פורסם 2005 ביוני 720 שנים רק ב-DVD.לדעתי זו אחת הבושות... לא רק שהוא רק ב-DVD שלא(!) לכולם יש, הוא גם עולה 300 ש"ח!
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מישהו יודע אם זה יוצא רק בדיסק DVD או שגם יוצא גם גרסאת CDROM?כן קוראים לזה DVDRIP
פורסם 2005 ביוני 720 שנים כבר הגיע הזמן שDVD יהיה הסטנדרט, ולמי שאין עדיין זה הזמן לקנות, המחירים שלהם ממש נמוכים
פורסם 2005 ביוני 720 שנים כבר הגיע הזמן שDVD יהיה הסטנדרט, ולמי שאין עדיין זה הזמן לקנות, המחירים שלהם ממש נמוכים אכן
פורסם 2005 ביוני 720 שנים לאהוא יתמוך רק 9200 ו5200 ומעלה אבל זה יפעל נורמלי רק על 9550/5700 ומעלהאבל בעירבון מוגבל כי זה לא מקור מוסמך זה רק אני ;D
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מישהו מקיר חנות מישחקים טובה שאפשר להזמין ממנה כבר בשבוע הבא? עם הוא לא ניפרץ עד אז אני קונה! אורלורד אתה כל הזמן טוען שהגריפיה של MAFIA מדהימה נראה לי אתה חיי בעבר תתקין אותו מחדש ותראה שהיא מכוערת פחד אני מעדיף את הגרפיקה דינימיט של GTA...
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בהחלט קרה משהו גדול לפני חצי שעהאבל זה ווארז אז שתקוונראה לי שגם אסור להגיד לך שם של חנות כי זה פירסום אבל ממזמן אין אכיפת חוקים בפורום אז למה להיות פראייר www.arcadia.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.