פורסם 2005 במאי 3120 שנים טוב זה כבר קורה לי כל איזה יום המחשב מציג מסכים כחולים עם כל מיני אפסים כאלה.........אין לי מושג למה.....החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתי..........איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה הבעיה?ד"א יכול להיות שזה התנגשות של קודאקים שונים?או שזה הדרייבר שהתקנתי לכרטיס מסך...?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר P4 NorthWood 2000@3000 MhzAsus P4s800d-E512DDR PDP Systems 400MhzStLab GEForce FX5200 128MB DDR-64BITMaxtor 160 GB Sata 7200 RPM 8 MBColorSit 480W 120MMA-Top Ultimate Gaming Case X-Bladeזה המפרט........אני ממש לא יודע מה הבעיה יכולה להיות........הוא רושם לי איזה שם של קובץ ואחרי זה מלא אפסים כאלה.......איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה זה?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר בכל מקרה בנתיים יש מצב שהOC שהוא עשה למעבד לא יציב?החזרתי תהגדרות בביוס להגדרות הרגילות ועדיין אז ככה שכמעט בטוח שזה לא חומרתיתכתוב במדויק את ההודעה שהוא נותן בזמן המסך הכחול.הוא רושם איזה שם של קובץ עם האות F והרבה אפסים......יש איזה קובץ שרושם את השגיאות לא?
פורסם 2005 במאי 3120 שנים קודם כל תריץ בדיקת RAMאם זה לא עובד מסך כחול יכול להיגרם מכשל בדיסק, התחממות יתר של מעבד, דרייבר דפוק, וירוסים או בעיות עם תוכנה מסויימתנסה לחפש את אלה
פורסם 2005 במאי 3120 שנים איל עושים בדיקת RAM?http://www.memtest86.com/תוריד מפה את התוכנה, אתה יכול להוריד אותה לדיסקט או לדיסק CD, תעשה מה שנוח לךאחרי שהכנת את הדיסק שים אותו בכונן ותן ריסט למחשב, תדאג שהמחשב יעלה דרך הCD או הפלופי (תלוי איפה הדיסק שלך) לפני שהוא עולה מהדיסק הקשיחהבדיקה תתחיל לרוץ לבד, היא לוקחת בסביבות החצי שעה ותרשום לך למטה אם יש שגיאות בזיכרון
פורסם 2005 במאי 3120 שנים איזה קובץ אני צריך לעלות כדי שתגידו לי מה זה? אתה צריך לעלות את קבצי ה-MiniDump מהתיקייה.כנס ל start>>run / התחל>>הפעלה רשום את הקוד הבא והקש אנטר.%systemroot%\minidumpכווץ את תוכן התיקייה ב-zip וצרף להודעה.
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר צירפתי את הקובץ..........מקווה שנימצא לזה פתרון http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=3J0YBWQSCNCAO0THU7K9ZYY4T6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.