עבור לתוכן

איזה בן ז*** פרץ לי למחשב

Featured Replies

פורסם

ה FW של XP הוא לא ממש ברמת הקרנל אלא ברמת תוכנה של אקס פי היא אולי לא נראית כמו משהו שרץ בנפרד אבל זה לא משהו שבנוי לתוך ה KERNEL של מערכת ההפעלה רחוק מכך.

והבעיה איתו היא שהיא לא ממש טובה פשוט לא... יש ב FW של XP המון חורי אבטחה משלו מה שגורמים לו לא להיות הגנה כל כך טובה ומצד שני אין בו שום הגנה על תעבורה יוצאת מהמחשב שלא לדבר על סריקה איכותית של תעבור...

FW טוב זה IPTABLES של לינוקס אם בא לכם להקריב את המחשב בשביל זה :)

אישית FW טוב זה FW שלא יושב לך על המחשב - כי בשאתה גולש גם אם זה לאתרים תמימים לכאורה אתה בסוף תגיע פעם למקום שבלי לשים לב תלחץ בו OK על משהו שלא היית צריך ותכניס משהו למחשב שלך ... (אפשר להיות מאוד זהיר אבל בסוף זה יקרה) אם ה FW יושב על מחשב יעוד או בסתם חומרה יעודית נפרדת אז הוא טוב והסיכוי שמשהו יעבור אותו הרבהיותר נמוך. (אלא אם קינפגת אותו לא כמו שצריך)

ובסופו של דבר אין FW שיגן עליך מפני הכל כי כל דבר אפשר לעקוף :) אם יש לך כמה חודשים לשרוף תלמד לתפעל NG תקנה מחשב פמטיום 2-3 עם כמה כרטיסי רשת ותשים עליו NG SECURE PLATFORM :) ככה תהיה מוגן ;) (למידע פנה לצ'אקפוינט...)

למחשב אישי בבית NORTON מעודכן מספיק טוב אם רמת ההגנה עליו היא מדיום ומעלה למרות שהוא עושה קצת בעיות בגלישה.... בסופו של דבר אם מישהו ירצה לחדור *אליך* למחשב הוא יעבור כל FW וכל הגנה שרק תשים בלי יוצאים מהכלל... אבל נורטון מעודכן ו XP מעודכן ישמרו עליך מרוב הדברים שתוקפים את המשתמש הביתי הממוצע... NG ישמור עליך גם משאר ההתקפות שמגיעות לחברה מסחרית ממוצעת ומעלה :) אבל שוב זה יקח קצת זמן ללמוד לתפעל אותו נכון..

• תגובות 37
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מזה Ng???

פורסם

ה FW הכי טוב בעולם - תוצרת מקומית של צאקפוינט... עולם בערך כמו אוטו משפחתי מאובזר הייטב :)

תבדוק checkpoint.com או בגוגל :)

אם זה ממש מעניין אותך :) נדמה לי הם עדיין קוראים לזה

firewall 1 או משהו כזה בחלק מהמקומות .

פורסם
  • מחבר

יש לה אולי דמו?

פורסם

תבדוק באתר שלהם אני מניח שיש משהו שתוכל לראות דרך האתר.... זה לא משהו שהכי מומל. לשים בבית בעיקר כי העלות שלו היא כמה עשרות אלפי דולרים והוא עובד הכי טוב על מחשב יעודי (ולא סביר שתמצא גרסא באימיול ...)

תבדוק ב checkpoint.com אני מניח שיש משהו בסגנון דמו...

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי

משהו אולי ידע אם בכלל יש

????

פורסם

חחחחחח...

כמות השטויות שרצה פה בפוסט פשוט לא יאומן...

שאלת איך אפשר לפרוץ למחשב עם אנטי וירוס ופיירואל עדכני, אך בלי לעדכן את המערכת הפעלה עם WINDOWS UPATE ?

פשוט מאוד.. אתה גולש באינטרנט, משמע לאינטרנט אקספלורר יש גישה לעבור דרך הפיירואל ישירות..

מכיוון שאתה חכם ולא מעדכן את המערכת הפעלה (שזה כולל את הדפדפן), אז יש לך כל מני פרצות בדפדפן, שמאפשרים ברגע שאתה גולש לאתר מסוים (אם זה דרך לינק זדוני, או סתם גלשת באתר פורנו, או בדרכים אחרות). ברגע שהאתר מנצל חולשה באינטרנט אקספלורור, תלוי באיזו, אז יש מצב שלמרות שהכל מעודכן (חוץ מה WINDOWS UPDATE), אז עדיין אפשר לחדור למחשב, ואז לנתרל דברים...

מסקנה: כמו שמיקרוסופט הבינו, דאג להתקין אנטיוירוס ופיירול עדכני (לא הפנימי של אקספי, משהו יותר נורמלי), והכי חשוב מכל אלו, דאג לעדכן את המערכת הפעלה, וזהה כולל גם SP2, יש שם עדכונים קריטים למערכת (ומי שאומר לא, שלא יתפלא אח"כ)...

אנשים שאלו פה, מה אפשר לעשות ברגע שפרצת למחשב (גם אם זה סתם), אז מלבד הורדת ססמסאות וניתור אחרי פעולות, הפעולה הבאה היא כמובן השתלת תוכנה שגורמת למחשב להיות זומבי ברשת של זומבים שמקושרת למפעיל שיכול להתקיף בעזרת הרשת של מחשבים פרוצים (בין היתר), מתקפות על אתרים וכו'....

אני אומר שדווקא נראה לי שאתה מדמיין (אתה ביטלת את הפיירואל וכו'), אך אם אתה סקפטי, פשוט תדאג לעדכן הכל(אנטי, פייר, מערכת הפעלה, וגם נגד רוגלה) , וגם אז לפרסם פה לוג של תוכנה כמו HIJACKTHIS ואז נוכל להתייחס יותר ברצינות לראות אם יש לך בעיות

פורסם
  • מחבר

אחי אמרתי שאולי אני ביטלתי אותווו ושכחתי להחזיר

ואיך אני משיג את הלוג של תוכנה כמו HIJACKTHIS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים