פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים דבר 1 והכי חשוב, רציתי לברך על פתיחת האתר החדש. 8) 8)ועכשיו לשאלה:בקרוב אתברך בקניית מחשב חדש ( סוף סוף..) ;D ;Dהדילמה שלי היא באיזה סוג מסך לבחור??יש לי חבר שיש לו את ה- mag PF 17, אך יש האומרים ש-MAG לא כ"כ אמינה,(למרות שלכולם יש אותם.. :-X)אז בכל אופן, מהי ההמלצה שלכם?
פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים אם אתה לא מוגבל תקציבית - חריגה של עד 50-80$ אז תחשוב ברצינות בכיוון של מסכי IIYAMAבמסכי 17 אינטש הבחירה מאד קלה לטובת IIYAMA לעומת זאת במסי ה-19 אינטש יש אפשרות נוספת כמו סמסונג
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים איימה היא באמת חברה רצינית ? אף פעם לא שמעתי עליה אבל בחנות המשווקת מפארים אותה מאודאני חושב לקחת משהו 17 שטוח של סוני\מאג ויש גם את איימה באותו מחירהייתי רוצה LCD אבל אם מתייחסים לשאר הרצונות שלי (GEFORCE 3) זה לא יקרה
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים לך על L.G אתה לא תתחרטדרעק של מסך.כמו שאמרו לך פה המסכים של IIYAMA,SAMSUNG,CTX,MAGהם מסכים טובים.מה התקציב שלך? ואיזה גודל מסך אתה מחפש?לפי זה יהיה יותר קל להתאים לך מסך לצרכים שלך.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים גם גיל התייחס היום בפורום חומרה להודעה מלפני כמה חודשים טובים... הנוגעת לרמקולים.
פורסם 2002 במרץ 2023 שנים אז גם זה לא אטרקטיבי.....ותסתכל צצו פתאום המון ת'רדים ישנים בגללוזה לא הודעה אחת זה המון הודעות שבהן הוא עונה לנושאים ישנים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.