עבור לתוכן

בעיות במחשב - התחממות מעבד ?

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב עם מעבד Intel Pentium 4 3.2Ghz LGA775. לאחרונה כאשר אני משחק במשחקים לאחר כמה דקות המחשב עושה לעצמו ריסט.

חשבתי על העניין של התחממות במחשב אז סידרתי את המחשב מבפנים שתהיה תנועה של האוויר ואפילו הוספתי עוד מאורר מכניס אוויר ומאורר מכניס אוויר וכעת הטמפרטורה של הלוח אם היא בין 30 ל 33 , אבל הטמפרטורה של המעבד עדיין מרקיעה שחקים בין 45-60 במנוחה ועד ל 80 במאמץ. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה וממה היא נובעת בעצם ?

פורסם

ו...

מה הבעיה בזה?

פורסם

כשאתה אומר שייש בעיית התחממות, תציין מה הטמפ' של המעבד/לוח ב- מנוחה/מאמץ.

פורסם
  • מחבר

בעעעע אני לא מאמין שזה שלח :/ עדיין לא סיימתי לכתוב את ההודעה. הנה ההמשך מצטער.. :

ברשותי מחשב עם מעבד Intel Pentium 4 3.2Ghz LGA775. לאחרונה כאשר אני משחק במשחקים לאחר כמה דקות המחשב עושה לעצמו ריסט.

חשבתי על העניין של התחממות במחשב אז סידרתי את המחשב מבפנים שתהיה תנועה של האוויר ואפילו הוספתי עוד מאורר מכניס אוויר ומאורר מכניס אוויר וכעת הטמפרטורה של הלוח אם היא בין 30 ל 33 , אבל הטמפרטורה של המעבד עדיין מרקיעה שחקים בין 45-60 במנוחה ועד ל 80 במאמץ. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה וממה היא נובעת בעצם ?

פורסם

אם הטמפ' של הלוח שלך היא 30-33 אז המחשב שלך די מאוורר ובמצב טוב.

לגבי המעבד תנקה את הגוף קירור מאבק , תרענן משחה טרמית ואם זה לא עוזר תחליף גוף קירור.

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את הגוף קירור אבל הטמפרטורות נשארו אותו הדבר ואפילו מגיעות ל 90 במאמץ. אז כנראה שאני אלך על קירור חדש למעבד , יש המלצות ?

פורסם

תנסה לעבוד עם מארז פתוח ותשים גם משחה טרמית טובה יותר...

ותראה אם הוא עדיין במצע ריסטרטים...

אם אתה רוצה קירור חדש למעבד זלמן יהיה מצויין אבל הכל תלוי בטמפ' של החדר כי זה קירור אוויר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים