פורסם 2005 ביוני 720 שנים סוף סוף שאלה שקשורה לנושא.האם צריך גם את המשחק המקורי בשביל לשחק את זה?אף פעם לא שיחקתי אותו ותמיד רציתי... האם עכשיו כשיש לי מחשב שיכול להריץ אותו אני צריך לקנות גם את המקורי?או שאולי כדאי לי לשחק את המקורי קודם ורק אז לעבור לזה?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אני די בטוח שלא צריך את הקודמים בשביל לשחק בחדש,ועד כמה שידוע/זכור לי אין קשר עלילתי בין המשחקים
פורסם 2005 ביוני 720 שנים זה לא חבילת הרחבה, אז לא צריך את הקודמים וגם אין שום קשר עלילתיתודה, היתי בטוח שמדובר בחבילת הרחבה.וזה רק אני או שאתם (סוף סוף) מוחקים תגובות?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בהחלט קרה משהו גדול לפני חצי שעהאבל זה ווארז אז שתקוונראה לי שגם אסור להגיד לך שם של חנות כי זה פירסום אבל ממזמן אין אכיפת חוקים בפורום אז למה להיות פראייר www.arcadia.co.ilמה בדיוק קרה?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים כל כך קשה לא לדבר על וארז? עוד הודעה אחת כזו והדיון ינעל אין מה לעשות אנחנו חיים בישראל... בכל מקרה אני קונה את המישחק אני רק בודק עם הוא שווה את הכסף ---
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בכל מקרה אני קונה את המישחק אני רק בודק עם הוא שווה את הכסף right... לא מבין מה הבעיה של אנשים בארץ (ואני לא מדבר עליך, אלא על אנשים בכלליות) לקנות מוצר שיעשה להם טוב/יעביר להם את הזמן/שהם יהנו ממנו. חבל שאין לי מצלמה דיגיטאלית, הייתם רואים את המדפים שלי.. אין לי ספרים, יש לי קופסאות מקוריות של משחקים... וגם את DOS 5 בניילון המקורי אם מישהו רוצה לקנות! תאמינו לי, עוד כמה שנים הוא יהיה שווה הון בEBAY. ;D
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בכל מקרה אין עדיין בשום חנות בארץ אמור להגיע ביום שישי אבל אני בספק נראה לי יגיע יום ראשון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.