עבור לתוכן

השוואה בין דותן על מתאם של אסוס , פנטיום 4 ו AMD ב TOMS

Featured Replies

פורסם

להנאתכם:

http://www.tomshardware.com/cpu/20050525/pentium4-10.html

מעניין יהיה לראות יונה מול 64X2

Summary:

With a simple adapter, Intel's Pentium M processor can be used on veteran mainboards based on the i865 and i875 chipsets. Would you believe that this unorthodox combination proves to be so fast that it beats even the Athlon 64 FX and the Pentium 4 Extreme Edition?!

פורסם

רק לחכות שמישהו ירים את הכפפה ויתחיל לייבא לארץ את ה Asus CT-479, וימכרו P-M לבד בכל החנויות הגדולות לפחות

פורסם

אני מוריד את הכובע בפני אינטל , אין הסידרה הזאת של הדוטנים היא משהו לא נורמלי!

מעבדים איכותיים ברמות !!

כמו שאמרת אינטגרל

מעניין איך יהיה היונה!!

:xyxthumbs:

לא סבלתי את אינטל עד שראיתי מה ה דוטנים מסוגלים לעשות!

עכשיו אני ממתין בסבלנות ליונה נראה איזה עלים היא תביא :)

פורסם

אם כ'כ קל להרים את המעבדים האלו לתדרים כה גבוהים בלי לפגוע באורך חיים בצורה קיצונית, למה אינטל לא עושה את זה בעצמה?

למה אינטל, חברת הMHz bump הגדולה ביותר בהיסטוריה לא עושה את זה? בתור חברה הדוגלת בהרמת מהירות השעון על-פני שיפור אמיתי של מעבדים? בתור חברה שכל ייעודה הוא להרים את מהירות השעון של המעבד ותו לא?

פורסם

כי העלת מהירות=העלאת מתח למעבד=יותר צריכת חשמל=פחות זמן בטרייה בניידים=פגיעה בחבילת הסנטרינו בחבילה ניידת...

אם וכאשר היא (אינטל) תוציא מעבדים מבוססים PM לדסקטופ - שם אפשר להעלות את המתח הרבה יותר, היא תעשה זאת...

פורסם

אינטל יודעת שיש שוק לדותנים ניידים על מחשבים נייחים,

ושהיא רואה $ מול הפנים היא מסתנוורת, לא אכפת לה (אם הייתה יכולה) להוציא דותן במהירות 2,6 2,8 ואפילו 3,0 GHz

כנראה שהכל בלוף אחד גדול, והיא לא יכולה לעשות את זה.

פורסם

לייצר דוטן עולה לה יותר כסף ויש לה מספיק פראיירים שקונים את ה P4 המסריח .

אז היא לא ממהרת לרוץ להתחיל למכור את הדוטן ולתמכר אותו במחיר הגיוני .

פורסם

מה אכפת לה שהוא עולה יותר כסף? להפך, על מעבדים יקרים בדרך כלל אחוזי הרווח עצומים.

פורסם

מה אכפת לה שהוא עולה יותר כסף? להפך, על מעבדים יקרים בדרך כלל אחוזי הרווח עצומים.

כמו שכבר אמרתי

יש מספיק פראיירים שקונים חרא ביותר

אז אין להם כסף למכור איכותי בפחות

קח דוגמא

אתה חנות מאוד מאוד מאוד מצליחה ( דגש על מצליחה)

אתה כמעט שולט בשוק בתחום שלך

יש לך מוצר שאתה מוכר והוא ונקנה בכמויות

ופתאום בא אליך דילר אומר תקשיב יש לי פה מוצר שיהיה מעולה ללקוחות הוא הרבה יותר טובה

הרבה יותר איכותי ונהרס פחות אבל לך הוא עולה יותר

מה תעשה?

לוגית , תשאר אם המוצר הנחות כי יש לך מספיק כוח כדי למכור את המוצר הנחות בהרבה ואין לך כמעט מתחרים לזה, אין סיבה להכניס את המוצר החדש

האיכותי כל עוד הזבל נמכר בכמויות מטורפות.

פורסם
  • מחבר

היא לא עושה את זה מכמה סיבות:

א) הפנטיום והסלרון עדיין מייצרים כסף בגדול. הושקע הרבה כסף ולכן צריך להחזיר אותו.

ב) הדותן אינו מושלם. חסרים לו כמה דברים +דברים חדשים שאינטל רוצה להכניס.

ג) הדותן יחסית ישן. אומנם את הגיימרים למיניהם זה לא ממש מעניין אם הוא עולה חצי מה FX55 ועובד לא פחות טוב, אבל אינטל לא רואה את המעבד שלה בתור משהו לגיימרים אלא בתור פתרון הרבה יותר כוללני. לכן, היא מפתחת כרגע ליבות 65 (ויש כבר יש כאלה שרצות) שתהיינה מבוססות על עיקרון הדותן אבל הרבה יותר מתוחכמות ומפוצ'רות וזה לוקח זמן. אני חושב שאת מיטב מרצה היא משקיעה עדיין בשוק הניידים שהולך וגדל משנה לשנה באופן משמעותי. זה העתיד מבחינתה כמו כל הטכנולוגיות החדשות שהיא רוצה להכניס.

ד) אינטל רוצה להכתיב את השוק ולא להיות מוכתבת ע"י השוק. לקיחה של מעבד יחסית ישן והפיכתו לליין חדש היא כהודאה בכשלון מה שאינטל מבחינה תדמיתית לא ממש רוצה לעשות. לבוא ולהגיד לרוב האנשים בעולם שקניתם פנטיום 4, גולת הכותרת שלנו, אבל אנחנו מורידים אותו בשביל מעבד ישן יכול לגרום להרבה אנשים לחשוב שנדפקו מה שישרת טוב מאוד את האינטרסים של AMD.

ה)אל תשכח שב $ הפנטיום 4 רחוק מאוד מלהיות כשלון. אומנם הוא לא הלך לה כפי שתכננה אבל מבחינת כסף מצבה רק הולך ומשתפר מרבעון לרבעון ובנתוני רווח פנומנליים.

ו) אל תשכח שבכל ארגון ענק כאינטל יש לא מעט פוליטיקה פנימית. לבוא ולזרוק לפח את המעבד שפיתחה "חטיבת הדסקטופ" בשביל מעבד שפותח ע"י "חטיבת ה LAPTOP" על בסיס פנטיום 3 בשביל לפטופים זה מהלך מאוד בעייתי מבחינה אירגונית. לפתח מעבד חדש לדקטופ זה מהלך הרבה יותר פשוט.

ובטח יש עוד לא מעט סיבות שאיננו ממש רואים.

פורסם

מה קורה אנשים?...

רציתי להגיד כמה דברים:

1. הדותן הוא מעבד באמת מטורףף לפי הבנתי הוא הטוב ביותר היום בעולם לפחות עד שהכפולי ליבה יכנסו ממש...

2.לא יודע עם אתם זוכרים או לא אבל הודעתי לפני חודש שאני בתהליך להזמנת asus ct-479 + pentium m 740 (1.73)533 mhz

בכול מקרה החבילה אחרי שבועיים של סבלנות ניכנסה למכס ביום שלישי האחרון ויצאה מהמכס ביום שישי בבוקר ועכשיו היא אצל חברת השליחים ( fedex)

בכול מקהר יום ראשון זה אצליייי חח רק יש בסיסס :pissed: אז כניראה נחכה עד יום חמישי שנחזור חח לא נורא..

3. אני הצעתי אז וההצעה שלי עדיין פתוחה:

כול המעוניין במתאם + הדותן או בכול חלק שאין אותו בארץ אני יכול להביא בקלות מחו"ל (צרפת) אז עם מישהו מעוניין בחלקים למינהם פשוט שידבר איתי בפרטי ואני יארגן לו אותם בשימחה... מי יודע אולי כך נצליח סוף סוף להכניס את המעבדים המטורפים האלה לארץ ובמיוחד לאנשי הפורום.... (בנתיים אני היחיד חחח ;D)

יחיאל

פורסם

לא היחיד :)

יש כבר כמה חבר'ה עם דותנים על דסקטופ, אבל אני לא בטוח שיש מישהו על מתאם אסוס....

פורסם

אני היחיד עם המתאם+ הדותן ב533 מגהרץ!! אני יודע שיש כן אחד עם הדותן 400 מגהרץ והמתאם ראיתי את זה לא מזמן אבל המעבד הזה על הפנים לעומת החדש!(533) בכול מקרה אני אומר דוגרי אני רוצה לעזור ולהביא דותן מהסידרה הטובה+ המתאם לעוד אנשים בארץ ואין לי בעיה אז למעונינים לפנות לפרטי!!

נ.ב

תחשבו תמונה:

דותן 1.73+ ct479 + הקרור גז שלי+ 1.72 volt לליבה שזה מה שאפשר להגיע להכי הרבה...= אובר מטורףף חחח

פורסם
  • מחבר

אנחנו לא יכולים לחכות כבר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים