פורסם 2005 במאי 3120 שנים למה כשאני מדליק את המחשב אז לפעמים המסך נדלק רק שמופיע השלט ברוך הבא ולפעמיםהוא גם לא נדלק אחרי השלט ואז צריך לכבות את המחשב לנסות להדליק כמה פעמיםמחדש עד שהוא נדלק.האם אני צריך להחליף כרטיס מסך?אשמח אם תוכלו לעזור
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר המפרט שלי הוא:מעבד פנטיום4 אינטל 800mhzכונן קשיח samsung 120gbזכרון 512 mb ramכרטיס מסך:geforce fx 5200מערכת הפעלה windows xp home editionאני מקווה שהמפרט יוכל לעזור
פורסם 2005 במאי 3120 שנים התקנת דרייברים חיצוניים לכרטיס מסך שלך או שהשתמשת בדרייברים שמובנים בווינדוס?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים המפרט שלי הוא:מעבד פנטיום4 אינטל 800mhzכונן קשיח samsung 120gbזכרון 512 mb ramכרטיס מסך:geforce fx 5200מערכת הפעלה windows xp home editionאני מקווה שהמפרט יוכל לעזורהתכוונת ל1800 לא?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר אני התקנתי דרייברים חיצוניים של nvidia ואפילו ניסיתי לעדכן מהאתר וזה לא עזר
פורסם 2005 במאי 3120 שנים תבדוק את מארז המסך מאחורה תבדוק אם הוא חם ותחליט כמה הוא חם לגבי הדרייברים אם התקנת דרייברים בזמן שכבר היו דרייברים יכולה להיות בעיית התנגשות במצב כזה יש תוכנה להסרת דריברים תמחק את כל הדרייברים ואז תתקין מחדש לגבי איזה דרייבר 71.84 שהוא חבילת עדכנים ואל תסתבך להוריד עוד החבילה הזאת מספיקה. :jump:
פורסם 2005 במאי 3120 שנים וההתקנה עברה בהצלחה? היה לך אנטי וירוס פועל תוך כדי ההתקנה אולי?מה זה משנה אם האנטיוירוס פעל בזמן ההתקנה?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מה זה משנה אם האנטיוירוס פעל בזמן ההתקנה?Nvidia תמיד מבקשים בתחילת ההתקנה לכבות אנטי וירוס. הרוב מתעלמים מזה אבל הם לא סתם מבקשים. יש אנטי וירוסים שמפריעים להתקנה תקינה של הדרייבר שלהם.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים Nvidia תמיד מבקשים בתחילת ההתקנה לכבות אנטי וירוס. הרוב מתעלמים מזה אבל הם לא סתם מבקשים. יש אנטי וירוסים שמפריעים להתקנה תקינה של הדרייבר שלהם.אם הם מבקשים אז כנראה אני באמת מכבה את האנטיוירוס.. (בכל זאת, kaspersky מפריע?)
פורסם 2005 ביוני 120 שנים מעולם לא עבדתי איתו ככה שקשה לי להגידההצעה שלי היא כזאת: תעלה את המחשב במצב בטוח, תסיר לגמרי את הדרייבר של כרטיס המסך שלךתעלה שוב במצב רגיל, כבה את האנטי וירוס ואז תעשה את ההתקנה של הדרייבר
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים תנס אולי לשים באופן זמני כרטיס מסך אחר שמזוהה אוטומטית ע"י הווינדוס ותראה אם הבעיה נובעת מהדרייבר של אנוידיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.