פורסם 2002 ביולי 2123 שנים בטח. זה מודם USB. כרטיס רשת, תקע מהטלויזיה(יש לך, נכון?חיבור מהטלויזיה למחשב) למודם, וחיבור USB מהמודם למחשב, ואם החבילה שלך עובדת, אתה "מפסיק לגלוש ומתחיל לטוס" :lol:
פורסם 2002 ביולי 2123 שנים לא נראה לי שאפשר להתקין לבד. צריך להרכיב שקע מיוחד בקיר, ולדאוג שאיכות האות שמגיעה לבית תהיה טובה מספיק.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אתה יכול לרכוש את המודם מחברת הכבלים אם איני טועה מחירו הוא 430 שקלאתה יכול להתקינו לבד במחשבך ולא לשלם לחברת הכבלים 130 שקלים על התקנהאת השקע בקיר ניתן לעשות באופן פיראטיאבל את השקע למודם אי אפשר לקנות בחנותאלא רק בחברת הכבלים ולכן אין לך ברירה אלא לשלם להם על התקנת שקע..................
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים כשמתקינים את המודם כבלים בודקים את עצמת הסיגנל שמתקבלת בשקע. אצלי החליפו מגבר בכניסה לדירה כדי להביא את האות לרמה מספיק גבוהה כדי לקבל את האינטרנט. זה גם שיפר באותה הזדמנות את הקליטה האנלוגית בטלויזיה ;D
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים הכל טוב ויפה אבל שקע לאינטרנט לא ניתן להשיג בחנויות ולכן צריך להזמין את חברת הכבלים
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים אצלי דוקא לא התקינו שקע עם יציאה לאינטרנט. הטכנאי חיבר את החוט של המודם ישירות פנימה לשקע.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מוזר בדרך כלל מתקינים שקע מיוחד בעךל 3 יציאות במקום 2אני יודעהטכנאי שעשה את ההתקנה אצלי טען שזה מיותר ושהשקע המיוחד דוקא גורם להנחתה בעצמת הסיגנל ועדיף בלי זה.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים לכל המעונייניםכנסו לכתובת זוhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2019756,00.html
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים עד כמה שאני יודעועד כמה שהתיעצתי אם הטכנאיהוא אומר שאין הבדל פשוט יותר נוח דרך שקע מיוחד ( לפעמים זה סתם כדי לקחת כסף על עוד שקע)
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים יש לי שקע של טלויזיה ליד המחשב אבל אני משתמש בו (בשביל הכרטיס טלויזיה שלי מן הסתם)אז הזונות יגבו ממני 99 שקל בשביל שקע חדש, או מה?ומשהו נחמד: יש לי מגבר קליטה בחדר של ההורים ככה שהאיכות של הטלויזיה שלי מצוינת (למרות שהיא הייתה טובה מאד גם קודם)יש דרך לגרום לדבר הנחמד הזה "לשפר" את האינטרנט שלי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.