עבור לתוכן

WAREZ- לא מה שחשבתם..או שכן.

Featured Replies

פורסם

לא. אבל יש אפשרות לעקב בהמון את הפריצה.

קח לדוגמא את ה-Cubase SX3. תוכנת הפקה למוזיקה, אחת המעולות שיש בשוק. גרסאות קודמות נפרצו כמו כלום, אבל הגרסה הזו לא.

התוכנה מגיעה עם דונגל ל-USB, שאם הוא לא מחובר לא ניתן להתקין (ולהשתמש גם נראה לי, אני לא בטוח) את התוכנה. לא משנה כמה מנסים וניסו, עדיין לא הצליחו למצוא דרך לפרוץ את זה.

הגנת חומרה זה לא כזה חוכמה לעשות.....

אני חושב שיש טעות יסודית בטענה שתחום החומרה מרוויח משיתוף תוכנות פרוצות כי מה שמשנה זה כמה זה נפוץ בארה"ב ובמקומות אחרים שהם שוק יעד גדול. בארץ אם לא היה שיתוף משחקים פרוצים אז כנראה שהיו קונים פחות חומרה כי אין יש כאן פחות כוח קנייה מבארה"ב למשל... באמריקה המצב שונה כי יש אפשרות שגם ייקנו מחשקים וגם חומרה... ד"א לפיhttp://www.nationmaster.com/graph-T/cri_sof_pir_rat∫=-1 אנחנו במקום די טוב.

• תגובות 77
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הוא לא נפרץ.

אבל מה אתה לא קולט?

שיתוף קבצים != סצינה!

הסצינה משתינה על שיתוף קבצים. הסצינה לא נועדה בשביל שיתוף קבצים לילדים מטומטמים.

לא, על מה אתה מדבר ?? אנשים משתפים קבצים עוד מתחילת האינטרנט מה הבעיה שלך עם שיתוף קבצים? זה שכל אחד יכול

להוריד WAREZ, ולא צריך "להזיע" בשביל זה ? כאילו מה אתה ממשיל את משתמשי הP2P לסקיפטקידיס ? אני לא מבין, תסביר את עצמך

מה הנקודה שלך בדיוק ?

פורסם

לא, על מה אתה מדבר ?? אנשים משתפים קבצים עוד מתחילת האינטרנט מה הבעיה שלך עם שיתוף קבצים? זה שכל אחד יכול

להוריד WAREZ, ולא צריך "להזיע" בשביל זה ? כאילו מה אתה ממשיל את משתמשי הP2P לסקיפטקידיס ? אני לא מבין, תסביר את עצמך

מה הנקודה שלך בדיוק ?

u got it all right.

קבצים אולי שותפו מתחילת האינטרנט, אבל לא בכזאת רמה. בשביל למצוא משהו היית צריך לחפש שעות וימים. עכשיו אתה רק לוחץ שתי קליקים וזהו.

יישרפו כל משתפי הקבצים.

פורסם

מישה מותק, אתה שם לב על מה אתה מתעצבן ?

שפעם לגנבים היה "כבוד" ו"הרגשת סיפוק" כשהם הצליחו לגנוב, אבל עכשיו כל אחד יכול לגנוב ללא מאמץ וזה "פוגע לך בכבוד ומעצבן אותך"... :screwy:

פורסם

מישה, רוצה בננה?

תפסיק להראות לכל הפורום שאתה מלך ה- warez monkeys, טוב?

פורסם

מישה, רוצה בננה?

תפסיק להראות לכל הפורום שאתה מלך ה- warez monkeys, טוב?

אני רוצה עוגיה... :smile1:

פורסם

לפי הפרטים אתה בן 16. ותוכנות שיתוף כמו iMesh קיימות כבר מ 1999. אז אתה רוצה להגיד לי שכשהיית כבר בן 10

היית מתעסק עם מחשבים ומוריד ב"תחכום" ?

פורסם

לפי הפרטים אתה בן 16. ותוכנות שיתוף כמו iMesh קיימות כבר מ 1999. אז אתה רוצה להגיד לי שכשהיית כבר בן 10

היית מתעסק עם מחשבים ומוריד ב"תחכום" ?

כשהיית בן 6 לא גנבת צעצועים מהשכן? ורק אז למדת שזה לא בסדר? :jump:

פורסם

Well said ^^^ :)

אבל לפי דעתי עדיף שזה היה יותר פופולרי ככה כולם מרוויחים מזה. לא אכפת לי שאיזה ערס יוריד SW:ROTS, רק שיחזיר

בחזרה את מה שהוא לקח (יעשה קצת seeding). כל עוד זה לא פוגע באף-אחד, לא אכפת לי מי יהיה בP2P, או איך זה

יתבצע -זה מצב שכולם מרוויחים.

פורסם

ותמיד אפשר להסתכל על זה מהצד היותר כיפי... לצחוק על הערסון הזה שהשיג את הGTA החדש שלושה חודשים אחרי שהוא יצא כשהוא מלא בווירוסים אחרי שאתה כבר מזמן גמרת את המשחק בגלל שסיימת להוריד את המשחק יומיים אחרי שהוא יצא...

או אפשר תמיד למכור להם את המשחק יומיים אחרי שהוא יצא הם יהיו בהתחלה בהלם שהצלחת להשיג אותו אחר כך הם ירוצו הביתה וחמש שעות הם יחפשו בקאזה GTA SUM HNDROS ואז הם יחשבו קצת וויחליטו שאני בעצם רוצה לרמות אותם ואין סיכוי שזה באמת המשחק ואז כשבסוף הם יקנו ממך יהיה לך כסף ותרוויח הרבה צחוקים...

פורסם

או אפשר תמיד למכור להם את המשחק יומיים אחרי שהוא יצא הם יהיו בהתחלה בהלם שהצלחת להשיג אותו אחר כך הם ירוצו הביתה וחמש שעות הם יחפשו בקאזה GTA SUM HNDROS ואז הם יחשבו קצת וויחליטו שאני בעצם רוצה לרמות אותם ואין סיכוי שזה באמת המשחק ואז כשבסוף הם יקנו ממך יהיה לך כסף ותרוויח הרבה צחוקים...

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

YOU DO NOT MAKE MONEY OUT OF WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

מישה צודק בנקודה הזאת...

לדעתי WAREZ הוא לגיטימי, עד שממסחרים אותו, והופכים אותו לפרנסה,

אז זאת באמת עבירה חמורה של הפצת פיראטיות.

מעבר לכך, זה פשוט טמטום.

פורסם
  • מחבר

ATI עושים כסף מווארז למה שאני לא?

סתם, אם מישהו לא יכל להשיג לבד עדיף שלא ישיג בכלל כי אז הוא אפילו לא עוזר לשיתוף.

ד"א מה אתם חושבים על דרכים להשיג ווארז כמו MIRC וכאלה, שזה הכל חד צדדי והמשתמש שמוריד לא תורם אפילו טיפה לסצנה (לא כמו ב P2P).

זה בעצם הכי גרוע, סתם לבוא לקחת וולכת.

פורסם

ATI עושים כסף מווארז למה שאני לא?

סתם, אם מישהו לא יכל להשיג לבד עדיף שלא ישיג בכלל כי אז הוא אפילו לא עוזר לשיתוף.

ד"א מה אתם חושבים על דרכים להשיג ווארז כמו MIRC וכאלה, שזה הכל חד צדדי והמשתמש שמוריד לא תורם אפילו טיפה לסצנה (לא כמו ב P2P).

זה בעצם הכי גרוע, סתם לבוא לקחת וולכת.

i repeat, P2P != scene

all this xdcc and torrent and emule crap should beannihilated from the world

פורסם

מישה, אתה קשור לסצנה באיזשהי רמה?

כלומר אחד מהסופליירים/פורצים/מפיצים?

אם התשובה שלילית, אז גם אתה לא ממש חלק מהסצנה, ותפסיק עם האוונטות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים