עבור לתוכן

אני קונה 2X256. האם ניתן יהיה לשדרג ל- 4X256

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על מעבד AMD 3000 64 bit ולוח אם Gygabyte GA-K8/F-9.

מכיוון שאני חוסך בכסף, החלטתי לקנות 2 זיכרונות של 256 MB. האם בעתיד כשארצה להחליף זיכרון אני אצטרך לזרוק אותם לזבל ולקנות 2X512 MB או שאני אוכל להוסיף עוד 2X256 MB (כך שיהיו סה"כ 4X256)? זה יפגע בביצועים (מול 2X512 MB) ?

פורסם

אם יש לך 4 מקומות לזיכרון למה לא?

עדיף 512*2 כחה גם ישאר לך יותר מקום לעוד הרחבות,אבל ההבדל בביצועים לא יהיה מורגש.

פורסם

^^ לא להגיד שטויות K?

noam_h עדיף לקחת 512MB אחד ולא 2x 256MB

כי רוב מעבדי ה 3000 בארץ כרגע הם ליבת Winchester שברגע שמחברים 4 זכרונות המהירות יורדת ל 333MHz

הליבה החדשה שתיכנס תהיה Venice (אפשר כבר לראות התחלה שלה) ועם 4 זכרונות היא תעבוד ב 400MHz

אבל הביצועים עדיין ירדו כתוצאה מתזמון מיוחד שנקרא 2T לעומת 1T עם שתי זכרונות

פורסם

LiorP23 - ההסבר ממש במקום.

noam_h - לדעתי הירידה מ-400 ל-333MHz תהיה מורגשת. בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לנסות לחסוך במקום אחר ובכל זאת לקנות 2x512M - ההבדל במחיר הוא פחות מ-300 ש"ח ולדעתי ההבדל בביצועים מורגש. אם לא, אני מצטרף להמלצה לקנות סטיק אחד ולהוסיף עוד אחד (זהה כמובן) כשיהיה כסף.

פורסם

ליאור צודק, אני יסכם, אם לו ביצעת ת'קנייה עוד, תבקש בחנות שישימו לך מעבד עם ליבת VENICE ואז תוכל לשים 4 זיכרונות שלי שהמהירות שלהם תרד.

קח בחשבון שאם תשים 256*4 לא תוכל אחר כך לשדרג, למרות שלזמן הקרוב 1024MB מספיק..

פורסם

אוף אם אתם לא יודעים אל תדברו! אין כמעט וינס בארץ ובטח שלא יהיה באיזה חנות!! :bash: :bash:

פורסם

אוף אם אתם לא יודעים אל תדברו! אין כמעט וינס בארץ ובטח שלא יהיה באיזה חנות!! :bash: :bash:

סתום את הפה...יש כבר 3000 3200 ו 3500 בוניס...מגיע למלאי בקרוב (מאוד) 3700 ו4000 על סאן דייגו.

אני מחכה לFX57 :smile1:

פורסם

לא אכפת לי למה אתה מחכה, אבל לא הגיוני שאם רק הוא מתחיל לנשום הוניס יהיה בארץ במלאי בבכל החנויות..

פורסם

nimrodh וניס זה לא מספיק, וניס עובד עם 4 סטיקים על 400MHz אבל על 2T ולא 1T

זה איבוד ביצועים מספיק משמעותי בשביל לא לקחת 2x 256MB

GigaBoT כבר יש וניס בארץ

הגיע למחירונים של טק דאטא (היבואנים של AMD) וסידי לוג (היבואנים של Gigabyte ועוד חברות)

לא ראיתי בינתיים עוד מחירונים ככה שאני לא יודע על עוד ספקים שמוכרים כבר ווניס

פורסם

סתום את הפה...יש כבר 3000 3200 ו 3500 בוניס...מגיע למלאי בקרוב (מאוד) 3700 ו4000 על סאן דייגו.

אני מחכה לFX57 :smile1:

אני מחר הולך להרכיב 3 מחשבי ווניס :cool2: :cool2: :beerchug: :evil_laughterperple:

פורסם

לא אכפת לי למה אתה מחכה, אבל לא הגיוני שאם רק הוא מתחיל לנשום הוניס יהיה בארץ במלאי בבכל החנויות..

מה קשור...יש אותו בינתיים בפנדה נועה וזיגזאג...אני לא בטוח עם לזיג יש במלאי ..אבל עוד שבועיים זה יהיה בכל מקום ואין היום שום סיבה לא לקחת את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים