פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר לא שאני יודע לטגן בכלל או לבשל, אבל מה הכוונה גזר?פשוט לוקחים פרוסה ומניחים אותה על המחבט ביחד עם השניצל\חביתה\ירקות ?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים כן.. (או כמה כאלה)אף פעם לא ראית במקומות שמטגנים הרבה בשמן עמוק כל מיני חתיכות גזרים שוחות בשמן ?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים קודם כל ירקות תאדה - ותשדל עם מכסה שמאפשר יציאה קלה של אדים ואת הרוב לשמור במחבת . ( רק ככה נשמרים כול הדברים המזינים )והכוונה היא שבכל בישול בשמן שהוא טיפה עמוק ויש כמות מסויימת של שמן וגם יש מקום במחבת / סיר אז פשוט לשים בצד חתיכה שמנה של גזר לא פרוסה דקה כמו בסלט אלה איזה חצי גזר שמן
פורסם 2005 ביוני 920 שנים בלי קשר, הייתי חייב להגיב לגבי אסף הראל. התוכנית שלו היא אחת מהתוכניות היכ לא מצחיקות שיש, חיקוי עלוב של לטרמן- כל מה שבתוכנית הוא העתקה, כולל העניין עם המיקרו. בושה לדעתי לערוץ 10. בלי קשר, התכנים בכלל לא מצחיקים.. לגבי הדיון- קרה לי גם אותו מקרה עם צלחת זכוכית רגילה, אין לי מושג מה גורם לזה. מאז שזה קרה אני אוכל (שותה) לצהרים שמן זית לבד. אין יותר בריא מזה, בדוק
פורסם 2005 ביוני 920 שנים ואני אחד מהם, אני מעדיף לאכול כמה שיותר מזון אורגני. כמו כן, עדיף לאכול אוכל בצבע חום מאשר לבן, למשל סוכר חום, שבצורה הגולמית שלו הוא בצבע חום ובשביל לקבל את הצבע הלבן המיוחל הוא עובר כל מיני תהליכים לא ממש בריאים בלשון המעטה, ומשם כמובן הישר אל הבטן שלכם. אתם באמת רוצים להגיד לי שאתם אוכלים ירקות מרוססים ? :errrr: ריססו אותם, איך אתם נוגעים בזבל הזה? :errrr: וחוץ מזה, שאתה מבשל בשר על האש, עוף למשל, אתה גם חייב לשמן אותו קצת, אחרת אתה תאכל קרש ולא שניצל. אם זה בשר יותר "כבד" שיש בו כבר שומן, אתה לא צריך להוסיף לו שמן, השומן מותך ובעצם הבשר מתבשל בשומנים של עצמו, וזה לא משנה אם אתה עושה אותו "על האש" או שאתה עושה אותו בבית על מחבת ביתית, האפקט אותו אפקט . למשל עם חתיכות עוף ניתן לבצע את הפעולה הזאת, מכיוון שבעור של העוף ישנם הרבה מאוד שומנים שמותכים בחום. די, שתוק. כמה שטויות אתה יכול להגיד ? מה אתה מנסה להגיד פה ? שאתה גבר-גבר שמכין לעצמו כל יום 4 שעות אוכל הכי-בריא-בארץ-שעושה-שרירים-אחושרלילה עם שמן זית שהוא השמן הכי משובח ביקום? בסוף יצאת דפוק והסבירו לך פה שכל מה שאמרת היה שטויות במיץ וכל חייך חיית באשליה שאתה אוכל אוכל בריא. זזתי לאכול את המאמא-עוף שחיממתי במיקרו יחד עם ירקות מרוססים (יש כזה דבר שנקרא ברז, ויש כזה דבר שנקרא סבון) ואולי אני גם אוסיף לכל זה פיצה מלאה שמן (שהוא לא שמן זית !!!). אני מתערב שאני עוד אחיה אחרי הBluesky הזה. עוד יצטבר לו WAY TOO MUCH שמן זית מטוגן בכליה או משהו...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים תבין, אפיה וטיגון אלו סוגי חימום. טיגון זה מתבצע על מחבת ואפיה בתנור, תאמין שאתה גם יכול לשים שניצל יבש על מחבת "ולטגן" אותו ככה, פשוט במקרה הזה אתה תקבל לאכול קרש. וגם באפיה בתנור אתה חייב לשים שמן, בדיוק כמו ששמים בטיגון, אחרת האוכל שתקבל יהיה קשה כמו קרש ויבש. LOL איזה טיפש אתה, אתה פשוט לא קולט... אולי לפני שתלמד "בישול" כדי שתחזור ללמוד הבנת הנקרא (ואת התגובה הקודמת שלי). ושמן זית זה השמן הכי בריא שיכול להיות, ואם אתה מתווכח איתי אתה מוזמן לראות שבתוכניות בישול תמיד משתמשים איתו וממליצים עליו בתור שמן