פורסם 2005 ביוני 120 שנים שלוםיש לי את World of Warcraft קנוי ומקורירציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנטזתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותוושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי!תודה
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אין... אפשר לשחק אך ורק ברשת. פתח דמות בSUNSTRIDER נשחק ביחד (אבל אני רמה 43 כבר אז כששנינו נגיע ל60 סביר להניח)
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר כל הרעיון של המשחק זה לשחק ברשת עם אנשים אחרים. מה אתה אומר איך לא חשבתי על זה לבד :screwy: אני רוצה לנסות קצת את המשחק לפני שאני משלם אז אתם לא יודעים על איזה קראק או משהו שיכול לעשות את זה?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אני יודע שאתה יכול לשנות משהו באיזה קובץ שיוכל לחבר אותך לשרת פרטי, אבל זה מלא מלא באגים, זה לא חוקי וזה לא כמו המשחק המקורי. זה כמו לשחק בגרסה עלובה של WoW
פורסם 2005 ביוני 220 שנים אם יש לך עותק מקורי אז אתה מקבל איתו חודש חינם...גם אני משחק בsunstraiderאני warlock lvl 23 (משחק רק 4 ימים...).חפש אותי בשרת, הניק שלי הוא Belansh.ויש לי שם עוד חבר ישראלי שהוא שאמאן רמה 46.אם אין לך גילדה, אז אתה מוזמן לבוא אלינו.. אנחנו עושים ריידים כל יום (וגם אינסטנס-ראנס כשמישהו צריך לעשות אינסטנס כלשהו).
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אם יש לך עותק מקורי אז אתה מקבל איתו חודש חינם...גם אני משחק בsunstraiderאני warlock lvl 23 (משחק רק 4 ימים...).חפש אותי בשרת, הניק שלי הוא Belansh.ויש לי שם עוד חבר ישראלי שהוא שאמאן רמה 46.אם אין לך גילדה, אז אתה מוזמן לבוא אלינו.. אנחנו עושים ריידים כל יום (וגם אינסטנס-ראנס כשמישהו צריך לעשות אינסטנס כלשהו).בעעע אז כנראה את הHORDE.... אני DWARF PRIEST
פורסם 2005 ביוני 320 שנים יש SANDBOX...תחפש WOW SANDBOX או משהו.SANDBOX זה גרסת הALPHA, הכל כמעט השתנה מאז וזה משעמם רצח אין שם משימות אתה יכול רק להסתובב בעולם
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אנשים אתם ממש משלמים כל חודש 15 יורו בשביל לשחק בזה?!??! נשמע לי מטורף + שחכתי שהמשחק רק עולה 250 שקל. בקשר לפותח התרד אל תזיין בשכל אין לך משחק מקורי אחרת לא היית שואל שאלה כזאת. + העלת כל כך הרבה פעמים את המילה מקורי שהשקר התחיל למות מסירחון
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אכן אם קנית אותו, יש לך חודש חינם לחקור ולבדוק...אין שום סיבה שתחפש משהו כזה מה גם שדבר כזה הוא לא חוקיננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.