עבור לתוכן

WAREZ- לא מה שחשבתם..או שכן.

Featured Replies

פורסם

שטויות, גם אם הרעיון התיאורתי היה טוב (גלישה בחינם, תמורת הצגת באנרים - מימון ע"י המפרסמים...), היישום של דבר כזה בפועל הוא בלתי אפשרי כי תמיד יהיה אפשר להשמיד את התוכנה (וזה לא משנה כמה "הגנות" ינסו לעשות לזה, כולל ניתוק אוטומטי אם נניח לא התקבל פינג כל דקה - ממש לא בעיה ליצור תוכנית "שקופה" שתבצע את כל הפעולות האלה) והמפרסמים כמובן ידעו שאף אחד בכלל לא רואה את הפרסומות שלהם --> לא יפרסמו --> אין הכנסות --> אין כסף --> החברה נסגרת.

וזה בדיוק מה שקרה עם סרפריי מההתחלה...

• תגובות 77
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

-יומו של מושבע HWZONE ממוצע-

בוקר טוב! המממ... מה יש לעשות. אה! אני יודע! בוא נוריד WAREZ מהאינטרנט, כמה שיותר, ובאתר נשמיץ את כל מי שאומר שהוא מוריד WAREZ!

אנשים! חאלס כבר נמאסתם עם כל הגאוותנות שלכם, והשחצנות של רוב האנשים בפורום היבש הזה.

אני בטוח שכולכם מורידים פי שתיים לפחות מרוב האנשים בפורום הזה. מוזר גם שאתם נורא מתמצאים בשטח הזה....

למה באמת שאני ילך לקנות משחק שבסוף יתברר שהוא לא שווה יותר מקקי יבש של איזה כלב שאתה מוצא ברחוב.

אני מכור מושבע של משחקי מחשב. העיקרון של ה WAREZ, גם אם תגידו שזה ככ לא נכון, הוא שיש לך את היכולת לנסות את המשחק בצורתו המלאה (לא דמו מוגבל), ואז אם באמת אהבת אותו אז תשקיע כסף ותקנה את המוצר.

לי יש משחקים ששוים כל שקל כמו LONGBOW (מישהו זוכר ? :) ), UT2004, HALFLIFE 2, ועוד הרבה שאין לי כוח שהזכיר אותם פה.

כל משחק שבאמת נהנתי מכל דקה לשחק בו קניתי אותו.

לקנות משחק ואז להבין שבמקום להנות אתה מתעצבן על המשחק מרוב הבאגים בו וחוסר ההשקעה שנתנו לו זה בדיוק כמו שכל התעשייה הזאת רכנה מעליך והתילה לחרבן עליך.

משחקים כמו CONFLICT DESERT STORM שבמקום להינות אתה מוצא את עצמך כמו שמרטף שצריך לדאוג שהחיילים האידיוטים שלך שאמורים לעזור לך לא ימותו.

מישהו מכיר את המשחק DOOM3? לא יודע אם אתה מכירים אבל יש לי אותו (צרוב) ומוזר לי שהוא, בהשוואה ל HL2, עולה 350 שקל!!

מישהו מכיר את זה שקבע את תג המחיר עליו? מוזר שעל HL2 ועל CSS שנותנים לך בחינם, צ'ופר, חרשתי פי 5 יותר זמן מאשר על DOOM3.

מישהו יודע למה HL2 עולה 200 שקל?

די מוזר כל העסק הזה.

מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי פה מאשר שסיבכתי.

פורסם
  • מחבר

כל משחק שבאמת נהנתי מכל דקה לשחק בו קניתי אותו.

על מי אתה עובד?

אתה אומר שקנית כל משחק שנהנת ממנו אחרי ששיחקתו בו כבר?

מאוד מאוד קשה לי להאמין.

וזה בכלל לא קשור לדיון, כל ההודעה שלך לא קשורה בכלל לכלום מה הקטע של ה

אנשים!  חאלס כבר נמאסתם עם כל הגאוותנות שלכם, והשחצנות של רוב האנשים

על מה אתה מדבר, אף אחד לא השמיץ פה וארז תאמת כולם הודו שהם מורידים כמו גדולים אז שוב, על מה אתה בכלל מדבר??

בקשר לכתבה... ברור שיש אנשים בתעשייה שמדליפים, זה לא חידוש,

אבל הקבוצות שפורצות משחקים... הם באמת ילדים שאין להם מה לעשות, ולא אנשים מכובדים מהתעשייה

השאלה היא האם התעשיה שמרוויחה מזה גם עוזרת\מגנה על הסצנה מבחינה כלכלית ומשפטית אולי גם.

אם חושבים על זה בכלליות (לפי התאורייה) הווארז זה מלחמה בין תעשיית התוכנה לבין תעשיית החומרה.

זה אומר שיכל להיות שהמדליפים הם יצרני החומרה, למשל NVIDIA שעובדת עם EA על משחק מסוים דואגת שהוא יופץ לרשת.

פורסם

על מי אתה עובד?

אתה אומר שקנית כל משחק שנהנת ממנו אחרי ששיחקתו בו כבר?

מאוד מאוד קה לי להאמין.

אז תאמין לי שאני יגיד לך את זה...

http://pic.hevre.co.il/Files/6EA2E92BC95D4BA1B2D343D9F1601B07/norm_1FE8010CF4EF424DA206289731BA8A90.JPG

זה כל המשחקים שאני קניתי (כול המשחקים שאני נהנתי לשחק או עדין משחק)

פורסם
  • מחבר

אבל אתה קונה אותם אחרי שאתה מוריד אותם ומשחק בהם?

(זה מה שלא האמנתי שהוא מוריד אותם משחק בהם ואחר כך קונה אותם)

פורסם

זה יהיה יותר הגיוני שהוא יוריד אותם אחרי שהוא קנה אותם?!

פורסם

אנשים !

לא לסטות לדיון על Warez , שלא סתם ינעלו , אנחנו מדברים על הסצינה עצמה והמקורות שלה ולא אם זה בסדר או לא .

וכל משתתפי הסצינה , אני לא מבין מה הבעיה שלכם עם שיתוף קבצים ,

לא לכולם יש את הזמן או את המקורות להגיע לשרתים , לפקסס , לעלות ולכל מה שקשור לסצנה עצמה .

שיתוף קבצים הוא אמצעי נוח ופשוט לאנשים להשיג את מה שהם רוצים , לדעתכם זה חרא ?

למה ? , כי זה מוריד מהכבוד שלכם ?

זה לא שמשתפי הקבצים יורדים עליכם ....

כל אחד בחלקתו .

פורסם

הבעיה של האנשים מהסצינה עם המשתפי קבצים היא מורכבת מכמה בעיות:

1. הם קורעים את התחת מבזבזים כסף, שעות, ועבודה קשה בשביל שייצאו משחקים סרטים תוכנות ומה שלא יהיה

ואז באים המשתפי קבצים ובלי לתרום אפילו שנייה לוקחים את העבודה של האנשים מהסצינה

2. שיתוף הקבצים הביא את כל העסק של הפיראטיות למיינסטרים, וככה הוא משך אש של המשטרה

לפני זה הסצינה הייתה מקום יחסית סגור של כמה אלפי או עשרות אלפי אנשים וזה לא עניין את המשטרה באופן מיוחד

3. אם אחד יוריד בלי לתרום, אז יבואו עוד מיליונים אחריו, ויוצא שקבוצה קטנה של כמה אלפים עובדת פי כמה בשביל מיליונים

פורסם

חיובי..

אני מוריד ... במידה והוא באמת שווה את הזמן שלי אני קונה ומשחק עד שנימאס לי... במידה והוא לא שווה אני מוחק וזהו.

ודרך אגב אני לא.  :screwy:

פורסם

זה זמן טוב להזכיר משהו, שמתם לב שאת splinter cell chaos theory עדין לא נפרץ? יש לו הגנה של starforce3 ולא הצליחו לפרוץ אותו למרות שיש מלא משחקים עם starforce3 שכבר פרצו ויוצאים מלא כאלו היום.

סך הכל החברה שיחקה אותה, זה יביא רווחים טובים כי יש כאלו שלא משנה להם אם זה המקורי אז בגלל שלא יכולים להוריד הם יקנו.

במיוחד אם הורידו DVD של המשחק וגילו שאי אפשר לשחק, כמוני... :-X

(אני רוצה להזכיר שאני מדבר על היכולת להגן על המוצר ולא איך לפרוץ אותו, שכמובן אסור כאן)

פורסם

על מה אתה מדבר? ספלינטר סל 3 משתמש בסייףדיסק 4 ופרצו אותו

פורסם

הבעיה של האנשים מהסצינה עם המשתפי קבצים היא מורכבת מכמה בעיות:

1. הם קורעים את התחת מבזבזים כסף, שעות, ועבודה קשה בשביל שייצאו משחקים סרטים תוכנות ומה שלא יהיה

ואז באים המשתפי קבצים ובלי לתרום אפילו שנייה לוקחים את העבודה של האנשים מהסצינה

2. שיתוף הקבצים הביא את כל העסק של הפיראטיות למיינסטרים, וככה הוא משך אש של המשטרה

לפני זה הסצינה הייתה מקום יחסית סגור של כמה אלפי או עשרות אלפי אנשים וזה לא עניין את המשטרה באופן מיוחד

3. אם אחד יוריד בלי לתרום, אז יבואו עוד מיליונים אחריו, ויוצא שקבוצה קטנה של כמה אלפים עובדת פי כמה בשביל מיליונים

אתה צריך גם לזכור ששיתוף הקבצים חייב הרבה לאינטרנט המהיר , לפניו אנשים לא היו מעוניינים יותר מדי בהורדות , כעת שיש את האפשרות וזה לא עולה כסף (הזמן שאתה מחובר ) מורידים חופשי .

אבל אז מצד שני , בלי אינטרנט מהיר גם הסצנה הייתה פחות מפותחת ( משחק\סרט\אלבום מגיע מספר דקות לאחר שהוא נפרץ ע"י אנשי הסצנה ) .

שיתוף קבצים זה לא רק לקחת , אתה גם משתף , אמנם פה בישראל אחוז הration לא יהיה גבוה ( מסיבות מובנות ) , אבל בשאר העולם אתה מוריד ומעלה כמעט באותה מהירות, אז זה לא רק לקחת ( אל תכלול מודים מלוכלכים של אימיול ) .

פורסם

השאלה היא האם יש יכולת טכנית לעשות הגנה שאי-אפשר לפרוץ.........

פורסם

לא הוא לא נפרץ.

אתה צריך גם לזכור ששיתוף הקבצים חייב הרבה לאינטרנט המהיר , לפניו אנשים לא היו מעוניינים יותר מדי בהורדות , כעת שיש את האפשרות וזה לא עולה כסף (הזמן שאתה מחובר ) מורידים חופשי .

אבל אז מצד שני , בלי אינטרנט מהיר גם הסצנה הייתה פחות מפותחת ( משחק\סרט\אלבום מגיע מספר דקות לאחר שהוא נפרץ ע"י אנשי הסצנה ) .

שיתוף קבצים זה לא רק לקחת , אתה גם משתף , אמנם פה בישראל אחוז הration לא יהיה גבוה ( מסיבות מובנות ) , אבל בשאר העולם אתה מוריד ומעלה כמעט באותה מהירות, אז זה לא רק לקחת ( אל תכלול מודים מלוכלכים של אימיול ) .

אבל מה אתה לא קולט?

שיתוף קבצים != סצינה!

הסצינה משתינה על שיתוף קבצים. הסצינה לא נועדה בשביל שיתוף קבצים לילדים מטומטמים.

השאלה היא האם יש יכולת טכנית לעשות הגנה שאי-אפשר לפרוץ.........

לא. אבל יש אפשרות לעקב בהמון את הפריצה.

קח לדוגמא את ה-Cubase SX3. תוכנת הפקה למוזיקה, אחת המעולות שיש בשוק. גרסאות קודמות נפרצו כמו כלום, אבל הגרסה הזו לא.

התוכנה מגיעה עם דונגל ל-USB, שאם הוא לא מחובר לא ניתן להתקין (ולהשתמש גם נראה לי, אני לא בטוח) את התוכנה. לא משנה כמה מנסים וניסו, עדיין לא הצליחו למצוא דרך לפרוץ את זה.

פורסם

ספלינטר סל משתמש ב- STARFORCE3 הוא לא נפרץ ורוב הסיכויים שלא ייפרץ.

STARFORCE 3- ההגנה הכי טובה שיוצרה למשחקי מחשב (אני חושב) הרבה מאוד מהמשחקים שמתשמשים בה לא נפרצו כמו TRACKOMENIA SUNRISE

SC3 ועוד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים