עבור לתוכן

קריסה של המחשבים!

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 בעיות:

בעיה 1: במחשב הראשי כשאני מפעיל משחק כלשהוא לא משנה איזה המחשב נתקע אחרי דקה שתיים שהמשחק רץ והמסך מראה שחור! רק ריסטרט מוציא אותו מזה!

וזה לא טמפרטורה! הטמפרטורות בסדר גמור לא עובר את 40 מעלות C. זה רק משחקים! תוכנות עובדות חלק בלי שום בעיות.

בעיה 2:

במחשב השני שלי באמצע משחק קרה דבר מאוד דומה! המשחק נתקע, המסך שחור וכשעשיתי ריסטרט המחשב לא עלה יותר!

ואין את הפיפ הזה שיש בדר"כ כשמחשב עולה. גם פה זה לא טמפרטורות לפי דעתי! הלוח אם חדש לגמרי! אפילו שבוע אין לו!!

אם זה חשוב יש לי רשת בין 2 המחשבים והדבר קרה קוד ם במחשב הראשי עם האינטרנט ורק אחרי זה במחשב האחר באמצע משחק Underground 2 ברשת אחד כנגד השני.

כמו כן התקנתי במחשב הזה אנטי וירוס נוסף והוא לא מוצא כלום!!!

מה עושים??  :s07::kopfpatsch: ???

פורסם

מכיוון שזה רק במשחקים, סביר להניח שמדובר במשהו שקשור לכרטיס מסך. תנסה לבדוק (אם אתה יכול לפתוח את המחשב) האם הכרטיס מסך חם מדי.

למרות שכרטיסי מסך עובדים בטמפ' גבוהות יחסית יכול להיות שהכרטיס מתחמם יותר מדי.

דבר נוסף יכול להיות שהלוח לא מספק מתח נכון לכרטיס מסך או שפשוט הכרטיס מסך דפוק.

תכתוב נתונים של המחשב (לוח אם, כרטיס מסך, מע' הפעלה, זיכרון, גירסה של דרייברים).

דבר אחרון תנסה לעדכן את הדרייברים של הכרטיסי מסך ואם אתה משתמש ב- Win XP תבדוק שהכל מעודכן (SP2) ו- DirectX 9

פורסם

תשנה את הכותרת בבקשה כך שתכיל את השאלה העיקרית שלך בקצרה ובאינפורמטיביות.

ובנוסף לכך , תוריד את החלק הזה מכותרת:

>> דחוף

באמת שזה לא נחוץ.

ובקשר לבעיה - אני מאמין שעידכון כל הדרייברים המתאימים יכול לפתור כאן את הבעיה. בהצלחה.

פורסם

אני דווקא הייתי מתחיל מעדכון דרייברים/ DirectX לפני שהייתי מסתבך עם בדיקת מתחים או התחממות.

פורסם
  • מחבר

לא לא אנשים אתם לא מבינים, זה קרה פתאום באמצע, בלי שום קשר לדרייברים שהם ד"א מעודכנים.

מחשב אחד מסרב לעלות לגמרי נגעתי בסינק של ה-כ.מסך והוא לא היה חם בכלל! מחשב אחד לא הולך בכלל מחשב שני לא מריץ משחקים :'(

פורסם

במחשב שלא עולה תנסה דבר פשוט: תנתק את הכבל מתח מהספק (לא מהקיר) חכה כעשר שניות תחבר אותו ותנסה שוב.

(אגב מחשב נדלק בכלל ולא עולה או שלא מגיב בכלל ללחיצות להדלקה).

במחשב של המשחקים שלא עולים תמיד יש מצב שהכרטיס מסך דפוק. תנסה פשוט להחליף לכרטיס מסך של המחשב שלא עולה תראה אם הוא עושה את אותה בעיה.

אם לא אז הכרטיס דפוק אם כן אז יכול להיות בעיה בלוח.

פורסם
  • מחבר

במחשב שלא עולה תנסה דבר פשוט: תנתק את הכבל מתח מהספק (לא מהקיר) חכה כעשר שניות תחבר אותו ותנסה שוב.

(אגב מחשב נדלק בכלל ולא עולה או שלא מגיב בכלל ללחיצות להדלקה).

במחשב של המשחקים שלא עולים תמיד יש מצב שהכרטיס מסך דפוק. תנסה פשוט להחליף לכרטיס מסך של המחשב שלא עולה תראה אם הוא עושה את אותה בעיה.

אם לא אז הכרטיס דפוק אם כן אז יכול להיות בעיה בלוח.

ניסיתי מה שאמרת, המחשב כאילו פועל אבל המסך לא מציג כלום והנורה שלו מהבהבת כאילו הוא ב stand by. אני לא יכול לדעת עד איזה שלב המחשב עולה כי המסך לא מראה כלום. :nixweiss:

פורסם

תגיד , אני לא הייתי ברור בהודעה הקודמת שלי? תשנה כותרת אם אתה מעוניין שהדיון ישאר פתוח.

ביקשתי משהו כ"כ מסובך?

פורסם
  • מחבר

תגיד , אני לא הייתי ברור בהודעה הקודמת שלי? תשנה כותרת אם אתה מעוניין שהדיון ישאר פתוח.

ביקשתי משהו כ"כ מסובך?

שיניתי מה הלחץ, במקום להתעסק בשטויות וכותרות תעזרו לי לפתור את הבעיה :(

פורסם

איזה לחץ בדיוק? פשוט כשמבקשים לשנות כותרת אז משנים.

היה כ"כ קשה להקדיש שניה אחת ולערוך את הכותרת?

ואתה מחשיב את עניין הכותרות לשטויות?

תדע שכותרת נורמלית תגרום לאנשים להיכנס לת'רד שלך ולעזור לך.

אוקיי , בוא נפסיק את הדיון הזה כאן.. רק רציתי להבהיר לך את עניין הכותרות.

פורסם

מנסיון וקרו לי כבר 2 מקרים (עכשיו השני) הלך לך הלוח!

פורסם
  • מחבר

מנסיון וקרו לי כבר 2 מקרים (עכשיו השני) הלך לך הלוח!

במחשב שלא עולה? לא יכול להיות! הלוח חדש לגמרי!!

פורסם

נשמע כמו בעיה בלוח אם (המחשב שלא עולה).

קודם כל תמצא את הג'מפר שמאפס את הביוס של המחשב ותאפס את הביוס.

דבר שני תוציא את הכל מהמחשב (כרטיסים, זיכרונות, תנתק את ההרדיסקים / כוננים). תשאיר רק מעבד על הלוח ותדליק אותו.

אם תשמע צפצוף חוזר (שזה הלוח אומר שאין לו זיכרון) אז זה אומר שהלוח אולי עוד בסדר. אם אין צפצוף הלוח נדפק.

אם היה צפצוף תנסה להכניס זיכרון ולהדליק שוב. בשלב זה אתה אמור לשמוע סדרה של 3 צפצופים שזה הלוח שאומר שאין לו כרטיס מסך. שוב אם לא היה צפצוף הלוח דפוק אם היה תמשיך לשלב הבא שזה להוסיף (ללוח + מעבד + זיכרון) את הכרטיס מסך ולראות אם משהו עולה. אם כן תמשיך לחבר כל פעם דבר אחד עד שתגלה מה הדבר שאתה מחבר שמונע מהמחשב לעלות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נשמע כמו בעיה בלוח אם (המחשב שלא עולה).

קודם כל תמצא את הג'מפר שמאפס את הביוס של המחשב ותאפס את הביוס.

דבר שני תוציא את הכל מהמחשב (כרטיסים, זיכרונות, תנתק את ההרדיסקים / כוננים). תשאיר רק מעבד על הלוח ותדליק אותו.

אם תשמע צפצוף חוזר (שזה הלוח אומר שאין לו זיכרון) אז זה אומר שהלוח אולי עוד בסדר. אם אין צפצוף הלוח נדפק.

אם היה צפצוף תנסה להכניס זיכרון ולהדליק שוב. בשלב זה אתה אמור לשמוע סדרה של 3 צפצופים שזה הלוח שאומר שאין לו כרטיס מסך. שוב אם לא היה צפצוף הלוח דפוק אם היה תמשיך לשלב הבא שזה להוסיף (ללוח + מעבד + זיכרון) את הכרטיס מסך ולראות אם משהו עולה. אם כן תמשיך לחבר כל פעם דבר אחד עד שתגלה מה הדבר שאתה מחבר שמונע מהמחשב לעלות.

בהצלחה.

זה עושה כזה צליל מוזר, לא הצפצוף הרגיל, יש סיכוי שזה אומר שהלוח עדיין חי?

זזתי לעשות מה שאמרת לי....

עריכה:

אני לא מוצא את הגאמפר של הביוס ???

להוציא ולהכניס את הסוללה של הלוח אם ?

פורסם

הג'אמפר נמצא בד"כ באזור של הסוללה

עדיף ג'אמפר מאשר להוציא את הסוללה, אבל אפשר. אם אתה לא בטוח אתה יכול להיכנס לאתר היצרן של הלוח למצוא את ה-MANUAL ולראות שם איפה הג'אמפר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים