עבור לתוכן

רציתי לצרוב משחק לסוני,כנסו זה נראה לי חוקי!!!

Featured Replies

פורסם

הי,יש לי משחק לסוני פלייסטישן אחד שעלה 300 שח והוא נשרט (או נסרט או איך שלא כובתים את זה) וחבר שלי אמר לי שאם אתה תצרוב תמשחק מחדש הוא יפעל לך..

אז אני רוצה לפחות לנסות אבל אני לא יודע איך,אפשר עזרה בבקשה?

ורק שתדעו שאני לא הולך לתת את את המשחק למישהו,פשוט חבל לי על 300 שח!!!!

תודה!

פורסם

דבר ראשון משחקים של הסוני פלייסטישן הם כדיסק די וי די

ולכן אתה צריך צורב די וי די ..

יש לך?

פורסם
  • מחבר

אממ יש לי סוני אחד וזה לא דיסק דיוידי..

אןם אתה שואל למה זה כל כך הרבה כסף בשביל משחק סוני אחד תשאל את אמא שלי שעבדו עליה!!!

(מה לעשות שיש הורים שלא מבינים בתכנולוגיה ומשחקי מחשב,נראה לי היא לא יודעת להליק תמחשב חחח..)

פורסם

צריך צורב DVD ואני לא בטוח שתוכל לצרוב ביגלל השריטה

תגיד איזה גודל החתימה שלך?

פורסם

אממ יש לי סוני אחד וזה לא דיסק דיוידי..

אןם אתה שואל למה זה כל כך הרבה כסף בשביל משחק סוני אחד תשאל את אמא שלי שעבדו עליה!!!

(מה לעשות שיש הורים שלא מבינים בתכנולוגיה ומשחקי מחשב,נראה לי היא לא יודעת להליק תמחשב חחח..)

לא ציינת איזה פלייסטישן יש לך, ומכיוון שיש לך 1 זה דיסקים רגילים, אז תוכל לצרוב את זה דרך נרו כמו כל צריבה

אבל השאלה פה האם יש לך צ'יפ קורא צרובים?

כי אם לא.. אז חבל על הזמן

ואני בספק אם זה יצרוב את זה טוב בגלל השריטה, אבל כדאי לנסות

פורסם

זה בכל זאת לא חוקי. בקנדה למשל מותר לצרוב העתק אחד של הדיסק למטרת גיבוי, בארץ לא.

אבל מה זה משנה תעשה מה שבראש שלך...

פורסם
  • מחבר

לא ציינת איזה פלייסטישן יש לך, ומכיוון שיש לך 1 זה דיסקים רגילים, אז תוכל לצרוב את זה דרך נרו כמו כל צריבה

אבל השאלה פה האם יש לך צ'יפ קורא צרובים?

כי אם לא.. אז חבל על הזמן

ואני בספק אם זה יצרוב את זה טוב בגלל השריטה, אבל כדאי לנסות

אם איך עושים תצריבה?

תודה

פורסם

זה בכל זאת לא חוקי. בקנדה למשל מותר לצרוב העתק אחד של הדיסק למטרת גיבוי, בארץ לא.

אבל מה זה משנה תעשה מה שבראש שלך...

נא להפסיק לדבר שטויות ולהטעות אנשים,כל הסרטים שיש לך בבית,כל המשחקים,לפי החוק הבינלאומי,מותר לך לגבות אותם.

פורסם

מה הבעיה .. תנסה לצרוב כמו דיסק רגיל ( כלומר לשכפל) מקסימום הלך דיסק ריק אחד או שזה לא יתחיל לצרוב בכלל

או שתריץ חיפוש בגוגל על זה ואני מאמין שיש תוכנות שמשכפלות דיסקים של סוני 1

פורסם

כל עוד הוא לא הולך למחור את זה זה חוקי בהחלט.

פורסם

כל עוד הוא לא הולך למחור את זה זה חוקי בהחלט.

למכור*

וכל עוד אין לך ציפ' קורא צרובים...במילה אחת חבל"ז

פורסם
  • מחבר

אממ יש לי קורא צרובים..

יש לי שני קבצים 1 cue והשני bin ,איך ניתן לצרוב או שזה לא בעזרת נרו אלה תוכנה אחרת??

תודה על התגובות! :xyxthumbs:

פורסם

אממ יש לי קורא צרובים..

יש לי שני קבצים 1 cue והשני bin ,איך ניתן לצרוב או שזה לא בעזרת נרו אלה תוכנה אחרת??

תודה על התגובות! :xyxthumbs:

מצטער לאכזב אותך..

אבל בדיסק מקורי של פלייסטישן אחד וגם שתיים אין בשום משחק מקורי BIN וCUE ..

אז..

הורדת את המשחק ובאת בדרך עקיפה?

פורסם
  • מחבר

לא משנה הצלחתי!!!

יש!!

לגבי התגובה לפני:

בפורום פרש כתבו שבלתי אפשרי להעתיק את הקצבים כמו שהם ולצרוב אותם כי צריכים לצרוב כאימג' ולכן חייבים לעשות להם או iso או bin and cue ולא היה כתוב שם איך לצרוב את זה ולכן באתי לשאול את זה כאן!

אם אתה לא מאין אז אל תאמין,אני לא אומר שאתה חייב!

ואם כבר אנחנו בנושא ההורדות,אני בכלל לא תומך בזה,למשל הייתי כבר יכול ממזמן לקרוא את הספר החדש של הארי פוטר ,להוריד דרך האימיול אבל מה זה שווה,לדעתי צריך לתת כנס לכלללללל מי שמוריד מהאימיול ומתוכנות כאלה,בקשר להארי פוטר אני מעדיף לקנות ולא לתמוך באימיול וכל מי שמוריד דברי באימיול שילך לביייפפפפ צונזר.

פויי כתבתי פה נאום שלם כדי שיאמינו לי ואן נקווה לטוב! :smile1::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים