פורסם 2005 ביוני 420 שנים שלום.המפרט: A64 3000 S939 K8NF-9512DDR 400X2 TwinmosX800XLCooler Master Cavalier+CM 350W PSשאני פותח ET זה נתקע ולפעמים זה נתקע סתם באמצע וינדווסFC פועל טוב דברים אחרים לא ניסיתי מה עושים ? :<תודה מראש.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים תבדוק שהטמפ' לא גבוהות מדי.זה נתקע ואתה צריך לעשות ריסט , או שהתקיעה היא לכמה שניות?תיקח בחשבון שבסופו של דבר הבעיה יכולה להיגרם מהספק כוח שלך , משום שהוא לא כ"כ שונה מהרבהספקים ג'נריים אחרים.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר תבדוק שהטמפ' לא גבוהות מדי.זה נתקע ואתה צריך לעשות ריסט , או שהתקיעה היא לכמה שניות?תיקח בחשבון שבסופו של דבר הבעיה יכולה להיגרם מהספק כוח שלך , משום שהוא לא כ"כ שונה מהרבהספקים ג'נריים אחרים.ריסטוהגיוני שזה נתקע בוינדווס אבל בפאר קריי לא נתקע ? (אחרי שעה של משחק)
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר לדעתי זה חום....יש לך מאווררים שמוציאים/מכניסים אוויר למארז?אחד 120 מוציא מאחור אחד 80 מכניס מקדימה איפה שההארד דיסקים באברסט זה נתקע שאני מגיע לחום בביוס זה מראה רק מעבד35אבל שוב זה לא הגיוני שבוינדווס זה נתקע ובפאר קריי אחרי שעתיים של משחק זה לא נתקע וב-ET ישר על ההתחלה זה נתקעד"א כל עוד אני לא פותח ET/Everest אני יושב על המחשב שעות משחק FC ו-Hitman Contracts וזה לא נתקע
פורסם 2005 ביוני 420 שנים הבעיה הזאת קרתה גם לי תימחק תדרייברים של הלוח אם ותתקין את אלו http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=303 זה אמור לסדר תבעיה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.