עבור לתוכן

קניתי עכשיו מסך CRT חדש ו.. פיקסל מת. בעייה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN

17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-)

הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת?

והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת?

בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג :(

תודה מראש!

אלון

פורסם

אני מציע שתיקח את המסך לחנות ותנסה את מזלך, יש סיכוי שהם יחליפו.

אם זה לא ילך, תנסה לבדוק מה הנוהל של Liteon בקשר לפיקסלים שרופים.

נ.ב - אתה מתכוון למסך LCD(דק), לא CRT :)

פורסם

קודם כל, אני סבור שכוונתך היתה למסך LCD (מסך דק - כי ב-CRT אין פיקסלים שרופים).

ועד כמה שאני יודע מסך LCD נחשב תקין עד 5 פיקסלים שרופים, אז בסבירות גבוהה שלא יחליפו לך את המסך.

יש לך 2 אפשרויות:

1. תלמד לחיות עם זה.

2. תנסה לריב עם בעל החנות שקנית את המסך ורק אח"כ תלמד תחיות עם זה...

פורסם

כי ב-CRT אין פיקסלים שרופים).

יכולים להיות פיקסלים שרופים גם במסכי CRT.

(ורק כדי למנוע וויכוח מיותר - יש לי מסך CRT ויש לי פיקסל שרוף)

פורסם

שלום לכולם!

לפני כשעתיים קניתי מסך CRT חדש מהחנות "למיר" בהרצליה. המסך הוא LITEON R17AN

17 אינץ', 8MS ורואים בו טוב מאוד לדעתי :-)

הבעייה היא שהמרגע שחיברתי אותו, יש למעלה מצד שמאל פיקסל קטנטנן שהוא תמיד ירוק. זה פיקסל מת?

והאם יחליפו לי את המסך? הרגע קניתי אותו!! ויש כבר פיקסל מת?

בתעודת האחריות לא כתוב כלום על פיקסל מת, כתוב רק 3 שנים אחריות.. האם החנות תחליף לי את המסך? אני מודאג :(

תודה מראש!

אלון

לך לחנות ותדרוש שיחליפו לך

כל חברה מחליפה אחרי מספר שונה של פיקסלים אבל אתה צריך לדרוש לא לקבל אחד שיש בו כבר פיקסלים מתים

פורסם

מנסיוני "למיר" ממש בסדר אז יש סיכוי שאם תדבר איתם הם יחליפו לך.

אבל חשוב שתדע שעקרונית הם לא חייבים כי הם לא התחייבו לזה.

לקח שכדאי ללמוד למסך הבא (ושכל מי שקורא את זה ילמד) - להתעקש שבחנות יתחייבו ל-0 פיקסלים שרופים בעת הקניה ! אני התעקשתי ואמרתי שאני רוצה לבדוק את המסך בחנות אחרת אני לא קונה, וככה ניצלתי מ-2 מסכי סמסונג עם פיקסל שרוף.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, וכשיש התפתחויות תספר לנו בבקשה בפורום כדי שנדע איך השירות והיחס בחנות הזו (לדעתי זה לא פחות חשוב מהמחיר...)

פורסם

תמיד בודקים את המסך בחנות, אם יש פיקסל שרוף, או שמחליפים או שאתה לא משלם

פורסם

מנסיוני "למיר" ממש בסדר אז יש סיכוי שאם תדבר איתם הם יחליפו לך.

אבל חשוב שתדע שעקרונית הם לא חייבים כי הם לא התחייבו לזה.

לקח שכדאי ללמוד למסך הבא (ושכל מי שקורא את זה ילמד) - להתעקש שבחנות יתחייבו ל-0 פיקסלים שרופים בעת הקניה !  אני התעקשתי ואמרתי שאני רוצה לבדוק את המסך בחנות אחרת אני לא קונה, וככה ניצלתי מ-2 מסכי סמסונג עם פיקסל שרוף.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, וכשיש התפתחויות תספר לנו בבקשה בפורום כדי שנדע איך השירות והיחס בחנות הזו (לדעתי זה לא פחות חשוב מהמחיר...)

אתה מודע לכך שאסור להביע דעת על חנויות?

ציטוט מתקנון הפורום:

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

(אם ברצונכם לפרסם את עצמכם או את החנות שלכם באתר בתשלום, ראו דף זה.)

פורסם

סליחה, לא ידעתי.

לדעתי זו טעות לאסור הבעת דעה על חנויות, משום שלקבל המלצה על חנות עם שירות טוב ואמין / אזהרה שבחנות מסויימת השירות גרוע וכו' זה לא פחות חשוב מלקבל המלצה טכנית על רכיבי מחשב או מחיר טוב, ובמקרים מסויימים אפילו יותר, וכמובן שזה שיקול חשוב בבחירת החנות שקונים בה.

למרות שלדעתי זו טעות להתייחס להמלצות וסיפורים אישיים כאלה בתור פירסומת, כמובן שאני מכבד את חוקי הפורום ולכן אמנע בעתיד מפרסום הודעות מסוג זה. כמובן שאני חוזר בי מהבקשה לשמוע איך הסיפור התפתח (חבל דווקא...).

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לחנות המדוברת (ואפילו לא קניתי שם כלום כבר בערך 3 שנים...).

פורסם

סליחה, לא ידעתי.

לדעתי זו טעות לאסור הבעת דעה על חנויות, משום שלקבל המלצה על חנות עם שירות טוב ואמין / אזהרה שבחנות מסויימת השירות גרוע וכו' זה לא פחות חשוב מלקבל המלצה טכנית על רכיבי מחשב או מחיר טוב, ובמקרים מסויימים אפילו יותר, וכמובן שזה שיקול חשוב בבחירת החנות שקונים בה.

למרות שלדעתי זו טעות להתייחס להמלצות וסיפורים אישיים כאלה בתור פירסומת, כמובן שאני מכבד את חוקי הפורום ולכן אמנע בעתיד מפרסום הודעות מסוג זה. כמובן שאני חוזר בי מהבקשה לשמוע איך הסיפור התפתח (חבל דווקא...).

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לחנות המדוברת (ואפילו לא קניתי שם כלום כבר בערך 3 שנים...).

למיטב ידיעתי אם הפורום יתחיל להתמלא בדברים רעים על חנויות מסויימות, בעלי האתר יכולים לקבל תלונה\תביעה על הוצאת דיבה (ואולי הם כבר קיבלו אזהרה לזה מחנות כלשהי), וכבר קרו מקרים, לדוגמא, שאייבורי לדוגמא רצו לתבוע את פרש על הוצאת דיבה.

פורסם

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

(אם ברצונכם לפרסם את עצמכם או את החנות שלכם באתר בתשלום, ראו דף זה.)

מה הפלצנות הזאת?! :bash: אסור לי להביע דעה על חנות? זה פשוט אטימות לשמה

אם אני רוצה להזהיר אנשים משירות חרא ומוכרים נוולים, אסור??!! ואם אני רוצה להמליץ על חנות םע מוכרים נחמדים ומוצרים יחסית זולים, גם אסור??!!

אז רק בשביל שתקבל דוגמא, המנהלים שלכם (כמו רן מילשטיין ועמרי, סקורפיון) מספרים סיפורים כאלה בעצמם והדוגמא האחרונה היא מהימים האחרונים שהם המליצו על מקום שיש בו מוכר נחמד שנתן להם לשמוע רמקולים במשך כמה שעות או משהו כזה... והמליצו על המקום ועל החנות

אני לא מתכוון לתקוף אותם בכלל, אלא את החוק האווילי שלכם כי אני מוצא את הסיפורים האלה הרבה יותר תורמים מהחוק הספציפי הזה

פורסם

מה הפלצנות הזאת?! :bash:  אסור לי להביע דעה על חנות? זה פשוט אטימות לשמה

אם אני רוצה להזהיר אנשים משירות חרא ומוכרים נוולים, אסור??!!  ואם אני רוצה להמליץ על חנות םע מוכרים נחמדים ומוצרים יחסית זולים, גם אסור??!!

כן, אסור.

כי הגבול בין "להזהיר אנשים משירות חרא" לבין השמצות והוצאת דיבה הוא דק מאוד, וכשאתם עוברים אותו - אנחנו צריכים לשלם.

פורסם

נגיד וזה מתקבל על הדעת (זה לא אבל ניחא)

למה אתם אוסרים גם על המלצות?! אני מבין שזה כדי שהפורום לא יהפוך ללוח פרסום בחינם, אבל הרי ניתן בקלות לדעת מי מפרסם ומי ממליץ בתום לב

פורסם

נגיד וזה מתקבל על הדעת (זה לא אבל ניחא)

זה כן, כי זה מתקבל על דעתנו ועל דעתנו בלבד.

(כאן גם תם הדיון בנושא מבחינתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים