על מיקרוגל, צלחת ירוקה וה2 דקות שבינהם - עמוד 5 - כללי - HWzone פורומים
עבור לתוכן
  • צור חשבון

על מיקרוגל, צלחת ירוקה וה2 דקות שבינהם


^DaRk-MiNd^

Recommended Posts

  • תגובות 110
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

לקבל באן אני לא רוצה אבל להגיד את הדעה שלי אני רוצה

אז תלמד גם איך להביע אותה כמו שצריך  >:(

*וד"א מר Bluesky ראית באחד הפוסטים שלך שאתה ממליץ על טיגון שניצל ולא על אפייתו בתנור...

להזכיר לך כמה "בריא" שמטוגן? כמה שומנים נוספים לו וכולסטרול ובלה בלה?

אם כבר אתה דוגל בשיטת אכילה בריאה תהיה מודע למה שאתה אומר, אל תזרוק סתם דברים באוויר, דברים אפויים (לא מדבר איתך על קפוא שמחממים) *תמיד* יהיו בריאים יותר ממזון שעבר טיגון.

עריכה:

הנה הציטוט

ליד זה שניצל שאפשר לטגן ולא להכין בתנור, בתוך 2 דקות יש לך שניצל, לא צריך את כל הציפוי, טגן אותו ככה איך שהוא על האש ל-2.5 דקות מכל צד עם קצת פלפל שחור גרוס ומלח.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

זה לאט לאט הופך להיות עוד אחד מהדיונים האלה שאני מתבאס שהגבתי בהם כי אני כל הזמן יראה אותם ב- "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" >:(

אתה כזה מסכן... אני צריך את הלילי-טישו בשביל לנגב עכשיו את הדמעות בגללך... למה אתה חושב שזה מעניין?

ולפותח הדיון, צלחות זכוכית = לא חכם לשים במיקרו :)

תשים צלחות מחרסינה או משו כזה וגם כדאי לשים את המכסה הזה ששים מעל הצלחת כדי שהאוכל לא יתיז לכל הכיוונים.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

אז תלמד גם איך להביע אותה כמו שצריך  >:(

*וד"א מר Bluesky ראית באחד הפוסטים שלך שאתה ממליץ על טיגון שניצל ולא על אפייתו בתנור...

להזכיר לך כמה "בריא" שמטוגן? כמה שומנים נוספים לו וכולסטרול ובלה בלה?

אם כבר אתה דוגל בשיטת אכילה בריאה תהיה מודע למה שאתה אומר, אל תזרוק סתם דברים באוויר, דברים אפויים (לא מדבר איתך על קפוא שמחממים) *תמיד* יהיו בריאים יותר ממזון שעבר טיגון.

עריכה:

הנה הציטוט

לא כל טיגון הוא לא בריא. לא כל שומן הוא לא בריא. כל דבר צריך לאכול בכמות מתונה. גם לא כל כולסטרול הוא לא בריא.

גם כמובן אם טטגן בשמן פשוט, התוצאות יהיו בהתאם.

לעומת זאת אתה יכול לטגן בשמן זית איכותי שלא חסרים לנו כאלו בארץ, ושמן זית זה מאוד בריא... לא צריך להציף את כל המחבט בשמן, כן ? משהו כמו 3 כפות שמן.  :)

וחוץ מזה, גם בדברים אפויים אתה תשים שמן, אתה לא יכול לאפות שניצל בתנור בלי שמן, אלא אם כן אתה אוהב לאכול קרשים.  :smile1:

וסתם שתדע הגוף שלנו בעצמו מיצר כולסטרול, הכולסטרול מתחלק לשתי קבוצות, הכולסטרול "הטוב" נקרא HDL והכולסטרול "הרע" נקרא LDL וביניהם צריך להיות איזון מסויים.

אז בבקשה אל תדבר סתם שטויות בדברים שאין לך מושג בהם.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

איכס.. מה שמן זית לשניצלים.. זה ממש אבל ממש מגעיל..

