזו פשוטה,(כמובן אחרי שהיא כבר נפתרה) אך גם למען כולם שידעו, במאפייני החיוג של המחשב לאינטרנט,יש אפשרות להגדיר שהחיבור לאינטרנט יופעל בכול פעםאם הקוו נותנתק,יש לבטל את -ה-ווי מאפשרות זו,תודה לכולם ושנשכיל להבא,
פורסם

כתבת שזה קורה לך רק כאשר אתה מחבר את כבל הרשת שלך נכון?

תכנס לביוס ותחת כותרת power on ... יש  תת כותרת שנקראת wake on lan   תשנה אותה ל-disable

וזה יפתור לך את הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים