פורסם 2005 ביוני 720 שנים הגבתי על התורה שבעל פה בכלליותומה לעשות שRK מדבר יותר לעניין ומבין גם יותרמה שאתם והחילוניים בכלליות עושים זה חושבים שהם יודעים הכלזה שאתם מתווכחים על דברים שבקושי יש לכם ידע עליהם זה כמו שאני אלך למכנאי מטוסים ואתווכח שהצינור שנמצא במטוס לא נחוץ כי אני יודע שהקרבורטור מקרר את המנועהוא פשוט יצחק לי בפנים כי אני לא יודע כלום מהחיים שלי!תלמד את הנושא לפני שאתה מתווכח
פורסם 2005 ביוני 720 שנים ^^^^^ דיי קרעת אותי!!!! :lol: :lol: RK מבין יותר??? תקרא את התגובה שלו על לא תבשל גדי בחלב אימו = אסור לבצע גילוי עריות נו באמת גילי אתה פשוט כמו כל דוס ממוצע. עונה רק על מה שנוח לו אני כן מבין את הנושא, לעיתים אפילו יותר ממך אחרת לא היית חושב בכלל על להזכיר את ה"מיסים" שמקבלים או את זה שכולם מקבלים קיצבאות ילדים כי אתה פשוט לא ידעת שזה לא עולה לינארית
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בטח שידעתי שזה לא עולה ליניארת אבל זה כל בן אדם לא משנה דת או גזע או לאדע מה מקבל כמו כל בן אדם אחר עם אותו מספר ילדיםRK אולי לא מבין בהלכות אבל אני לא מצפה ממנו להבין אבל הוא מבין הרבה יותר במה זה משנה מה זה קראים וכד'
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בישול או אכילה של גדי בחלב של אמו היא מעשה אכזרי, אולי גילוי עריות לא היה הביטוי הנכון,אבל משהו בסגנון,אל הקטע של לא לאכול חיה שלא הגיע לבגרות המינית עוד לא שמעתי,זה גם לא הגיוני, אם כך היה אסור לאכול עגלים, טלאים, פרגיות וכיוצא בזה.וכידוע זה לא אסור.יודע יותר או לא, זה לא ממש העניין, אני בטוח שיש דברים שאני לא יודע שאתה יודע, ויש דברים שאתה לא יודע ואני יודע.
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מה שאסור זה לשחוט באותו יום אמא והבן שלה (כמובן בהמות) אבל לא נראה לי שיש איסור על שחיטת עגל או משהו אולי אם הוא בן יומו או משהו....
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אני לא מדבר על הפסוק הזה סתם אמרתי שיש איסור על שחיטת אמא והבן שלה באותו יום ואולי יש גם איסור על שחיטת עגל בן יומו
פורסם 2005 ביוני 720 שנים בישול או אכילה של גדי בחלב של אמו היא מעשה אכזרי, אולי גילוי עריות לא היה הביטוי הנכון, אבל משהו בסגנון, גילוי עריות זה לא ביטוי. זה לא כמו להגיד התבלבלתי בין עצוב וכועס(הם לא ביטויים סתם הדגמה) אל הקטע של לא לאכול חיה שלא הגיע לבגרות המינית עוד לא שמעתי, אני כן שמעתי וזאת סברה הרווחת בין הרבה חוקרים. הסיבה שלא שמעת עליה היא פשוט בגלל שאתה כניראה פחות מבין בנושא הזה ממני. זה גם לא הגיוני, אם כך היה אסור לאכול עגלים, טלאים, פרגיות וכיוצא בזה. וכידוע זה לא אסור. נו מה לא למדת הבנת הנקרא? הגיון לא למדת? אתה מקשיב לעצמך? זה לא הגיוני כי זה לא אסור?? אם הייתה לך קצת הבנת הנקרא היית מבין שבדיוק על זה אני מדבר אני אומר שהדוסים טעו בפיענוח שלהם את הכתוב ואכן היה צריך להיות איסור על אכילת פרגיות וכו.. במקום איסור על בשר וחלב
פורסם 2005 ביוני 720 שנים לא גילי, טוב שאתה פה להחזיר אותי לדרכי המוטבאני אומר את הדעה שלי ושל מומחים גדולים ממני, שעם כל הכבוד לרבנים שלך(שאין להם תואר בכלום), נשמעת הרבה יותר הגיוניתמה לעשות שאנשים עם תואר מבינים את אלוהים יותר טוב מחבורה של רבנים מפגרים שחיו לפני אלפי שנים?קשה לך לעכל את זה אבל זאת האמת מה לעשות
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אז הנה אתה שוב מוכיח את חוסר ההבנה שלך באמונה שלךלהחזיר יהודים בתשובה זו מצווהגם אם זה כרוך בהשפלה וגם אם זה לא לרמה שלך
פורסם 2005 ביוני 720 שנים גילוי עריות זה לא ביטוי. זה לא כמו להגיד התבלבלתי בין עצוב וכועס(הם לא ביטויים סתם הדגמה) ביטוי מינוח, נכנס פה לקטנות אני כן שמעתי וזאת סברה הרווחת בין הרבה חוקרים. הסיבה שלא שמעת עליה היא פשוט בגלל שאתה כניראה פחות מבין בנושא הזה ממני לא פעם החוקרים גם טועים, בכל תחום, סברה רווחת היא לא מוכחת, בדיוק כמו הטענה שלי, ושל הרבה אחרים בנפנופי ידיים אי אפשר להוכיח כלום. .נו מה לא למדת הבנת הנקרא? הגיון לא למדת? אתה מקשיב לעצמך? זה לא הגיוני כי זה לא אסור?? אם הייתה לך קצת הבנת הנקרא היית מבין שבדיוק על זה אני מדבר אני אומר שהדוסים טעו בפיענוח שלהם את הכתוב ואכן היה צריך להיות איסור על אכילת פרגיות וכו.. במקום איסור על בשר וחלב טעו בפענוח, יכול להיות, וגם יכול להיות שפעם למילים היה פירוש קצת שונה, והם פירשו את זה נכון והחוקרים לא... לך תדע ובסדר, אתה מוזמן לחשוב כך ואני אחרת, its a free country after all man. ואגב, מה לעשות שאנשים עם תואר מבינים את אלוהים יותר טוב מחבורה של רבנים מפגרים שחיו לפני אלפי שנים? אפילו אם יש להם 20 תארים בנושאים הקשורים בתנ"ך, כל עוד לא הוכיחו (ולא הוכיחו) או כפי שאמרת סברה, אני יאמין למה שאני רואה לנכון... כפי שאמרתי בנפנופי ידיים לא מוכיחים כלום, אלא רק אפשר לשכנע (למעשה, זה בעצם כל הדת)
פורסם 2005 ביוני 720 שנים ^^^^סבבה.....(לא חידשת פה כלום)ואני עדיין ממליץ על קורס הבנת הנקראזה מעצבן להסביר את עצמי יותר מפעם אחת
פורסם 2005 ביוני 720 שנים אז הנה אתה שוב מוכיח את חוסר ההבנה שלך באמונה שלךלהחזיר יהודים בתשובה זו מצווהגם אם זה כרוך בהשפלה וגם אם זה לא לרמה שלךזה בהחלט דבר טוב להחזיר יהודי בתשובהאבל מה לעשות שאני לא כל יכול וגם יש אנשים שאי אפשר לדבר איתם אנשים שחיים לפי התאוות וזה כל החיים שלהם אנשים שבשערי גיהנום לא יחזרו בתשובה אנשים בלי מוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.