עבור לתוכן

חייב עזרה דחופה בהתקנת היט-סינק בעבור מעבד אינטל 64 תושבת LGA775

Featured Replies

פורסם

שלומות ידידיי, אני צריך עזרה דיי דחופה: דוד שלי קנה אתמול חלקים של מחשב והוא מתקשה להרכיב אותם - הוא שילם ממיטב כספו והוא קיבל מעבד BULKבושת ללא קופסא.. בסוקט 775 אינטל 64 ביט, אני חייב דחוף סרטון שממחיש בצורה מאוד ברורה כיצד להתקין את ההיטסיק והמעבד על הלוח אם - סרטון טוב שמראה גם כיצד למרוח מישחה טרמית.. וכל זה..

אני חייב את העזרה דחוף למה דוד שלי קצת לוקה בנפשו והוא עלול להרוס את המעבד

(הוא כבר שרף איזה 3 מעבדים בעבר בניהם מעבד FX של AMD שעלה לו 5000 שקל :-[ ) בבקשה עזרו לפני שיכאב לי הלב על מעבד יוקרתי שכזה !!

אני חייב לבוא לסייע לו אז בבקשה אנשים !! תשובות עוד היום הוא מתחיל להשתגע וחבל !!!

תודה מראש למי שיעזור ! !!!

פורסם

תנסה לבדוק באתרים של יצרן המעבד, הלוח וגוף הקירור, סביר להניח ששם תמצא הסבר עם תמונות, ואולי גם סרט (במיוחד באתר של גוף הקירור).

אגב, אם יש לו כל כך הרבה כסף להשקיע על מחשב, למה הוא לא הוסיף עוד 100-200 ש"ח כדי שירכיבו לו אותו וזהו (במיוחד לאור העובדה שהוא הצליח לשרוף כבר 3 מעבדים)?

פורסם

אגב, אם יש לו כל כך הרבה כסף להשקיע על מחשב, למה הוא לא הוסיף עוד 100-200 ש"ח כדי שירכיבו לו אותו וזהו (במיוחד לאור העובדה שהוא הצליח לשרוף כבר 3 מעבדים)?

כשיש לך הרבה כסף אתה לא צריך הרבה שכל. ;)

פורסם

שלומות ידידיי, אני צריך עזרה דיי דחופה: דוד שלי קנה אתמול חלקים של מחשב והוא מתקשה להרכיב אותם - הוא שילם ממיטב כספו והוא קיבל מעבד BULKבושת ללא קופסא.. בסוקט 775 אינטל 64 ביט, אני חייב דחוף סרטון שממחיש בצורה מאוד ברורה כיצד להתקין את ההיטסיק והמעבד על הלוח אם - סרטון טוב שמראה גם כיצד למרוח מישחה טרמית.. וכל זה..

אני חייב את העזרה דחוף למה דוד שלי קצת לוקה בנפשו והוא עלול להרוס את המעבד

(הוא כבר שרף איזה 3 מעבדים בעבר בניהם מעבד FX של AMD שעלה לו 5000 שקל :-[ ) בבקשה עזרו לפני שיכאב לי הלב על מעבד יוקרתי שכזה !!

אני חייב לבוא לסייע לו אז בבקשה אנשים !! תשובות עוד היום הוא מתחיל להשתגע וחבל !!!

תודה מראש למי שיעזור ! !!!

האימה... האימה...

אני צריך לפגוש אותו דחוף אתה חושב שהוא יצליח לשרוף ת'וויליאמט שלי? ;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

שמע כסף יש, שכל -ללא.

אני צריך שתפמפמו לי סרטון דחוף שמסביר בידיוק איך למרוח על האינטל בסוקט הזה ת'משחה הטרמית למה אין לו קירור סטוק..

וככה הדוד מתקשה הוא אומר שהוא כבר מתפתה לגעת בפינים על הלוח ולעקם אותם ! אז זריז לפני שיהיה אסון בבקשה !!!

אני לא יכול להכנס לאתרים חוץ מישראלים..בעיה בספק הרקוב... אז שמישהו יעזור!

פורסם

אתה צריך למרוח בערך גרגיר או 2 גרירים של אורז במרכז המעבד ואתה לא אמרתה איזה heatsink זה אז אם תגיד נוכל להסביר לך איך להרכיב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים