פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מהו הסוקט הכי טוב לddr???שאלת המליון....בבקשה להתיחס לכל הפרמטריםצרפתי מין סקר של איזה אתר...האם זה סקר או שקר???בי
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים סוקט?אתה מתכוון לצ'יפסט.לי יש VIA וחוץ מהדרעעעעעק של ה 4in1 וכל בעיות התאימות עם הסאונד בלאסטר לייב (שאין לי) די מעצבנות.חוץ מזה, בקר הUSB בצ'יפסטים של VIA שובק חיים כשמעלים את הFSB מעל 138Mhz.הצ'יפסט של AMD לא נותן שום שיפור אז אני מצביע ל SiS שהצ'יפסט החדש שלהם אמור להיות מעולה.
פורסם 2001 בספטמבר 2324 שנים מחבר מבחינת הביצועים הויה עובר את ה760אבל מבחינת בעיות תאימות וכל מיני דרעקים של ויהה760 יותר שווה , או בעצם sis????כל ציפ עם בעיות תאימות יורד מהפרקביבי ויהאלימה יותר מהיר ויציב 760 של amdאו הsis ???
פורסם 2001 בספטמבר 2624 שנים סוקט?אתה מתכוון לצ'יפסט.לי יש VIA וחוץ מהדרעעעעעק של ה 4in1 וכל בעיות התאימות עם הסאונד בלאסטר לייב (שאין לי) די מעצבנות.חוץ מזה, בקר הUSB בצ'יפסטים של VIA שובק חיים כשמעלים את הFSB מעל 138Mhz.הצ'יפסט של AMD לא נותן שום שיפור אז אני מצביע ל SiS שהצ'יפסט החדש שלהם אמור להיות מעולה.לא נכון. קודם כל, ה-KT133A שלי מתמודד יפה מאוד עם 145 מגה"צ בלי בעיות USB (לא טרחתי לבדוק מעל זה).דבר שני, ה-AMD 760 היה עד לאחרונה (NForce, SiS 735, KT266A) הצ'יפסט הכי מהיר, וגם היום הוא שומר על מקום של כבוד. את שני הצ'יפסטים שפותחים פער מהאחרים (KT266A, NForce) אי אפשר עדיין להשיג. וה-SiS... ובכן, גם אותו למעשה אי אפשר להשיג.
פורסם 2001 בספטמבר 2724 שנים לא נכון. קודם כל, ה-KT133A שלי מתמודד יפה מאוד עם 145 מגה"צ בלי בעיות USB (לא טרחתי לבדוק מעל זה).זה דווקא מאוד מוזר. להרבה מאוד אנשים עם צ'יפסטים של VIA יש הרבה מאוד בעיות עם USB ואפילו יש פורום שלם בנוגע לבעיות הUSB בפורומים של VIA...
פורסם 2001 בספטמבר 2724 שנים מחבר למה הkt266aיחשב כל כך מהיר????נ.ב.יש לוח של סיס בארץ!!!!ב ksp!!! ;Dlol
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.