עבור לתוכן

פורמט לווידאו שיוכל להתנגן בDVD

Featured Replies

פורסם

שלום,לכבוד אירוע משפחתי קטן ערכתי והכנתי במובי מייקר 2 של הווינדוס סרטון קל בן 8 דקות,המובי מייקר שמר את הסרטון בתור WMV .

הסרט היה אמור להיות מוקרן במן מכשיר DVD כזה שתומך בדי הרבה פורמטים שונים (DIVX,VCD וכאלה),והייתי בטוח שהDVD יוכל לנגן את הסרט בפורמט WMV,אבל בהקרנה הוא ניגן רק את הסאונד (MP3) שצורף לווידאו בעריכה.

אני לא יודע עם זה משנה,אבל צרבתי את הסרטון בצורב CD רגיל,ולא בצורב DVD,והצריבה נעשתה דרך המובי מייקר.

רציתי לשאול,באיזה פורמט אני יכול לשמור\להעביר את הסרט כך שיוכל להתנגן בנגן DVD,ואיך אני יכול לעשות את זה (עם איזה תוכנה וכו')?

תודות רבות,ואשמח לתשובות בהקדם.

פורסם

אוקיי שמע בגדול זה די פשוט.

הסיבה ש-DVD לא יכל להקרין את הסרט היא שפורמט WMV (ווינדוס מדיה וידאו) הוא פורמט למחשב בלבד.

טוב ועכשיו אני יעזור לך טוב שמע את האמת שבחיים שלי לא עשיתי המרה מ-WMV אבל זה לא צריך להיות מסובך מידי תשתמש בתוכנה VIRTUAL DUB

עכשיו אמרת שה-DVD קורה DIVX במקרה הזה זה לא בעיה לך ל-VIDEO ואחר כך COMPRESSION ותבחר ב- XVID אחר כך תשמור את הקובץ.

אם המכשיר שלך קורה רק סרטי DVD ולא DIVX אתה תצתרך להשתמש בתוכנה שנקראת TMPGENC או בתוכנה הרבה יותר פשוטה CUCUSOFT כדי להפוך את הקובץ ל-SVCD פורמט שכמעט כל DVD יודע לקרוא...

טוב מקווה שעזרתי לך בהצלחה... :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים