עבור לתוכן

קניתי מסך חדש כרגע :)- LG LCD 17 1780Q

Featured Replies

פורסם

LG LCD 17 1780Q

:)

8 Ms :) נראה מדהים!

שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית.

הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים :)

בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P

אני חושב שעשיתי בשכל :)

פורסם

תתחדש :yelclap:

ו....תמונות!!! :)

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

כמה עלה ומאיפה?{אני בעצמי שוקל LCD} :smile1:

פורסם

תתחדש!

רק שאלה, המסך אל כהה לך מידי? הבנתי שהוא קצת כהה...

פורסם

תתחדש

פורסם
  • מחבר

בהיר בהיר :)

מדהים פשוט

פורסם
  • מחבר

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/e/m/p/e/r/o/r/_/m/o/n/s/t/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501042225538324/200505292046212811/Picture_103.jpg

המסך קצת עבה יותר מקופסא של דיסק

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/e/m/p/e/r/o/r/_/m/o/n/s/t/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200501042225538324/200505292046455614/Picture_100.jpg

תמונה באיכות גרועה :)

אין לי מצלמה דיגיטלית לצלם אותו באופן רציני, אבל בקיצור המסך מדהים :>

אגב המחחיר היה 2350 שקל, בשקם אלקטריק- 24 תשלומים.

פורסם

תתחדש ותהנה.

אם אתה יכול לתת איזו ביקורת קצרה זה יהיה נחמד.

פורסם

ואם תוכל גם לשנות לכותרת טיפה יותר אינפורמטיבית כדי שאנשים גם יבינו לאיזה דגם ספציפי אתה מתכוון (זה יהיה יעיל יותר) ;)

פורסם
  • מחבר

ביקורת קטנה:

בערך בשעה 5 הלכתי לשקם אלקטריק סתם לראות שוב את המסכים, הפעם הלכתי עם אבא שלי, ראיתי את המסך של Lg ה f700P ולידו את המסך שלי, מה אני אגיד לכם, ההבדל היה בשמיים, אי אפשר בכלל להשוות, איכות התמונה הייתה הרבה יותר טובה בLcd הרבה יותר חד והרבה הרבה יותר יפה. אז בכל מקרה כשראיתי את תווית המחיר שהייתה 2350 שקל התבאסתי, כאילו להשקיע כל כך הרבה במסך נראה לי תמוהה, אבל אז אבא שלי אמר, וואלה בוא ניקח אותו, הוא ניראה לי נחמד :) (אבא שלי הוא גיימר רציניי כך שגם הוא משחק במחשב), בקיצור קנינו.

אחרי דקה הביאו לי תמסך באריזה קטנה ממש, שגם ממנה התלהבתי, חחח אריזה של מסך בגודל של אריזה של סורק, ואפילו יותר קטנה, בקיצור נחמד ביותר.

כשחזרתי הביתה חיברתי את המסך למערכת, ישר פשוט היה הבדל אדיר בין המסך הקודם לבין זה המסך הזה מדהים, חד, אין מילים. תאמת שמתי תמונה בדסקטופ והסתכלתי עליה חצי שעה בהתפעלות.

טוב אני משתמש במסך רק כמה שעות, אבל בינתיים הוא נראה כמו השקעה טובה, שוב המחיר טיפה יקר, אבל שווה.

אגב אמא שלי ככשמעה על המחיר כמעט קיבלה שוק, בסך הכל היא אמרה לאבא שלי שיקנה לי מסך עד 1500 שקל :>

אבל כשהיא ראתה את איכות תהמונה במסך היא אמרה שטוב שהשקענו במשהו כזה :]

בקרוב אני אקבל את ה Geforce 6800Gt שלי, ואז באמת נראה איכות :)

תמונות כשאני אקבל מצלמה דיגיטלית

פורסם

קודם כל תתחדש :)

איזה מסכים היו שם בתצוגה? האם ראית שם את הSamsung 710T ?

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי 710N הוא היה בעל איכות נחמדה מאוד.

אבל לא שאלתי בקשר לזמן התגובה, אנימ ניח שזה היה 16.

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

כמה עלה ומאיפה?{אני בעצמי שוקל LCD} :smile1:

אם תשלומים לא חשובים לך, שקם אלקטריק עושים הנחה במחיר אם לוקחים רק 8 תשלומים במקום 24.

סתם שתדע אם אתה הולך לקנות את אותו המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים