עבור לתוכן

מערכת קולנוע ביתי ב24000 ש"ח. (כולל מסך פלזמה)

Featured Replies

פורסם

אתה לא מבדיל בין רמקולים, והשקעת סכום כזה במערכת שלך?! :screwy: הכסף צומח אצלך על העצים?! (הכל נאמר ברוח טובה כמובן ;D).

בכל אופן, גם אני רוצה להצטרף להמלצות שנתנו על מולי. בהחלט איש נחמד מאוד, ויודע על מה הוא מדבר. ישבנו אצלו בחנות פרק זמן לא מבוטל אני ושני חבריםף. והוא נתן לנו לשחק עם הכל שם, ולשמוע הכל כמה שרצינו בהחלט בחור על הכיפאק. :xyxthumbs:

בנוגע לתקציב, אני מבין שלמערכתהסראונד עצמה יש כ-8000 שקלים, הלא כך?

מניסיון שלי עם וורפידל, הרמקולים האלו הם טובים מאוד בסרטים, אבל זוועות במוזיקה. מהיר ועצבני 2 היה חוויה שאין כמותה עם הוורפידלים האילו באחת החנויות שהייתי בהן. אבל ברגע שהדלקתי קצת מוזיקה שדורשת הפרדה גבוהה, במה טובה ועוד כמה דברים שהרמקולים לא הצליח לספק, הבנתי בדיוק למה הרמקולים האילו לא מומלצים במיוחד. (הדיימונד, לא האיוו. אותם לא בחנתי, אלא רק האזנתי ככה "על הדרך").

אני מציע לך לעבור בעוד חנות או שתיים באיזור הרצליה/תל-אביב ולשמוע עוד כמה צירופים. אני אישית אוהב מאוד מגברים מבית מרנטז ודנון. הניסיון שלי איתם טוב מאוד. לדנון יש את ה-2105 שאני מאמין שתוכל לדחוס בתקציב שלך (הוא חורג בכ-500 שקלים אני חושב מהמחיר של המגבר ששמעת, אולי קצת יותר). היתרון הגדול שלו הוא שיש לו מערכת RC (ר"ת של room correction) שעוזרת מאוד בחדרים שהאקוסטיקה שלהם לא טובה מספיק (מעבר לעובדה שהצליל שלו מעולה גם כן).

Anatoli.

פורסם

אתה לא מבדיל בין רמקולים, והשקעת סכום כזה במערכת שלך?! :screwy: הכסף צומח אצלך על העצים?! (הכל נאמר ברוח טובה כמובן ;D).

עכשיו הוא כבר יותר מבדיל, אבל כשבן אדם בא לקנות מערכת בסכום גבוה כדאי שיביא איתי מישהו עם אוזן טובה וקצת ניסיון לדברים האלה.

הוא שמע הבדלים, הוא לא ידע להסביר אותם - ובדיוק בשביל זה באתי.

כמובן שההחלטה הסופית הייתה שלו אבל הבנת את הרעיון.

פורסם
כמובן שההחלטה הסופית הייתה שלו אבל הבנת את הרעיון

כמובן, אני תמיד ממליץ להגיע עם עוד חבר, גם אם הניסיון שלו לא רחב מספיק. לפחות בכדי לקבל דעה נוספת (לא של המוכר, אחרי הכל לא כולם כמו מולי).

כפי שכבר רשמתי הכל היה ברוח טובה :xyxthumbs:

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן, גם אני רוצה להצטרף להמלצות שנתנו על מולי. בהחלט איש נחמד מאוד, ויודע על מה הוא מדבר. ישבנו אצלו בחנות פרק זמן לא מבוטל אני ושני חבריםף. והוא נתן לנו לשחק עם הכל שם, ולשמוע הכל כמה שרצינו בהחלט בחור על הכיפאק. :xyxthumbs:

בנוגע לתקציב, אני מבין שלמערכתהסראונד עצמה יש כ-8000 שקלים, הלא כך?

מניסיון שלי עם וורפידל, הרמקולים האלו הם טובים מאוד בסרטים, אבל זוועות במוזיקה. מהיר ועצבני 2 היה חוויה שאין כמותה עם הוורפידלים האילו באחת החנויות שהייתי בהן. אבל ברגע שהדלקתי קצת מוזיקה שדורשת הפרדה גבוהה, במה טובה ועוד כמה דברים שהרמקולים לא הצליח לספק, הבנתי בדיוק למה הרמקולים האילו לא מומלצים במיוחד. (הדיימונד, לא האיוו. אותם לא בחנתי, אלא רק האזנתי ככה "על הדרך").

אני מציע לך לעבור בעוד חנות או שתיים באיזור הרצליה/תל-אביב ולשמוע עוד כמה צירופים. אני אישית אוהב מאוד מגברים מבית מרנטז ודנון. הניסיון שלי איתם טוב מאוד. לדנון יש את ה-2105 שאני מאמין שתוכל לדחוס בתקציב שלך (הוא חורג בכ-500 שקלים אני חושב מהמחיר של המגבר ששמעת, אולי קצת יותר). היתרון הגדול שלו הוא שיש לו מערכת RC (ר"ת של room correction) שעוזרת מאוד בחדרים שהאקוסטיקה שלהם לא טובה מספיק (מעבר לעובדה שהצליל שלו מעולה גם כן).

Anatoli.

אז זהו, שהמוזיקה זה משני ביותר, וסרטים וטלוויזיה זה הרבה יותר(בעצם כל מה שחשוב) בשבילי... אני די בטוח שהוורפדייל יספקו אותי גם מבחינת המוזיקה, כי הדרישות שלי נמוכות ביותר מהבחינה הזאת. אז השאלה אם יש רמקולים שכדאי לי לבחון מבחינת קולנוע ביתי, חוץ מהרמקולים הנ"ל?

לגבי room correction, זה שטויות. רסיברים שעושים room correction אמיתי עולים משהו כמו 50 אלף ש"ח. זה לפחות מה שמולי אמר, ו in mully we trust :)

פורסם

אני לא מאמין שהוא אמר דבר כזה, או שלא הבנת אותו נכון...

ה-RC של פיוניר למשל (שמופיע ב-AX5 שעולה כ-8K וגם אצל חלק מאחיו הקטנים והזולים יותר, כמו ה-1014 שלי) הוא פשוט פנטסטי.

פורסם

מה המחיר שמולי נתן לך על האיבו 30 אם מותר לשאול??

פורסם

אתה באמת מצפה שאני אזכור משהו מלפני שנה?

אם אני לא טועה כל העניין עלה סביבות ה-10K..

זה היה Evo-30 קידמיים, Evo Center, סאב וורפדייל Cube 10A, מרנץ 5400SE. וכמה כבלים (רמקולים, ומערכת כמה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים