פורסם 2002 ביולי 2123 שנים לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבודואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב ליוחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרובאותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירומאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורביש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוגמהירות X6ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה)כשאני מפעיל את התוכנה:ASPI for windows failed to initializeוכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה:No supported CD recorder was detected on your systemPlease check- your CD recorder is powered on.- all cables are securely and properly connected.- the SCSI bus is properly terminated (SCSI drive only).אמרו לי שאולי כדאי לנסות להסיר ולהתקין מחדש את הצורבהסרתי אותו והוונדווז זיהה לבד.התקנתי נכנסתי לתוכנההבעיה נעלמההוספתי קבצים לצריבה ונכנסתי לחלון שקובעים באיזה מהירות וכל הדברים האלהואז הופיע לי שגיאה אחרת כשניסיתי להתחיל בצריבה עצמהInvalid field parameter list(Sense Key: 05H ASC: 26H)אין לי מושג מה הבעיה ומה כל דבר אומראני חייב עזרה ממכם... תודהואני משתמש עם winxp proתודה
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים תסיר את הצורב מה Divice Menger תכבה את המחשב תוציא את הצורב המחשב תנסה להתקין את הצורב אצל חבר אחר ואם זה לא עובד אז אני מצטער להודיע על פטירתו של צורב :AR15:
פורסם 2002 ביולי 2223 שנים מחבר תסיר את הצורב מה Divice Menger תכבה את המחשב תוציא את הצורב המחשב תנסה להתקין את הצורב אצל חבר אחר ואם זה לא עובד אז אני מצטער להודיע על פטירתו של צורב :AR15:משמה הסרתי...רשמתיזה זיהה לי אותו לבדואני לא יכול להתקין אצל חבר אחרואגב.. הוא קורא דיסקים רגילרק הוא לא צורב
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר תנסה לעדכן את הנרו דווקאולצרוב עם תוכנה אחרת.ניסיתי לא עוזרכל הזמן אותו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.