אתה גם שותה קפה עם חלב סויה? ואוכל עוגיות מרמוליייט?  :errrr: :errrr:

תגיד אתה בסדר? שמן זית זה השמן הכי משובח שיכול להיות. איך רואים שאתה לא מבשל כלום, וכל האוכל שאתה אוכל זה החרא שבטלויזיה. :screwy:

ודרך אגב, קפה אני לא שותה. וגם לא מרמולייט. בכלל אני לא אוכל דברים דיאטתיים, חס וחלילה. אני 1.87 ושוקל 105 ק"ג. (לא, אני לא שמן, אני מתאמן בחדר כושר בצורה מסיבית ושומר על ותזונה נכונה. )

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

פשש יפה לך..כל הכבוד :yelclap:

אני לא אוכל את כל החרא שבטלוויזיה אבל אני גם לא אוכל רק דברים הכי בריאים..

אני אישית לא סובל שניצל מטוגן עם שמן זית, זה נותן לזה טעם ממש לא טוב.

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

משובח או לא, טעם זה עניין של טעם (...). אני באופן אישי לא מסוגל לסבול את הטעם של שמן זית.

אז עם איזה שמן אתה מטגן שניצל? קנולה? סויה? :errrr:

דרך אגב, אם אתם לא רוצים שהשניצל יספוג הרבה שמן, תחממו את המחבט שתהיה לוהטת (עדיפות למחבט מברזל יצוק) ושהיא לוהטת (רק שהיא לוהטת, לא לפני) תוסיפו את השמן (זה בשביל שהשמן לא ישרף בזמן שהמחבט מתלהטת) תחכו 10 שניות שהשמן התחמם גם ורק אז תטגנו, ככה לא יספג הרבה שמן בשניצל.

ברגע שאתם שמים משהו בתוך שמן שהוא לא חם, כל השמן נספג בתוכו. :errrr:

מעבר לזה שזה לא בריא, יש לזה טעם מגעיל ... :errrr:

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

מה אסור להגיב כי זה מפריע לך?

וואו, בטח אתה ועמית ממש הרגשתם שהרמה פה לא מספיק גבוהה והייתם חייבים להכניס כמה פואמות של ביאליק כדי לסדר את המאזן ::)

תשים צלחות מחרסינה או משו כזה וגם כדאי לשים את המכסה הזה ששים מעל הצלחת כדי שהאוכל לא יתיז לכל הכיוונים.

גם חרסינה יכולה להשבר, אפשר לבדוק את זה בעזרת ניסוי פשוט של כוח המשיכה :)

לא כל טיגון הוא לא בריא. לא כל שומן הוא לא בריא. כל דבר צריך לאכול בכמות מתונה. גם לא כל כולסטרול הוא לא בריא.

גם כמובן אם טטגן בשמן פשוט, התוצאות יהיו בהתאם.

לעומת זאת אתה יכול לטגן בשמן זית איכותי שלא חסרים לנו כאלו בארץ, ושמן זית זה מאוד בריא... לא צריך להציף את כל המחבט בשמן, כן ? משהו כמו 3 כפות שמן. :)

וחוץ מזה, גם בדברים אפויים אתה תשים שמן, אתה לא יכול לאפות שניצל בתנור בלי שמן, אלא אם כן אתה אוהב לאכול קרשים. :smile1:

וסתם שתדע הגוף שלנו בעצמו מיצר כולסטרול, הכולסטרול מתחלק לשתי קבוצות, הכולסטרול "הטוב" נקרא HDL והכולסטרול "הרע" נקרא LDL וביניהם צריך להיות איזון מסויים.

אז בבקשה אל תדבר סתם שטויות בדברים שאין לך מושג בהם.

עדיין טיגון זאת לא תמיד האופציה הכי טובה, על האש יכול להיות יותר טוב (למרות שבזמן האחרון מזכירים כי לאכול שרוף זה מסרטן) או כל המולטי-שפים למינהם.

כמו כן זה דבר יחסי, יש אנשים שגם לא יגעו בתפוח אדמה שבישלת לבד, אם לא תיתן להם משהו אורגני שעלה 30 שקל זה לא יהיה מספיק איכותי

קישור לתוכן
שתף באתרים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.


×
  • צור חדש...