עבור לתוכן

מחשב נייד עם אתלון 64 X2

Featured Replies

פורסם

אותי מעניין מתי מחשב נייד יהיה אופציה לגיטימית לגיימר כבד.

כמו שאמר הבחור מעליי, אני בטוח שתפוחים יעדכן אותנו בזה :)

(תפוחים זה בנימה חיובית, אתה תורם לפורום המון ויש לך שם פצצה לטעמי, סתם, הסיבה האמיתית שאני מחבב אותך שתוך תוכי מסתתר פאן בוי של AMD שגם הוא תיכנן מספר פעמים לפוצץ את משרדי אינטל על התעתועים שהם עושים לצרכן המסכן)

פורסם
  • מחבר

אותי מעניין מתי מחשב נייד יהיה אופציה לגיטימית לגיימר כבד.

כמו שאמר הבחור מעליי, אני בטוח שתפוחים יעדכן אותנו בזה :)

(תפוחים זה בנימה חיובית, אתה תורם לפורום המון ויש לך שם פצצה לטעמי, סתם, הסיבה האמיתית שאני מחבב אותך שתוך תוכי מסתתר פאן בוי של AMD שגם הוא תיכנן מספר פעמים לפוצץ את משרדי אינטל על התעתועים שהם עושים לצרכן המסכן)

מעולם לא תיכננתי לפוצץ את משרדי חברת אינטל, אפילו לא חלמתי על זה, בחיי.

הרעיון הבסיסי בריבוי מעבדים למחשבים ניידים הוא דווקא חיסכון בחשמל, בתמצית: כאשר אין צורך בעוצמת מחשוב מרבית, מכבים ליבה אחת לחלוטין ומפעילים רק את הליבה השניה וגם אותה עלפי הצורך, כיום כפולי הליבה בעלי מהירות שעון זהה בשתי הליבות, הדור הבא של כפולי הליבה ייאפשר מהירות שעון עצמאית עבור כל ליבה.

נייד למשחקים? זאת בעיה, נניח שבעיית גדול המסך פתורה, כל עוד עוצמת מחשוב (כללי או גראפי) תלויה בצריכת חשמל ופזור חום קשה לראות איך מחשב נייד יכול להיתמודד מול מחשב נייח, שלא נדבר על תצורות כמו SLI.

פורסם

פששש יפה, כנראה באמת הנייד הכי חזק בעולם (בכמה הוא יותר חזק מהדותנים החדשים? או הסונמות?)

רק לדעתי לא כל כך יעיל, זה מחשב עם 15 דקות בטריה והוא מתחמם מאוד (יחסית לדותנים)

שנראה מחשבים ניידים קטנים עם צריכת חשמל נמוכה עם כפולי ליבות אז זה יהיה פרקטי, אבל הנה הצעד הראשון :yelclap:

פורסם

לא להגזים ... זה לוקח אותה כמות חשמל כמו A64 ב130 נ"מ בערך ... ככה שהמחשב יכול להחזיק שלוש שעות ככה.

פורסם
  • מחבר

פששש יפה, כנראה באמת הנייד הכי חזק בעולם (בכמה הוא יותר חזק מהדותנים החדשים? או הסונמות?)

רק לדעתי לא כל כך יעיל, זה מחשב עם 15 דקות בטריה והוא מתחמם מאוד (יחסית לדותנים)

שנראה מחשבים ניידים קטנים עם צריכת חשמל נמוכה עם כפולי ליבות אז זה יהיה פרקטי, אבל הנה הצעד הראשון :yelclap:

אתה יכול לציין את המקור לגבי ה "15 דקות"?

פורסם

לא להגזים ... זה לוקח אותה כמות חשמל כמו A64 ב130 נ"מ בערך ... ככה שהמחשב יכול להחזיק שלוש שעות ככה.

3 שעות עם בטריה מפלצתית ויקרה, בטח שלא 6CELL סטנדרטית

עם בטריה כזאת זה בערך הזמן שדותן מחזיק (תלוי הרבה בבהירות המסך... אפשר גם להגיע ל4 שעות~)

פורסם

זה עובד! זאת ההמחשה, כאשר תשמע על נייד עם כפול פרסקוטים תודיע על כך בפורום.

אני מתחיל לחשוב שאתה עושה דווקא ..

http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20050411010317.html

תסתכל על התאריך

הכי אהבתי, שאתה כותב למישהו שמזכיר את הלפטופ של היונה שהוא "מטעההההההההה" כי זה ישוחרר רק בתחילת 2006, כאילו ה-X2 ללפטופים ישוחרר לפני, אפילו ברודמאפ הרישמי של AMD המעבד הזה לא קיים בכלל (הם לא רושמים מידע מעבר לרבע השני של 2005)... אגב, לדחוף מעבד דקסטופ ללפטופ, זה בין הזיוני שכל הכי גדולים שיש. אני בטוח שאם אינטל היו עושים את זה, היית קופץ לצחוק עליהם (לא שיש לך ברירה, הרי אתה רוצה מעבד כפול פרסקוטים, שגם ככה אתה צוחק עליהם שהם בדקטופ).

לגבי איך לפטופ יתחרה עם דסקטופים בגיימינג - http://www.theinquirer.net/?article=23413

פורסם

אני מתחיל לחשוב שאתה עושה דווקא ..

http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20050411010317.html

תסתכל על התאריך

הכי אהבתי, שאתה כותב למישהו שמזכיר את הלפטופ של היונה שהוא "מטעההההההההה" כי זה ישוחרר רק בתחילת 2006, כאילו ה-X2 ללפטופים ישוחרר לפני, אפילו ברודמאפ הרישמי של AMD המעבד הזה לא קיים בכלל (הם לא רושמים מידע מעבר לרבע השני של 2005)... אגב, לדחוף מעבד דקסטופ ללפטופ, זה בין הזיוני שכל הכי גדולים שיש. אני בטוח שאם אינטל היו עושים את זה, היית קופץ לצחוק עליהם (לא שיש לך ברירה, הרי אתה רוצה מעבד כפול פרסקוטים, שגם ככה אתה צוחק עליהם שהם בדקטופ).

לגבי איך לפטופ יתחרה עם דסקטופים בגיימינג - http://www.theinquirer.net/?article=23413

יונה זה לא כפול פרסקוטים.

פורסם

דותנים יכולים גם להחזיק ארבע וחצי שעות ... 3 שעות זה הגיוני לגמרי.

פורסם

למעשה גם 6 ו-7 שעות...

פורסם

אני מתכוון תוך עבודה סטנדרטית,

לא עם מסך מכובה...

פורסם

גם אני

פורסם

בעבודה סטנדרטית עם מסך עם בהירות מינימלית, בעבודה בvisual studio + קצת אינטרנט, החזיקה לי הבטריה של המחשב הנייד שלי קצת פחות מ4 שעות...

פורסם

בסדר , אבל מחשב אחר יכול להחזיק יותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים