עבור לתוכן

האם אפשר לקנות ולהתקין לבד מודם כבלים

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לקנות ולהתקין לבד מודם כבלים או רק דרך חברת הכבלים ( תבל)

פורסם

להתקין לבד - די בפשטות. גם לקנות אבל אל את כולם....

פורסם

בטח.

זה מודם USB.

כרטיס רשת, תקע מהטלויזיה(יש לך, נכון?חיבור מהטלויזיה למחשב) למודם, וחיבור USB מהמודם למחשב, ואם החבילה שלך עובדת, אתה "מפסיק לגלוש ומתחיל לטוס" :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא נראה לי שאפשר להתקין לבד. צריך להרכיב שקע מיוחד בקיר, ולדאוג שאיכות האות שמגיעה לבית תהיה טובה מספיק.

פורסם

גם אם אתה יכול, לא יתנו לך...

פורסם

גם אם אתה יכול, לא יתנו לך...

מניסיון

פורסם

אתה יכול לרכוש את המודם מחברת הכבלים אם איני טועה מחירו הוא 430 שקל

אתה יכול להתקינו לבד במחשבך ולא לשלם לחברת הכבלים 130 שקלים על התקנה

את השקע בקיר ניתן לעשות באופן פיראטי

אבל את השקע למודם אי אפשר לקנות בחנות

אלא רק בחברת הכבלים ולכן אין לך ברירה אלא לשלם להם על התקנת שקע..................

פורסם

כשמתקינים את המודם כבלים בודקים את עצמת הסיגנל שמתקבלת בשקע. אצלי החליפו מגבר בכניסה לדירה כדי להביא את האות לרמה מספיק גבוהה כדי לקבל את האינטרנט. זה גם שיפר באותה הזדמנות את הקליטה האנלוגית בטלויזיה ;D

פורסם

הכל טוב ויפה אבל שקע לאינטרנט לא ניתן להשיג בחנויות ולכן צריך להזמין את חברת הכבלים

פורסם

אצלי דוקא לא התקינו שקע עם יציאה לאינטרנט. הטכנאי חיבר את החוט של המודם ישירות פנימה לשקע.

פורסם

מוזר

בדרך כלל מתקינים שקע מיוחד בעךל 3 יציאות במקום 2

פורסם

מוזר

בדרך כלל מתקינים שקע מיוחד בעךל 3 יציאות במקום 2

אני יודע

הטכנאי שעשה את ההתקנה אצלי טען שזה מיותר ושהשקע המיוחד דוקא גורם להנחתה בעצמת הסיגנל ועדיף בלי זה.

פורסם

עד כמה שאני יודע

ועד כמה שהתיעצתי אם הטכנאי

הוא אומר שאין הבדל פשוט יותר נוח דרך שקע מיוחד ( לפעמים זה סתם כדי לקחת כסף על עוד שקע)

פורסם

יש לי שקע של טלויזיה ליד המחשב אבל אני משתמש בו (בשביל הכרטיס טלויזיה שלי מן הסתם)

אז הזונות יגבו ממני 99 שקל בשביל שקע חדש, או מה?

ומשהו נחמד: יש לי מגבר קליטה בחדר של ההורים ככה שהאיכות של הטלויזיה שלי מצוינת (למרות שהיא הייתה טובה מאד גם קודם)

יש דרך לגרום לדבר הנחמד הזה "לשפר" את האינטרנט שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים