פורסם 2005 ביוני 620 שנים ברשותי מחשב עם מעבד Intel Pentium 4 3.2Ghz LGA775. לאחרונה כאשר אני משחק במשחקים לאחר כמה דקות המחשב עושה לעצמו ריסט.חשבתי על העניין של התחממות במחשב אז סידרתי את המחשב מבפנים שתהיה תנועה של האוויר ואפילו הוספתי עוד מאורר מכניס אוויר ומאורר מכניס אוויר וכעת הטמפרטורה של הלוח אם היא בין 30 ל 33 , אבל הטמפרטורה של המעבד עדיין מרקיעה שחקים בין 45-60 במנוחה ועד ל 80 במאמץ. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה וממה היא נובעת בעצם ?
פורסם 2005 ביוני 620 שנים מחבר בעעעע אני לא מאמין שזה שלח עדיין לא סיימתי לכתוב את ההודעה. הנה ההמשך מצטער.. : ברשותי מחשב עם מעבד Intel Pentium 4 3.2Ghz LGA775. לאחרונה כאשר אני משחק במשחקים לאחר כמה דקות המחשב עושה לעצמו ריסט. חשבתי על העניין של התחממות במחשב אז סידרתי את המחשב מבפנים שתהיה תנועה של האוויר ואפילו הוספתי עוד מאורר מכניס אוויר ומאורר מכניס אוויר וכעת הטמפרטורה של הלוח אם היא בין 30 ל 33 , אבל הטמפרטורה של המעבד עדיין מרקיעה שחקים בין 45-60 במנוחה ועד ל 80 במאמץ. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה וממה היא נובעת בעצם ?
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אם הטמפ' של הלוח שלך היא 30-33 אז המחשב שלך די מאוורר ובמצב טוב.לגבי המעבד תנקה את הגוף קירור מאבק , תרענן משחה טרמית ואם זה לא עוזר תחליף גוף קירור.
פורסם 2005 ביוני 620 שנים מחבר ניקיתי את הגוף קירור אבל הטמפרטורות נשארו אותו הדבר ואפילו מגיעות ל 90 במאמץ. אז כנראה שאני אלך על קירור חדש למעבד , יש המלצות ?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים תנסה לעבוד עם מארז פתוח ותשים גם משחה טרמית טובה יותר...ותראה אם הוא עדיין במצע ריסטרטים...אם אתה רוצה קירור חדש למעבד זלמן יהיה מצויין אבל הכל תלוי בטמפ' של החדר כי זה קירור אוויר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.