פורסם 2005 במאי 3120 שנים שלוםאני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק DVD-RW (בנרו)השאלה זה אם אני צריך "לסגור" או להשאיר אותו פתוח בשביל שאני יוכל לצרוב עליו דברים נוספים או למחוק אותוויש איזה הגדרות שונות או מיוחדות שאני צריך לשנות בנרו שאני צורב DVD-RW?עריכה:אני צריך "להתחיל דיסק מולטיסקשן חדש" או "לא מולטיסקשן"?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אם אתה רוצה לכתוב שוב לאחר אותה צריבה,אז תעשה Multi Session.אין שום בעיה עם דיסק רב פעמי.אתה יכול לסגור או לא לסגור אותו,ועדיין למחוק אותו מתי שתרצה.הסגירה היא בדר"כ בשביל תאימות לנגנים ישנים.זהו.בקיצר-צרוב איך שאתה רוצה,כי תמיד תוכל למחוק.
פורסם 2005 ביוני 220 שנים מחבר לא הבנתי את הקטע של הפירמוטאם יש לי משהו על הדיסק ואני רוצה להוסיף עוד דברים אני צריך למחוק הכל ורק אחרי זה לכתוב שוב?
פורסם 2005 ביוני 220 שנים לא.....אתה צורב כמו על דיסק רגיל.אתה יכול לצרוב כמה פעמים שאתה רוצה,עד שאתה ממלא את הדיסק.אז אם אתה צריך,אתה מוחק את הדיסק כולו.
פורסם 2005 ביוני 320 שנים אם הוא לא ריק,אז כן הוא דורש פירמוט (או יותר נכון מחיקה).זה מן הסתם ברורפשוט ב+ שיצא לי צריבה ראשונה אחרי פתיחה מהעטיפההוא היה צריך לפרמט או להכין אותו לשימושאיך שתקרא לזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.