טוב לבישול ולטיגון. ועל התהליך הכימי שדיברת עליו ישנם שמני זית מיוחדים לטיגון שהטעם שלהם נשאר אותו טעם, הכל תלוי כאן אם אתה הולך על סוג זבל או על סוג טוב ... מצטער להגיד לך שאנ לא "סומך" על תוכניות בישול, אלא על מחקרים עולמיים שקבעו חד משמעית שכל סוג של שמן זית, הופך להיות מזיק בטיגון (ואין קשר לאיכות השמן). ושמנים מיוחדים ששומרים על אותו הטעם? אז זו לא אחת מהתכונות הטבעיות של השמן, אז כנראה שהוא עבר תהליך עיבוד מסויים שעצם זה שהוא עבר אותו כבר הפך אותו למזיק יותר. ומה בדיוק טעית במה שדיברתי על סוגי כולסטרול? אני מחכה "להרצאה" שלך. בבקשה, תשאל מה שתרוצה ותקבל תשובה... הזמן שלי יקר מדי בשביל שאני אקדיש לך כמה דקות חשובות בשביל להסביר לך דבר או שניים על דבר שאין לך בו מושג ואתה סתם מבלבל תשכל לעשות רושם למרות שאין לך מושג בעצם על מה אתה מדבר. GET A LIFE זה לא אני שמנסה להתפלצף פה ב"ידע" שאין לי, תקרא את ההודעות האחרונות שלך ואולי תפנים שאתה אידיוט. תעיין קצת כאן ותתחיל ללמוד קצת, במקום לקשקש ולהטעות כאן אנשים: http://www.solgar.co.il/conditions/cholhest.html הבנת הנקרא אני למדתי שאתה הייתה בשא"ש, אולי כדאי שאתה תלמד הבנת הנקרא כי אני לא שללתי את מה שאמרת. אמרתי שזה נכון שיש שמני זית שהופכים להיות מסוכנים בטיגון, אבל יש כאלו מיוחדים לטיגון ואין שום בעיה לטגן איתם. שוב, הכל תלוי באיכות השמן. מספיק כבר להטעות אנשים. הודעה אחרונה בהחלט בנושא הזה, אין לי מה להתווכח איתך. תחשוב מה שאתה רוצה, שיהיה לך בכיף. תשתמש בשמן קנולה\סויה\כל חרא אחר ותהנה. שפים גדולים ממני וממך משתמשים בשמן זית, עם ידע על אוכל גדול יותר משלי ושלך ביחד, אז בבקשה תחסוך ממני את הדעה האיוולת שלך. הקהל יחליט לבד למי להאמין, לי או לאדון "ידע" הנכבד.
פורסם 2005 ביוני 920 שנים הבנת הנקרא אני למדתי שאתה הייתה בשא"ש, אולי כדאי שאתה תלמד הבנת הנקרא כי אני לא שללתי את מה שאמרת. אמרתי שזה נכון שיש שמני זית שהופכים להיות מסוכנים בטיגון, אבל יש כאלו מיוחדים לטיגון ואין שום בעיה לטגן איתם. שוב, הכל תלוי באיכות השמן. מספיק כבר להטעות אנשים. הודעה אחרונה בהחלט בנושא הזה, אין לי מה להתווכח איתך. תחשוב מה שאתה רוצה, שיהיה לך בכיף. תשתמש בשמן קנולה\סויה\כל חרא אחר ותהנה. שפים גדולים ממני וממך משתמשים בשמן זית, עם ידע על אוכל גדול יותר משלי ושלך ביחד, אז בבקשה תחסוך ממני את הדעה האיוולת שלך. הקהל יחליט לבד למי להאמין, לי או לאדון "ידע" הנכבד. ודאי שהקהל יאמין לאדון "ידע" כמו שאתה קורא לו. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, הוא יאמין לך כשאתה טוען שניתן לפזר קמצוץ פלפל על רצועת העוף בזמן שזו מיטגנת בנינוחות על מרבד שמן זית שמרחף לו במחבת עשוי פלדה יצוקה. אהא...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים די, שתוק. כמה שטויות אתה יכול להגיד ? מה אתה מנסה להגיד פה ? שאתה גבר-גבר שמכין לעצמו כל יום 4 שעות אוכל הכי-בריא-בארץ-שעושה-שרירים-אחושרלילה עם שמן זית שהוא השמן הכי משובח ביקום? בסוף יצאת דפוק והסבירו לך פה שכל מה שאמרת היה שטויות במיץ וכל חייך חיית באשליה שאתה אוכל אוכל בריא. זזתי לאכול את המאמא-עוף שחיממתי במיקרו יחד עם ירקות מרוססים (יש כזה דבר שנקרא ברז, ויש כזה דבר שנקרא סבון) ואולי אני גם אוסיף לכל זה פיצה מלאה שמן (שהוא לא שמן זית !!!). אני מתערב שאני עוד אחיה אחרי הBluesky הזה. עוד יצטבר לו WAY TOO MUCH שמן זית מטוגן בכליה או משהו... חחחח.... תכלס! אבל בכל זאת מה שאני מנסה להוכיח בכל "הוויכוח" הזה (חוץ מזה שעדיף להתערב רק במה שאתה מבין ולא לבלבל בשכל) זה שצריך לשמור על תזונה נכונה ולאכול בריא, אך עם זאת חשוב גם לאכול אוכל טעים שאתה אוהב, אחרי הכל חיים רק פעם אחת. ודאי שהקהל יאמין לאדון "ידע" כמו שאתה קורא לו. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, הוא יאמין לך כשאתה טוען שניתן לפזר קמצוץ פלפל על רצועת העוף בזמן שזו מיטגנת בנינוחות על מרבד שמן זית שמרחף לו במחבת עשוי פלדה יצוקה. אהא... ועל זה נאמר: KO
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים די, שתוק. כמה שטויות אתה יכול להגיד ? מה אתה מנסה להגיד פה ? שאתה גבר-גבר שמכין לעצמו כל יום 4 שעות אוכל הכי-בריא-בארץ-שעושה-שרירים-אחושרלילה עם שמן זית שהוא השמן הכי משובח ביקום? בסוף יצאת דפוק והסבירו לך פה שכל מה שאמרת היה שטויות במיץ וכל חייך חיית באשליה שאתה אוכל אוכל בריא. זזתי לאכול את המאמא-עוף שחיממתי במיקרו יחד עם ירקות מרוססים (יש כזה דבר שנקרא ברז, ויש כזה דבר שנקרא סבון) ואולי אני גם אוסיף לכל זה פיצה מלאה שמן (שהוא לא שמן זית !!!). אני מתערב שאני עוד אחיה אחרי הBluesky הזה. עוד יצטבר לו WAY TOO MUCH שמן זית מטוגן בכליה או משהו... הבורות חוגגת כאן. אין לי בעיה, תמשיכו לאכול זבל מוכן ביצור תעשיתי, שיהיה לכם בכיף ...
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים ודאי שהקהל יאמין לאדון "ידע" כמו שאתה קורא לו. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, הוא יאמין לך כשאתה טוען שניתן לפזר קמצוץ פלפל על רצועת העוף בזמן שזו מיטגנת בנינוחות על מרבד שמן זית שמרחף לו במחבת עשוי פלדה יצוקה. אהא... כן, ומה הבעיה עם זה ?! לא הבנתי מה סותר כאן את עצמו ...
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים בוא אני אגיד לך מה הבעיה פה, שכנראה לא קראת את חוקי הפורום...תמנע בבקשה מדאבל פוסט,תודה.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים שתי תגובות שלא קשורות אחת לשניה.1. לדברים באמת מדהימים במיקרוגל - מומלץ לראות Brainiacs - שם גם יש הסברים מה רואים (וגם מפוצצים קרוואנים ;D)2. אני לא מכיר מחקר שאומר שחימום במיקרוגל גורע מהערכים התזונתיים. ממה שאני יודע - חימום של ירקות קפואים במקרוגל אפילו שומר עליהם יותר מאשר בישול.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים חחחח הכותרת של ההודעה (על מיקרוגל, צלחת ירוקה ו2 הדקות שבינהם) נשמעת כמו שם של סםר שדאגלס אדאמס היה כותב.... לא יודע למה חשבתי על זה ככה...
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים שתי תגובות שלא קשורות אחת לשניה.1. לדברים באמת מדהימים במיקרוגל - מומלץ לראות Brainiacs - שם גם יש הסברים מה רואים (וגם מפוצצים קרוואנים ;D)2. אני לא מכיר מחקר שאומר שחימום במיקרוגל גורע מהערכים התזונתיים. ממה שאני יודע - חימום של ירקות קפואים במקרוגל אפילו שומר עליהם יותר מאשר בישול.יש עדיין הרבה דברים שהמדע לא יודע ... וחוץ מזה, לא דיברתי על זה שהמיקרוגל גורע מאיכות האוכל, דיברתי על זה שאתה מקפיא את האוכל ומפשיר אותו או שאתה קונה אוכל קפוא ושם במיקרו, האוכל מעבד את כל הערכים התזונתיים שלו.
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אתה חוזר ואומר שהאוכל מאבד את הערכים התזונתיים שלו ועדיין לא ראיתי אותך מגבה את זה באיזשהו הסבר או מחקר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.